[POLSAT] Pamiętniki z wakacji
Dokładnie, Tektura, dokładnie. Zagrać w reklamie to nie grzech, ale niech ta reklama ma jakiś poziom, a najnowszy spot z Ibiszem i szamponem jest okropny.
Pozdrawiam, Direct
Będzie 2 sezon ?
Niestety tak 

-
- Junior
- x 2
- Kontakt:
Czemu niestety? Program może groteskowy, ale chwilami bardzo śmieszny. Lepsze to niż kolejna nuda typu "Julia" TVN-u.
Nie wiadomo co gorsze -_-
-
- Junior
- x 2
- Kontakt:
Gorsze to co nudne, monotonne i od lat to samo. W Pamiętnikach przynajmniej są różne historie. No i kultowy "Potwór w bidecie", któż z tego się nie śmiał 

Dla kogo śmieszny, dla tego śmieszny. Nie dla mnie. To ja już wolę Julię. A nawet Modę na sukces.sziraczek17 pisze:Czemu niestety? Program może groteskowy, ale chwilami bardzo śmieszny. Lepsze to niż kolejna nuda typu "Julia" TVN-u.
Ja. Dla mnie to było żenujące.sziraczek17 pisze:No i kultowy "Potwór w bidecie", któż z tego się nie śmiał
Pamiętniki są śmieszne, a przy tym pokazują, jak naprawdę Polacy zachowują się za granicą.
Ja podzielam zdanie matika - nie wiem, co jest śmiesznego w tych serialach paradokumentalnych. Na pierwszy rzut oka może to i trochę śmieszne, ale mimo wszystko bardziej męczące. To już "Detektywi" są ciekawsi, niż "Pamiętniki..." i ta cała reszta.
Pozdrawiam, Direct
Dla mnie to jest trochę nudne, ponieważ są tam poruszane tylko wątki miłosne, uczuciowe, jakby nie mogło być coś innego, jak jest w "trudnych sprawach" czy "dlaczego ja".
POZDRAWIAM, Medyk24
-
- Junior
- x 2
- Kontakt:
Faktycznie jest trochę za dużo tam miłosnych spraw, ale i tak lepsze to niż kolejny serial promujący "gwiazdeczki" jednego sezonu.
@matik, różne są rodzaje humoru, i nie każdy może ci przypaść do gustu. Ja na przykład uwielbiam inteligentny humor filmów Barei, ale także takie groteski. Nie wszystko należy brać na poważnie. Trzeba mieć trochę dystansu, tym bardziej do produkcji Tako Media
A patrząc się na niektóre zachowania ludzi za granicą, to faktycznie podobne rzeczy mogą mieć miejsce.
@matik, różne są rodzaje humoru, i nie każdy może ci przypaść do gustu. Ja na przykład uwielbiam inteligentny humor filmów Barei, ale także takie groteski. Nie wszystko należy brać na poważnie. Trzeba mieć trochę dystansu, tym bardziej do produkcji Tako Media

Skoro lubisz groteski, to polecam przeczytać "Ferdydurke" - wspaniała książka dla inteligentnych, bo nie wiedzieć czemu, ale mało ludzi docenia i rozumie Gombrowiczasziraczek17 pisze:@matik, różne są rodzaje humoru, i nie każdy może ci przypaść do gustu. Ja na przykład uwielbiam inteligentny humor filmów Barei, ale także takie groteski.
-
- Junior
- x 2
- Kontakt:
Czytałem i muszę przyznać podobała mi się, ale porównanie humoru Gombrowicza z Pamiętnikami, trochę obraźliwe.. Dla Gombrowicza rzecz jasna. Humor telewizyjny to telewizyjny i nie ma co liczyć w takim programie na ucztę intelektualną 

A kiedy będzie ten 2 sezon ?
Przeczytaj poprzednią stronę tego wątku, tam naprawdę wszystko jest podane, osobiście podawałem
.

Pozdrawiam, Direct