Nie rywalizowała, bo "M jak miłość" w tamtych latach było emitowane po 20:00, a "Wyprawa Robinson" w poniedziałki i wtorki o 21:30.Trzeciak pisze:"Wyprawa Robinson" TVN-u już rywalizowała w hitowym paśmie z "M jak Miłość" Dwójki, i wiemy jak to się zakończyło.
A to coś zawsze tu mylę. Mea culpa.Kryterium0 pisze:Nie rywalizowała, bo "M jak miłość" w tamtych latach było emitowane po 20:00, a "Wyprawa Robinson" w poniedziałki i wtorki o 21:30.Trzeciak pisze:"Wyprawa Robinson" TVN-u już rywalizowała w hitowym paśmie z "M jak Miłość" Dwójki, i wiemy jak to się zakończyło.
Robią dokładnie tak jak w Holandii, co absolutnie nie powinno dziwić. Tam zawsze "The Voice Kids" jest emitowany od razu po finale "The Voice of Holland". Myślę, że czas ożywić zimowe ramówki w polskich telewizjach.Kryterium0 pisze:Moim zdaniem, jesienią są małe szanse na dziecięcego "Voice'a". Kręcą razem z dorosłą wersją, żeby było taniej, ale emisja pewnie zimą lub - co bardziej prawdopodobne - na wiosnę.
To jest raczej oczywiste, że program pojawi się w Dwójce. Podobno nawet Rinke to zastrzegł, przy negocjacjach. Zresztą dziecięca wersja "Szansy na sukces", czyli "Mini Szansa" (która powstała po zdjęciu z anteny Jedynki "Od przedszkola do Opola" i konfliktu z twórcą programu Michałem Juszczakiewiczem, w wyniku czego powstał podobny program w Polsacie) także była emitowana w Dwójce.Medyk24 pisze:Rozważamy tutaj tylko emisję w TVP2, a ja bym się nie zdziwił gdyby program trafił do Jedynki, w końcu poprzedni dziecięcy talent-show TVP także emitowany był w tej stacji.
Dokładnie, w Jedynce premiery "Blondynki" i "Pensjonatu nad Rozlewiskiem", a w Dwójce "The voice kids".Trzeciak pisze:Robią dokładnie tak jak w Holandii, co absolutnie nie powinno dziwić. Tam zawsze "The Voice Kids" jest emitowany od razu po finale "The Voice of Holland". Myślę, że czas ożywić zimowe ramówki w polskich telewizjach.Kryterium0 pisze:Moim zdaniem, jesienią są małe szanse na dziecięcego "Voice'a". Kręcą razem z dorosłą wersją, żeby było taniej, ale emisja pewnie zimą lub - co bardziej prawdopodobne - na wiosnę.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości