https://help.netflix.com/pl/titlerequest
Moje propozycje to "La Dona" (120. odcinków), "Amar A Muerte" (87. odcinków) oraz "Sin Rastro De Ti" (tylko 16. zwięzłych odcinków).
Wydaje mi się, że jeśli Netflix dałby jakąś telenowele to najprędzej jakąś krótką jak "Sin Rastro...".
Od 11 kwietnia TVP 3 powtórzy włoski serial "Wszystko dla pań" o godz. 11.20. Może dadzą nie wyemitowane przez Jedynkę odcinki.
Myślę, że Szóstka po "Pauline" da kolejny stary hit np. "Cristina" czy "Luz Maria", bo jednak są tańsze a zbierają takie same wyniki co premiery. Tylko ciekawe czy jeśli dadzą to w czerwcu od razu po zakończeniu "LU" czy jesienią. Na premiery nie ma co liczyć. Choć mogliby dać jakiś klasyk z Visy jak "Mi Acodable Madicion". Poza tym większość ramówki TV6 zajmują stare kultowe seriale, więc myślę, że dadzą coś kultowego (chyba, że kolejną powtórkę "Esmeraldy" lub "Nie igraj z aniołem"

Liczę, że po telenoweli "La Fan" na AXN WHITE zobaczymy inną telenowele z Telemudno np. "Betty en NY", "La Dona", "La Patrona" czy z "Televisy "Caer en tentacion" lub "Yago".
Czwórka tłumaczyła się zdjęciem z emisji "Drogi do szczęścia" z powodu problemów z licencją... Może dostali licencję tylko na emisję w internecie? Bo tak to pewnie daliby "Drogę..." o każdej innej porze, żeby tylko nie zmarnować pieniędzy za zakup. W szczególności, że "DDS" miała dobre wyniki oglądalności, lepsze od "Trzy razy Ana", "Po prostu Maria" czy "Twoja na zawsze", które zostały dokończone bez żadnych problemów.