Olimpiada w TVP
- Alfernando
- Poster
- x 1
- Kontakt:
Olimpiada w TVP
Infiormacje moje pochodza z Telegazety TVP
wiec nie moge dac Linka:)

Olimpiada w TVP
Możesz dać stronę a Telegazetę ma raczej każdy
Olimpiada w TVP
Dałem ten program bo jednak nie każdy ma telegazete, a duzo osob jednak 99%czasu spedza na komputerze a nie w telegazecie.
Olimpiada w TVP
NIE KAŻDY! W WSPÓŁCZESNYM ŚWIECIE?
Olimpiada w TVP
uwierz ze nie kazdy:) ale troche schodzimy z tematu, wiec lepiej wrocic do Igrzysk. Jak oceniacie ten program?
- Alfernando
- Poster
- x 1
- Kontakt:
Olimpiada w TVP
Będzie przeskakiwanie z miejsa na miejsce, po to tylko aby zobaczyć koncówki startów Polaków.
www.biegi-narciarskie.yoyo.pl Zapraszam
- Alfernando
- Poster
- x 1
- Kontakt:
Olimpiada w TVP
TVP już wysłało reporterów do Pekinu. Szymon Borczuch, Bartosz Heller i korespondent TVP Robert Góralczyk są już w Pekinie. Zapewnie niedługo pojawi się Jarosław Kuś z Wiadomości i pierwsi komentatorzy. Reporterzy mają na sobie także koszulki TVP. A coraz częściej promowane są Igrzyska. Na antenach ogólnopolskich chodzi spot reklamowy z udziałem Szpakowskiego, Babiarza, Szaranowicza, Kurzajewskiego i Korzeniowskiego, ale idą nie równo. Oni też mają koszule TVP, ale wyglądają one podobnie do tych jakie mają komentatorzy żużla. Pojawia się też spot z udziałem gwiazd sportu, z przetłumaczeniem na język polski przez napisy. A na TVP Sport mnóstwo wspomnień z poprzednich Olimpiad, szczególnie z Aten i urywki z pamiętnymi momentami tamtych IO. Pojawia się też spot o TVP HD.
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 308
- Kontakt:
Olimpiada w TVP
W tej reklamie z Olimpiady z dziennikarzami TVP najlepsze jest zamienianie się logotypów w koła olimpijskie które się pojawia na końcu. Każda stacja odpowiada barwie jednego z kół olimpijskich.
Poland - Aktywnie najlepszy!
Olimpiada w TVP
Zauważyliście? Pod logiem TVP1 od dziś na ekranie pojawił się napis: PEKIN 2008.Transmisje za 7 dni
Olimpiada w TVP
Zauważyłem, myślałem, że zatrudnili realizację emisji z MTV.
- Alfernando
- Poster
- x 1
- Kontakt:
Olimpiada w TVP
Wytartował juz portal www.pekin.tvp.pl robi ogrmone wrażenie.
Olimpiada w TVP
Robi wrażenie. Odkryli Flasha!
-
- Obserwator
- Kontakt:
Olimpiada w TVP
Na owym serwise jest załącznik dotyczący ekipy TVp sport na Igrzyska i są drobne zmiany:
Tomasz Jasina będzie komentował jeszcze piłkę nożna, Szymon Borczuch będzie reporterem tylko pływackim, Piotr Dębowski będzie jeszcze reporterem siatkarskim, Mariusz Szyszko skomentuje jeszcze siatkówkę plażową, Jacek Jońca będzie również komentował turniej piłkarski, Bogusław Solecki będzie również reporterem, Bartosz Heller będzie reporterem siatkarskim oraz na meczach piłki ręcznej, Aleksander Dzięciołowski będzie reporterem lekkoatletycznym i kolarskim. Co ciekawe w składzie nie ma Jarosława Krzoski, który miał komentować z Pekinu zaś są komentatorzy żeglarstwa: Waldemar Heflich i Toasz Holc.
Tomasz Jasina będzie komentował jeszcze piłkę nożna, Szymon Borczuch będzie reporterem tylko pływackim, Piotr Dębowski będzie jeszcze reporterem siatkarskim, Mariusz Szyszko skomentuje jeszcze siatkówkę plażową, Jacek Jońca będzie również komentował turniej piłkarski, Bogusław Solecki będzie również reporterem, Bartosz Heller będzie reporterem siatkarskim oraz na meczach piłki ręcznej, Aleksander Dzięciołowski będzie reporterem lekkoatletycznym i kolarskim. Co ciekawe w składzie nie ma Jarosława Krzoski, który miał komentować z Pekinu zaś są komentatorzy żeglarstwa: Waldemar Heflich i Toasz Holc.
-
- Użytkownik