Właśnie ja bardzo chciałabym zobaczyć En nombre del amor, ale czuje że w polskiej tv nigdy sie jej nie doczekam..AnaPaula pisze:A tak poza tym - czy nie uważacie, że starsze telenowele Televisy też by się u nas przyjęły ? Chodzi mi głównie o "Fuego En La Sangre", "Manana Es Para Siempre" i "En Nombre Del Amor"Marzę zwłaszcza o dwóch ostatnich, wydaje mi się, że byłyby ciekawą alternatywą dla tych, którym znudziły się obecne nieco naciągane Visowe historie
Na TV4/TV6 nie ma co liczyć niestetyMoonSwan pisze:Właśnie ja bardzo chciałabym zobaczyć En nombre del amor, ale czuje że w polskiej tv nigdy sie jej nie doczekam..
Powinnaś wiedzieć, że Gabriela Vergara debiutowała i przez lata grała w telkach znienawidzonego przez ciebie Venevisionu. Np. w rewelacyjnej telenoweli Imperium kobiet (El pais de las mujeres). Kilka z telenowel z VV z jej udziałem było zresztą emitowanych na Zone Romantice.Robertita pisze:I nie wiem czy cię to zainteresuje, ale np. z Gabrielą Vergarą chętnie obejrzałabym wszystkie telenowele z Azteki - bo ta aktorka ma klasę i nadaje ją każdej produkcji, w której graDlatego właśnie ostatnio oglądam Cielo Rojo i przeszukuję cały Internet aby znaleźć Prófugas Del Destino
Tylko że ty zawsze jako przykładowe produkcje Azteki i jej największą chlubę podajesz same telenowele z Silvią Navarro (kolejna twoja ulubiona aktorka - tak, wiem, nie grała w Perla Negra) i jak ja je skrytykuję to potem się czepiasz że ja niby dyskryminuję inne wytwórnie. Owszem, może i do niedawna krytykowałam ogólnie Aztecę, ale to przez to, że nie miałam pojęcia, w jak wielu jej telenowelach zagrała Gabriela Vergara, która jest naprawdę rewelacyjną aktorką. Dla niej to i produkcję Telefe i Pol-Ki bym obejrzała, a nawet znienawidzonego przeze mnie Globo - oczywiście musiałaby najpierw przejść do którejś z tych wytwórni, w co bardzo wątpię.
Że co??? Niech się admini tego forum wypowiedzą, bo i tak nie uwierzysz ani mnie, ani @Xime... Oczywiście łatwo jest napisać, że wszyscy, którzy mają inne zdanie to kolejne alter ego jednej osoby, ale już jak inni mają takie samo zdanie jak ty to piszesz, że setki osób cię popierają, więc skoro inne zdanie ma jedna osoba w 100 czy 1000 wcieleniach, a ciebie popierają inni to znaczy, że ty masz rację, a inni są żałośni... Brak słów na twoje rozumowanie... Ciągle próbujesz narzucać wszystkim swoje zdanie i ciągle obrażasz wszystkich dokoła, kto ma inne zdanie od ciebie. Rób tak dalej - w końcu wszystkich zmęczysz i nikt nie będzie chciał z tobą dyskutować.Robertita pisze:Aniu, czy xime to twoje kolejne alter-ego ? Aha, i pozdrów ode mnie swoją koleżankę z forum Romantica - żałosną CrisPamiętam jakie tam cyrki wyprawiałyście
Pomyliłaś mnie z kimśRobertita pisze:Aniu, czy xime to twoje kolejne alter-ego ? Aha, i pozdrów ode mnie swoją koleżankę z forum Romantica - żałosną CrisPamiętam jakie tam cyrki wyprawiałyście
Użytkownicy przeglądający to forum: Adix2004, Google Adsense [Bot] i 4 gości