dawno mówiłem ze to zwykły bajkopisarz.... jego podróż jest równie nieprawdopodobna jak to ze białe jest czarne. Byl tam z dziadkiem-dziennikarzem - tylko ze nikt nigdy o tym jego dziadku dziennikarzu nie słyszał ;] Pisal niby z liberca na forum, ale IP tych postów jest z polski - to powinno wam uzmyslowić, jaką on prawde mówi ;]Evil pisze:Zgodzę się ze słowami Mario, że Alfernando to zwykły kłamcaWtedy oczywiście kłamał, że był w Libercu.
Często gadam z nim na GG, i od początku wmawia mi się posiada Canal + Sport i Canal + Sport 2. (no i CP i n). Jest to oczywiście ściema. Kiedy zapytałem go, skąd ma C+, powiedział, że korzysta z usług lokalnej kablówki. W lokalnych kablówkach rzecz jasna paczki C+ nie ma. Wpadł, więc zaczął mówić, że korzysta z VECTRY.Haha. Więc napisałem, że w analogowej Vectrze paczki C+ również nie ma. Ale powiedział, że w Cyfrowej Vectrze jest i próbował mi wmówić, że ma Cyfrową Vectrę - mimo, że w jego mieście w ogóle nie działa Vectra! Haha. Do tego kiedyś mówił, że ma Orange Sport, a jak wiadomo, tego w kablówkach nie ma. Do tego, kilka miesięcy temu pisał, że u wujka, który rzekomo mieszka obok jego domu, chodzi oglądać Polsat Sport - a od kilku dni Polsat ma już u siebie.
![]()
Radzę wypowiedzi Alfernando, jak np. "jutro wyniki przetargu" itp. traktować z dystansem, bo jaki jest naprawdę, teraz się okazało.
A żeby nie robic off topu - Dziś o 19.50 na antenie Polsatu Sport Extra transmisja z turnieju siatkówki plażowej Swatch FIVB World Tour w Rzymie. Pokażą decydujące mecze.
Myślę że tutaj puścił ktoś niezłą plotę. Finał jest w TVN Turbo tylko dlatego że nie będzie go w otwartym TVN. Ostatnio gdy finał PP był w godzinach południowych to TVN go transmitował, teraz nie bo w prime time ma sprawdzone programy i stąd przeniesienie tego finału do TVN Turbo. W nSport finał również będzie transmitowany w jakości HD.Alfernando pisze:Niewiem czy się ze mną zgodzicie, ale ktoś napisał w komentarzu nt. Finału PP w TVN Turbo, że trwają przygotownia do likwidacji nsportu. I myślę, że jest w tym wiele prawdy, gdyż jeżeli stacja straci LM to resztka sportu zostanie przeniesiona do TVN Turbo, który ma wprowadzić jak słyszeliśmy z ust dyrektora kanału kilka nowych programów.
Profil stacji zmienia się już od jakiegoś czasu, z pierwotnym motoryzacyjnym profilem stacja ta ma już coraz mniej wspólnego.Evil pisze:Paweł, szef TVN Turbo powiedział oficjalnie, że transmisja finału PP jest konsekwencją zmian programowych w stacji - a więc być może w TVN Turbo będzie więcej sportu. Zmieni się tu też profil stacji, bo jak pamiętamy, z założenia miał być kanałem motoryzacyjnym.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość