Telenowele
Telenowele
Znalazłem dwa źródła (internetowy program tv), w którym faktycznie o 12:00 jest "Słodka miłość", a o 11:00 "Kobra" sezon 14.
Jednak potwierdzenia na Facebooku stacji jak i ich stronie głównej brak.
Jednak potwierdzenia na Facebooku stacji jak i ich stronie głównej brak.
Telenowele
Ciekawe, bo na stronie Pulsu Sila nadal jest w schemacie powtórka - premiera. O 12 i o 13
Telenowele
Na hiszpańskiej wersji Wikipedii nt. serialu Adını Feriha Koydum, pojawiła się polska flaga. Czyżby zatem Feriha wreszczie zawitała do kraju nad Wisłą?
Z Sılą się potwierdziło. Pozostaje nam tylko czekać na potwierdzenie jeszcze tej informacji.

Z Sılą się potwierdziło. Pozostaje nam tylko czekać na potwierdzenie jeszcze tej informacji.

Telenowele
Tres Veces Ana od 2 Stycznia w Czwórce
http://www.novela.pl/premiery/trzy-razy ... w-czworce/
http://www.novela.pl/premiery/trzy-razy ... w-czworce/
Telenowele
@justyn173 obstawiam emisję na TVP1 lub TVP2 - wiosną (luty / marzec) kończą się seriale Grzech Fatmagul i Tylko z tobą.
@Isabel27 no to czekają nas roszady w ramówce TV4. Obecnie emitowana Droga do szczęścia będzie bowiem na koniec roku na ok. 40 odcinku, a Maria na ok. 80-ym.
EDIT: Właśnie przeczytałam w komentarzach na noveli.pl, że TV4 zdejmuje z emisji Drogę do szczęścia na ok. 40-50 odcinku!!! Kolejna stacja ma widzów.....
@Isabel27 no to czekają nas roszady w ramówce TV4. Obecnie emitowana Droga do szczęścia będzie bowiem na koniec roku na ok. 40 odcinku, a Maria na ok. 80-ym.
EDIT: Właśnie przeczytałam w komentarzach na noveli.pl, że TV4 zdejmuje z emisji Drogę do szczęścia na ok. 40-50 odcinku!!! Kolejna stacja ma widzów.....
Telenowele
To raczej widzowie mają stację... , skoro nie oglądają telenoweli i ta musi spaść z ramówki.
Telenowele
@Jantar,
'Droga do szczęścia'- to bardzo słaba telenowela. Nic dziwnego, że nie zdobyła publiczności.
'Droga do szczęścia'- to bardzo słaba telenowela. Nic dziwnego, że nie zdobyła publiczności.
Telenowele
A wiadomo coś o "Drodze do szczęścia"? W sensie czy całkowicie wylatuje z telewizji? Czyli nie będzie na innym kanale? Może dokończą w serwisie Ipla?
Telenowele
Nie przypuszczałem, że UCHED może sobie tak słabo radzić, by wypaść z anteny. Czwórka mogłaby przenieść ją na 15:00 lub jeśli jest tak źle to na 10:00 czy 11:00. Teraz pozostaje tylko mieć nadzieję, że dokończą ją na Ipli, bo do innej stacji raczej nie przeniosą.
Co do serialu "Feriha", to obstawiam TVP. Oni kupują telki z tej wytwórni. I pewnie poleci po FUSN, bo w tym slocie lecą starsze produkcje.

Co do serialu "Feriha", to obstawiam TVP. Oni kupują telki z tej wytwórni. I pewnie poleci po FUSN, bo w tym slocie lecą starsze produkcje.
-
- Użytkownik
Telenowele
Tak naprawdę nic jeszcze nie wiadomo na pewno (jeśli chodzi o emisje Drogi do szczęścia).
Nie ma ani programu tv, ani cennika na styczeń. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że tv 4 przerwie emisję UCHED. Ta stacja nigdy tak nie postępowała.
Obstawiam inną godzinę emisji, przeniesienie telki na antenę tv 6 lub na platformę Ipla.
Nie ma ani programu tv, ani cennika na styczeń. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że tv 4 przerwie emisję UCHED. Ta stacja nigdy tak nie postępowała.
Obstawiam inną godzinę emisji, przeniesienie telki na antenę tv 6 lub na platformę Ipla.
-
- Użytkownik
- x 1
- x 1
- Kontakt:
Telenowele
Ja slyszalem że TVP kończy z tureckimi telenowelamidawid99 pisze: Co do serialu "Feriha", to obstawiam TVP. Oni kupują telki z tej wytwórni. I pewnie poleci po FUSN, bo w tym slocie lecą starsze produkcje.
https://my.w.tt/XQi5246pqQ - zapraszam, moja książka "Tylko z Tobą"
i nie, nie jest to fanfiction o tureckim serialu "Tylko z Tobą"
aczkolwiek akcja toczy się także w Turcji 

Telenowele
Ewentualnie jeszcze w grę wchodzi Polsat Romans. W końcu to kanał płatny, w dodatku tematyczny, więc idealne miejsce dla serialu o niezbyt zadowalającej oglądalności w kanale naziemnym. Wrzucając ją na tą antenę zarobią na opłatach abonamentowych i na reklamach, a o to przecież im chodzi.
Co do serialu tureckiego to już pisałam wyżej, też obstawiam TVP. Kurski wprawdzie zapowiadał, że nie będzie ani jednego serialu tureckiego więcej, ale chyba nie byłby aż tak głupi, żeby zarzynać kurę znoszącą złote jajka - w końcu to seriale tureckie gwarantują jeszcze TVP jakąś oglądalność poza sportem i rodzimymi produkcjami ciągniętymi od co najmniej 10-u lat.
Co do serialu tureckiego to już pisałam wyżej, też obstawiam TVP. Kurski wprawdzie zapowiadał, że nie będzie ani jednego serialu tureckiego więcej, ale chyba nie byłby aż tak głupi, żeby zarzynać kurę znoszącą złote jajka - w końcu to seriale tureckie gwarantują jeszcze TVP jakąś oglądalność poza sportem i rodzimymi produkcjami ciągniętymi od co najmniej 10-u lat.
Telenowele
Czy opłacało się TV4 kupic nową telke bo z 2016 roku wiec pewnie troche kosztowala, wyemitowac 40 odc i zastąpić inną nowością ? Nie szkoda im kasy ? Troche tego nie rozumiem. No chyba, że Droga do szczescia zostanie gdzieś dokonczona..
Telenowele
Dając powtórkę jakiegoś starego serialu w Polsat Romans też zarobią od gniazdkaJantar pisze:Wrzucając ją na tą antenę zarobią na opłatach abonamentowych i na reklamach, a o to przecież im chodzi.