[TVP2] Dance Dance Dance
[TVP2] Dance Dance Dance
Jedyne racjonalnej wyjście z obecnej sytuacji, szkoda tych niezrealizowanych odcinków, bo Ania z Mateuszem mogli jeszcze dużo pokazać, niemniej liczę na ich zwycięstwo w tym prowizorycznym finale.
- [email protected]
- VIP Expert
- x 254
- x 432
- Kontakt:
[TVP2] Dance Dance Dance
Wielka szkoda, a tyle pięknych emocji mogły nam dostarczyć jeszcze te pary. Poziom nieporównywalnie wyższy, niż w pierwszej edycji.
[TVP2] Dance Dance Dance
Trzeba przyznać, że ten skład miał pecha, na ten moment na pewno większego niż skład ostatniej edycji TzG, szkoda potencjału kilku uczestników, którzy pokazali się z bardzo dobrej strony, mnie zaskoczył in plus Mroczek, wciąż jest w świetnej tanecznej formie.
Drugi raz nie zrobisz pierwszego wrażenia.
[TVP2] Dance Dance Dance
Zal braci, odeszli po swietnym solo.
Dla mnie Ania z Mateuszem muszą wygrać, jeśli świat jest sprawiedliwy.
Szkoda, że nie zobaczymy ich w większej ilości :/ Mogliby nam tyle pokazać, jeszcze trochę lepszych choreo im dać.
Mateusz to chyba najlepszy uczestnik w historii.
Dla mnie Ania z Mateuszem muszą wygrać, jeśli świat jest sprawiedliwy.
Szkoda, że nie zobaczymy ich w większej ilości :/ Mogliby nam tyle pokazać, jeszcze trochę lepszych choreo im dać.
Mateusz to chyba najlepszy uczestnik w historii.
[TVP2] Dance Dance Dance
Robert Kupisz podczas dzisiejszego finału będzie w Sopocie, skąd połączy się ze studiem "PNŚ".
Zaraz po zakończeniu programu śniadaniowego Dwójki w jego studiu potrwa przygotowanie i ustawienie scenografii do finału programu.
Zaraz po zakończeniu programu śniadaniowego Dwójki w jego studiu potrwa przygotowanie i ustawienie scenografii do finału programu.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
[TVP2] Dance Dance Dance
Kibicuję Ani i Mateuszowi, naprawdę szkoda, że nie mogli pokazać, tak jak pozostałe pary, więcej układów choreograficznych oraz tańców.
[TVP2] Dance Dance Dance
Wszystko pięknie, spoko rozmowy, aż tu nagle wyskakuje Ida i to z Fit Loversami 

[TVP2] Dance Dance Dance
Ania i Mateusz mieli zatańczyć w kolejnych odcinkach tango z "Zatańcz ze mną", scenę z "La la Land" oraz "All that Jazz" z Chicago...
- [email protected]
- VIP Expert
- x 254
- x 432
- Kontakt:
[TVP2] Dance Dance Dance
Tak bardzo szkoda, że tego nie zobaczymy 
Łapka i Pamela do TzG, koniecznie.

Łapka i Pamela do TzG, koniecznie.
[TVP2] Dance Dance Dance
Pamela i Mateusz mieli zatańczyć remix z musicalu Mamma Mia oraz choreografię z Blues Brothers.
[TVP2] Dance Dance Dance
Tak bardzo szkoda ze nie zobaczymy Ani i Mateusza w tańcu z "Chicago" ponieważ musical jest genialny.
[TVP2] Dance Dance Dance
@pulkownik Co prawda nie dużą różnicą przegonili, ale przegonili.
[TVP2] Dance Dance Dance
Finał był bardzo fajny (nie nudny). Ja trzymałem kciuki za Anię i Mateusza no ale cóż. Mam nadzieję, że będzie kolejna edycja Dance Dance Dance
[TVP2] Dance Dance Dance
Nie będę ukrywał, że wynik finału mnie nie satysfakcjonuje
Wielka szkoda tych trzech odcinków, które nigdy nie powstaną, bo nigdzie nie jest powiedziane, że ścisły finał nie mógłby się rozgrywać między Anią i Mateuszem oraz Rafałem i Przemkiem. II edycja zdecydowanie lepsza od I, zatrudnienie Muchy było dobrym wyborem, czasem miewała gorsze momenty, ale w ogólnym rozrachunku ożywiła show, 4 duety porządne tanecznie, Gosia z Olkiem odstawali, nie wspominając o Kasi Stankiewicz która pokazała się z fatalnej strony, oby jak najmniej tego typu uczestników w przyszłości. Tamara była bo była, emocji jakiś wielkich nie wzbudzała, ale nie od emocji tam była, prowadziła całkiem sprawnie.