https://www.telemagazyn.pl/artykuly/wie ... 65285.html
MEDIA BEZ WYBORU
No właśnie okazało się, że OHB nie mają wykupionego w całości. Najwyraźniej kiedy zakup był negocjowany, odcinki były jeszcze w produkcji i nie była znana ich ostateczna ilość. Teraz jest problem, żeby namówić Puls na dokończenie. Niedawno gdzieś mi mignęła informacja, że stacja ma nowego dyrektora programowego, co oznacza, że p. Jacek już za to nie odpowiada. Jeśli chodzi o Kontrakt to ten tak, jest kupiony w całości i jeśli nawet zostanie przerwany to jest szansa, że będzie dokończony. Chociaż o tej godzinie 6.00 pasmo tureckie utrzymuje się już prawie półtora roku, bo najpierw poleciała duża część Sili, teraz ponad 320 odc. OHB, a ma być jeszcze Kontrakt. Jak na Puls to wyjątkowo długo mamy to pasmo o stałej porze.vlv pisze:Szkoda, że przerywają OHB, który też niby mieli wykupiony cały. Boję się, że Kontrakt może również nie polecieć w całości.
MoonSwan pisze:Jantar ale nie każdy wchodzi we wszystkie fora i czyta każdą nową informację. Są osoby, które czytaja tylko wybrane subfora, te która nas interesują.
Niestety, nie ja wymyśliłam tą regułę. Jako moderator stosuję się do zasad i regulaminu forum podanych przez administrację. Sama wiele razy też podawałam informacje w tematach stacji i w konkretnych dotyczących tematu z tym samym argumentem, co wasz i wpisy zawsze były usuwane. Także zgłoście uwagi adminowi.vlv pisze: Ja śledzę tylko wątki telenowele tureckie i zwykłe, więc bym nie wiedział o tym.
Myślę, że ważne informacje warto dwa razy zamieścić w temacie danej stacji i w temacie telenowel.
Użytkownicy przeglądający to forum: [email protected] i 5 gości