Telenowele
Telenowele
@Robertita, bzdury piszesz, nie masz zielonego pojęcia! Ale nawet nie chce mi się tego wszystkiego komentować - za dużo pisania, a nie mam na to czasu. Może inni zechcą sprostować te bzdury... Radzę ci, żebyś najpierw dobrze wszystko sprawdziła, zanim coś napiszesz.
Telenowele
Kwestia polskich seriali też była wałkowana 300 razy, więc też możnaby już sobie darować... Piszcie oddzielnie do każdej osoby, która to ogląda może, bo psioczenie nonstop w tym aspekcie nic nie da, a tylko zapycha temat...
Tak samo proszę Jantar i Robertitę, bo z waszej kłótni robi się śmietnik - niech któraś będzie mądrzejsza, a najlepiej obie i przestańcie już obrzucać się nawzajem oskarżeniami...
Tak samo proszę Jantar i Robertitę, bo z waszej kłótni robi się śmietnik - niech któraś będzie mądrzejsza, a najlepiej obie i przestańcie już obrzucać się nawzajem oskarżeniami...
- [email protected]
- VIP Expert
- x 218
- x 391
- Kontakt:
Telenowele
Po prawie siedmiu latach TVN odnowił prawa do telenoweli "Marina" i będzie ją emitował w należącym do siebie serwisie Player.pl 
http://player.pl/seriale-online/marina- ... 30782.html

http://player.pl/seriale-online/marina- ... 30782.html
Telenowele
To dobrze rokuje, choć z telenoweli mało się cieszę, wolałabym np. Gorzką zemstę lub Biały welon.
Telenowele
"Niania" to sitcom, poczytaj sobie o wymogach tego gatunku. O cenach telenowel niedawno były o tym wpisy, więc powtarzać się nie będę. Ale poszperałam i w necie można znaleźć ceny - takie orientacyjne, więc sobie poszukajcie, poczytajcie, powyciągajcie wnioski. Nawet w NYTimes-ie można o tym poczytać, więc nie jest trudno 
"Marina"... wolałabym coś z iTVN-u
Ale dobre i to.
Robertita, a te chłamy o których piszesz ogląda mnóstwo osób. Dlatego stacje je kupują.

"Marina"... wolałabym coś z iTVN-u

Robertita, a te chłamy o których piszesz ogląda mnóstwo osób. Dlatego stacje je kupują.
Telenowele
Tak się cieszę, bo moja przygoda z telkami zaczęła się właśnie z TV4 
Oby to oznaczało premiery, a nie powtórki (bisy z TV6)
W głębi serca czułem, że Czwórka nie zrezygnuje z telek i na szczęście miałem rację
Achhh!

W głębi serca czułem, że Czwórka nie zrezygnuje z telek i na szczęście miałem rację

Achhh!

- [email protected]
- VIP Expert
- x 218
- x 391
- Kontakt:
Telenowele
Meksykańska telenowela "Teresa" po krótkiej przerwie powraca do katalogu portalu Player.pl
Pierwszy odcinek dostępny będzie online już za 2 dni.
http://player.pl/seriale-online/teresa-odcinki,1327/
Tym samym w ofercie platformy Player.pl dostępne są już trzy telenowele:
"Marina"
"Skradzione życia"
"Teresa"

http://player.pl/seriale-online/teresa-odcinki,1327/
Tym samym w ofercie platformy Player.pl dostępne są już trzy telenowele:
"Marina"
"Skradzione życia"
"Teresa"
Telenowele
Przecież to nadal może dotyczyć porannych powtórek i nic więcej.dawid99 pisze:Tak się cieszę, bo moja przygoda z telkami zaczęła się właśnie z TV4
Achhh!
Telenowele
A póki co w ostatnim tygodniu sierpnia Otchłań namiętności będzie po 1-ym odcinku na TV6 i w powtórce na TV4. Pasmo drugiego odcinka na TV6 zajmie Kłamczuch, natomiast na TV4 pasmo zajmie serial amerykański Jej szerokość Afrodyta od 2-go sezonu. Tym samym we wrześniu szykuje się tylko jedno pasmo premierowe w miejsce kończącej się powtórki Otchłani namiętności. Nie igraj z aniołem będzie dopiero na etapie ok. 80 odcinka.
Telenowele
To że "Otchłań ..." w ostatnim tygodniu sierpnia będzie po 1 odc. a w miejsce drugiego wsadzą jakąś powtórkę typu teleturniej z dawnych lat Polsatu i inny serial nie musi oznaczać że likwidują drugie dodatkowe pasmo premierowe. Mogą dać przecież na TV6 drugą premierę o 18 a powtórkę jej na TV4 o 9 rano jako bis
Trzeba poczekać na ramówki obu stacji na wrzesień a nie gdybać i tyle 

Telenowele
Godzina 18 na TV6 była od jakiegoś czasu zarezerwowana na sitcomy. Najpierw emitowali Świat wg Bundych, a potem weszła Pomoc domowa. W obu przypadkach nie wyemitowali wszystkich sezonów, więc to pasmo nadal zostanie na emisję reszty. Świat wg Bundych emitowali chyba na razie 6 lub 7 sezonów z 11, a Pomoc domową mają kupione tylko 4 sezony. Bundych na Polsacie Play też wałkowali przez 3 lata sezony 1-8, zanim dokupili sezony 9-11 i tu może być ta sama historia. Z Pomocy domowej zostały do dokupienia sezony 5-6, więc też mogą wałkować przez jakiś czas te 4 pierwsze. Nie byłoby to nic dziwnego dla kanałów polsatowskich.
Drugą premierę raczej widziałabym w tym układzie na Polsacie Romans właśnie w paśmie o 18.00 zamiast kolejnego pasma powtórkowego Sos mi vida - o ile oczywiście będzie. Jeśli jednak utrzymają pasmo Sos mi vida o 18.00 to także z tego powodu raczej nie dadzą premiery na TV6 - już był okres, że telki nakładały się na naziemnych kanałach TV4 i TV6 i nie wyszło to za dobrze w wynikach oglądalności, bo widownia się podzieliła. Raczej nie zaryzykują tego samego z Romansem i TV6.
Drugą premierę raczej widziałabym w tym układzie na Polsacie Romans właśnie w paśmie o 18.00 zamiast kolejnego pasma powtórkowego Sos mi vida - o ile oczywiście będzie. Jeśli jednak utrzymają pasmo Sos mi vida o 18.00 to także z tego powodu raczej nie dadzą premiery na TV6 - już był okres, że telki nakładały się na naziemnych kanałach TV4 i TV6 i nie wyszło to za dobrze w wynikach oglądalności, bo widownia się podzieliła. Raczej nie zaryzykują tego samego z Romansem i TV6.
Telenowele
Mało sie udzielam w Waszych rozmowach, bo zamiast premiery wolałabym zobaczyć na Pulsie Gitanas - Wieczny płomień miłości 

- [email protected]
- VIP Expert
- x 218
- x 391
- Kontakt:
Telenowele
Przecież jest tyle nie emitowanych jeszcze w polskiej telewizji telenowel, które są wręcz skazane na sukces. Produkcje nawet nie z Televisy, jak chociażby upragniona tutaj przez wszystkich "Rosa Diamante" z Telemundo, czy "Siempre tuya Acapulco" z meksykańskiej TV Azteca. Nic tylko kupować i czekać na wpływy z reklam. W TV Puls wystarcz już jedno pasmo z kultowymi telenowelami sprzed lat, drugie niech należy do premierowych produkcji.