Buhahaha nie mam zamiaru pisać że to pomyłka - po prostu wiem że ty ubóstwiasz Natalię Oreiro, bo ciągle wychwalasz jej udział w Zbuntowanym aniele i SMV i dlatego ją wymieniłam

Doskonale wiem, że w PN grała Andrea Del Boca, za którą, nawiasem mówiąc, nie przepadam

Jednak nie oznacza to, że nie wiem, w jakich telenowelach grała - proszę bardzo, mogę ci wymienić pozostałe z nich: Estrellita Mia (Stellina), Celeste, Antonella... pewnie coś pominęłam, bo nie interesuję się nią zbytnio. Jednak naprawdę uważasz, że krytykowałabym telenowelę nie wiedząc, kto w niej grał ? I nie wiem czy cię to zainteresuje, ale np. z Gabrielą Vergarą chętnie obejrzałabym wszystkie telenowele z Azteki - bo ta aktorka ma klasę i nadaje ją każdej produkcji, w której gra

Dlatego właśnie ostatnio oglądam Cielo Rojo i przeszukuję cały Internet aby znaleźć Prófugas Del Destino

Tylko że ty zawsze jako przykładowe produkcje Azteki i jej największą chlubę podajesz same telenowele z Silvią Navarro (kolejna twoja ulubiona aktorka - tak, wiem, nie grała w Perla Negra) i jak ja je skrytykuję to potem się czepiasz że ja niby dyskryminuję inne wytwórnie. Owszem, może i do niedawna krytykowałam ogólnie Aztecę, ale to przez to, że nie miałam pojęcia, w jak wielu jej telenowelach zagrała Gabriela Vergara, która jest naprawdę rewelacyjną aktorką. Dla niej to i produkcję Telefe i Pol-Ki bym obejrzała, a nawet znienawidzonego przeze mnie Globo - oczywiście musiałaby najpierw przejść do którejś z tych wytwórni, w co bardzo wątpię. Co do Ximeny - cóż, jeśli ktoś tu krytykuje jakąś telenowelę bez obejrzenia nawet jednego odcinka, to dotyczy właśnie ciebie i La Tempestad. Bo gdybyś oglądała tą telenowelę, a przynajmniej niektóre odcinki, wiedziałabyś, że Ximena zagrała nie jedną bohaterkę, a dwie, do tego skrajnie różne. Jakbyś popatrzyła na postać bezdomnej Magdaleny to nie wiem nawet czy byś poznała że to siostra bliźniaczka protki i ta sama aktorka. A do tego potrzeba talentu i jego z pewnością Ximenie nie brakuje

Można natomiast mieć papiery, a talentu nie posiadać