[TV4] Święty
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2390
[TV4] Święty
Będzie serial mieć 52 odcinki. Wydaje mi się, że to może być ciekawa produkcja, inny temat i może się spodobać widzom.
[TV4] Święty
Moim zdaniem serial powinien się spodobać widowni i przekraczać ten milion widzów. Jest to w końcu taki spin-off "PiP". Widzowie "Policjantek i policjantów" za pewnie chętnie zobaczą co spotyka teraz Białacha w nowym serialu.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2390
[TV4] Święty
Pierwszy zwiastun, ciekawy pomysł z szybą i narratorem 

[TV4] Święty
Szykuje się taka krzyżówka "Plebanii" z "Ojcem Mateuszem" w formie paradokumentalnej. 

Pozdrawiam, Trzeciak
[TV4] Święty
Powtórki premierowych odcinków o 9.00 i 18.30.
-
- Junior
- x 179
- x 121
[TV4] Święty
Poza tym powtórki z całego tygodnia pojawią się w soboty około godziny 11.
[TV4] Święty
Scena z spojlera żywcem ściągnięta z Rancza. Tam też były "śluby milczenia" przed wyborami prezydenckimi i protesty gospodyni księdza. Plus za Jolantę Niedzwiecką, natomiast serial zapowiada się na paździerz sezonu.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2390
[TV4] Święty
Dziś, premiera, ciekawe co z tego będzie, obejrzę pierwszy odcinek.
[TV4] Święty
Wydaje mi się, że serial może utrzymać się dużej niż "Miłość na zakręcie" ale ja nie mam zamiaru oglądać 

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2390
[TV4] Święty
Serial nie dla mnie, ale czuć swojski klimat a la Plebania 2020, ale nieodpicowana, a dość uboga, nie jest to paradoku czy coś pochodnego, nie ma lektora, obyczajówka w małej miejscowości, bar, kościół, komisariat, wszystko jest
I chyba ksiądz będzie najlepszą postacią, humorystyczną
Ciekawe czy widzowie polubią.

[TV4] Święty
Kolejna nudna, niskobudżetowa produkcja typu paradoku...
Klimatu "Plebanii" tutaj nie czuję w ogóle...
Klimatu "Plebanii" tutaj nie czuję w ogóle...
POZDRAWIAM, Medyk24
[TV4] Święty
Ja tam bardziej czuję w tym serialu klimat "Rancza". 
Dlaczego paradoku? Setek brak, realizacyjnie nie wygląda to tak tanio jak "Miłość na zakręcie", a i poziom humoru jest bliższy właśnie "Ranczu" niż typowemu serialowi paradokumentalnemu. Może się to lepiej przyjąć od "MNZ" bo widzowie lubią takie bardziej dalekomiejskie, sielskie klimaty.

Dlaczego paradoku? Setek brak, realizacyjnie nie wygląda to tak tanio jak "Miłość na zakręcie", a i poziom humoru jest bliższy właśnie "Ranczu" niż typowemu serialowi paradokumentalnemu. Może się to lepiej przyjąć od "MNZ" bo widzowie lubią takie bardziej dalekomiejskie, sielskie klimaty.
[TV4] Święty
Nawet szef komendy ten samwiatriwoda pisze: ↑02 mar 2020, 20:20 Serial nie dla mnie, ale czuć swojski klimat a la Plebania 2020, ale nieodpicowana, a dość uboga, nie jest to paradoku czy coś pochodnego, nie ma lektora, obyczajówka w małej miejscowości, bar, kościół, komisariat, wszystko jestI chyba ksiądz będzie najlepszą postacią, humorystyczną
Ciekawe czy widzowie polubią.

Nie oglądam kłamliwego i stronniczego TVN-u.
[TV4] Święty
Producentka serialu podała że pierwszy odcinek miał oglądalność 1,7mln i 8 %.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2390
[TV4] Święty
To jest szok. Pierwszy odcinek wczoraj oglądało 1,7 mln widzów! Szczegółowe dane jeszcze bardziej pokazują co to za sukces.