[TVP1] Dzień dobry Polsko! (2017-2018)
[TVP1] Dzień Dobry Polsko
Może doktor Ogórek?
Z Ziemkiewiczem np., on lata temu prowadził KCH.

Jakby nie było, Paweł Pochwała jest jedną z ikon śniadaniówki, bez której nie sposób wyobrazić sobie taki program.pulkownik pisze:Ciekawe zatem, kto znajdzie się w gronie prowadzących, byle nie np. Pochwała czy Miśtal albo Klaudia Carlos, którzy do wczesnoporannego pasma w ogóle nie pasują ze swoją "energią". Naturalną kandydatką - poza panią Popek - wydaje się być Paulina Chylewska, ale czy nie jest na cenzurowanym przez TzG?
Czyżby wreszcie Przemysław Babiarz miał się doczekać nagrody za słynne powitanie prezesa Kurskiego?Trzeciak pisze:Program poprowadzą trzy lub cztery pary prowadzących. Niewykluczone, że wśród nich znajdą się Anna Popek i Przemysław Babiarz. TVP szuka także twarzy spoza TVP, a w produkcję programu są zaangażowane także ośrodki regionalne TVP: http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/dz ... owadzacych

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
To program o sprawach aktualnych i bieżących, przedstawiający najważniejsze informacje wydarzenia z kraju, ale także ze wszystkich regionów Polski. To program także o wydarzeniach politycznych i społecznych.
Powiem szczerze, że to wygląda bardziej na konkurencję dla Poranka Info niż nową KcH. Średnio to widzę, obawiam się, że propaganda polityczna będzie dominować nad innymi tematami.
http://businessinsider.com.pl/media/dzi ... vp/7k7tzdn
- SNOL
- VIP Expert
- x 160
- x 192
- Kontakt:
Paulina Chylewska, Maciej Kurzajewski i... jeszcze jedna piękna osoba (choć na razie na 50%). Ja tu to tylko zostawię 

Tylko prywatne opinie. Tutaj od ponad 13 lat.
To nie jest takie niemożliwe. Dziś w "Wiadomościach TVP" była setka z P. Magdaleną Ogórek nagrana w siedzibie na Woronicza. Ciekawe co tam robiła. Czyżby próby przed DDP? Z tego co wiem, studio "W tyle wizji" mieści się na Placu Powstańców.pulkownik pisze:Może doktor Ogórek?Z Ziemkiewiczem np., on lata temu prowadził KCH.
Nie widzisz przedrostka "on"? Nie jeden jest "ogórek" w mediach...
Dobrze. Sensu mojego postu to nie zmienia.
Czyżby Ola Rosiak?SNOL pisze:Paulina Chylewska, Maciej Kurzajewski i... jeszcze jedna piękna osoba (choć na razie na 50%). Ja tu to tylko zostawię

Już 10 rok tutaj.. jak ten czas leci 

Rosiak nie tak dawno przeszła do PnŚ więc raczej odpada.
POZDRAWIAM, Medyk24
Ja obstawiam Anne Popek.
Popek wydaje się pewniaczką do tego programu.
Przy okazji - program będzie przerywany trzema blokami reklamowymi - każdy z nich zostanie nadany po "Teleexpressie Flesz" o 6:00, 6:30 i 7:00. Ponadto przed "Kwadransem politycznym" i "Wiadomościami" będzie tylko jeden blok reklamowy.
Przy okazji - program będzie przerywany trzema blokami reklamowymi - każdy z nich zostanie nadany po "Teleexpressie Flesz" o 6:00, 6:30 i 7:00. Ponadto przed "Kwadransem politycznym" i "Wiadomościami" będzie tylko jeden blok reklamowy.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
Mnie na przykład zastanawia, czemu w tym paśmie nie będziemy już mieli skrótu Wiadomości tak jak w KcH tylko Teleexpress?
Bardziej ekonomicznie by im się opłacało jednak dać Wiadomości, skoro redakcja i tak pracuje od rana przygotowując poranne wydanie o 8...
Bardziej ekonomicznie by im się opłacało jednak dać Wiadomości, skoro redakcja i tak pracuje od rana przygotowując poranne wydanie o 8...
[TVP1] Dzień dobry Polsko
Program rusza teoretycznie za tydzień, natomiast brak konkretów o obsadzie, TVP1 w ogóle go nie promuje. Czyżby kolejny program z premierą "na świętego nigdy"?
-
- VIP Expert
- x 54
- x 163
- Kontakt:
Może przygotowują ten program w tajemnicy przed widzami?.
#StopNienawiści (nawet tutaj!)
Program przygotowywany od roku, jak widać to ciągle za mało czasu...
POZDRAWIAM, Medyk24