a tak poza tym uwielbiałem "Gumisie", "Kaczora Donalda" i wiele innych

mój brat ma niektóre odcinki łatka na kasetach video nagrywane z jedynkicfcpoland pisze:"Łatek" to była ładna bajka, szkoda że już nigdzie nie powtarzana.. zapadła mi w pamięć
"Gumisie" i "Kaczor Donald" to były dla mnie jedne z ulubionych, no i jeszcze muszę dodać "Królika Bugsa",cfcpoland pisze:"Łatek" to była ładna bajka, szkoda że już nigdzie nie powtarzana.. zapadła mi w pamięć
A to nie była przypadkiem bajka ze Studia Ghilbi "Księżniczka Mononoke"?piotrekwnitro pisze:Witam, i proszę o pomoc, szukam bajki w której bohater był chory w sensie miał czarną plamę na ręce, która się coraz bardziej rozwijała aż zawładnęła całą ręką ale też dawała mu wielką siłę. pamiętam że jak jechał na koniu i zaatakowali go wojownicy wyciągną łuk napiął go i w tym momencie była ukazana ręka zawładnięta chorobą (bardzo umięśniona), gdy wystrzelił strzałę wpiła przeciwnika w drzewo tyle pamiętam szukam tej bajki od bardzo dawna. Proszę o szybką odpowiedź
Nie miałam ZigZapa w analogowej, ale w sentymentalnie wspominam tamten okres, gdzie ten kanał był jeszcze świetny, potem zrobiło się tak że już tylko było głośno o Winx, Kodzie Lyoko, Szóstce w pracy, bo hej, to były najpopularniejsze seriale w ramówce. Kotopsa i Arnolda pamiętam do dziś, Bobrów ciężko znaleźć w youtubie, były odcinki po polsku ale były one zablokowane przez Viacom. Co do Fantomenki to ją pamiętamBibibo pisze:Chciałabym znowu zobaczyć Fantometkę - któś oglądał? Albo Bobry w akcji i Kotopies. Kto pamięta ZigZap?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości