[POLSAT] The Gong Show (projekt porzucony)
[POLSAT] The Gong Show
Równie dobrze mogą nagrać pierwszy odcinek 1 września, a wyemitować go kilka dni później, zresztą to JV. Poza tym to nie jest skomplikowany w produkcji format. 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
[POLSAT] The Gong Show
Jednak wszystko wskazuje na to, że tego programu nie ujrzymy w jesiennej ramówce. Tak doszli na forum serwisu TVPolsat.info. Premiera w późniejszym czasie. Może i dobrze? 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
[POLSAT] The Gong Show
Ja to bym na miejscu Polsatu dał ten program na zimę w piątki o 20 po zakończeniu "WoD". Może udałoby się zbierać lepszą widownię niż filmami, a po za tym stacji potrzebne są jakieś programy na późną jesień/zimę, bo od początku listopada aż do świąt TVN zazwyczaj wyraźnie dominuje nad Polsatem, bo ten wcześnie kończy jesienną ramówkę.
[POLSAT] The Gong Show
Jak to będzie poziom "Hipnozy", albo jeszcze gorszy, to ja jestem ciekaw, czy tu nawet zima pomoże...
#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

[POLSAT] The Gong Show
No i programu nie ma w jesiennej prezentacji Polsat Media, więc jeszcze kilka miesięcy poczekamy na debiut tego "arcydzieła". 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
[POLSAT] The Gong Show
Lepiej dla nich, żeby się z tego wycofali, bo program to prawdopodobnie lipa.Trzeciak pisze:Jednak wszystko wskazuje na to, że tego programu nie ujrzymy w jesiennej ramówce. Tak doszli na forum serwisu TVPolsat.info. Premiera w późniejszym czasie. Może i dobrze?

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2454
[POLSAT] The Gong Show
Program nie został porzucony, pojawił się nowy spot castingowy, castingi odbędą się 4-6 stycznia w Katowicach, Trójmieście i Warszawie.
[POLSAT] The Gong Show
Jeśli umowa podpisana, to nie ma odwrotu. Inaczej, jeśli producentem jest stacja lub spółka ściśle z nią związana. 
Na szczęście podobny program na TV4 zapowiada się na o wiele wyższym poziomie.
Spot już na stronie Polsat.pl. Ależ ten program będzie bić rekordy.

Na szczęście podobny program na TV4 zapowiada się na o wiele wyższym poziomie.

Spot już na stronie Polsat.pl. Ależ ten program będzie bić rekordy.

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
[POLSAT] The Gong Show
Tyle dobrego, że nie zastąpi "ATN". Jest przynajmniej pewność, że jakiś dobry program rozrywkowy oprócz "TTBZ" wiosną w Polsacie będzie. 

[POLSAT] The Gong Show
Widziałem spot przed Wydarzeniami...
A już myślałem, że Nina jedyny raz w życiu zmądrzała. Chyba, że faktycznie kupili i muszą to wyprodukować...
W każdym razie mamy prawie pewniaka do największej siary wiosny. Chyba BB z pseudocelebrytami tego nie pobije xD
A już myślałem, że Nina jedyny raz w życiu zmądrzała. Chyba, że faktycznie kupili i muszą to wyprodukować...
W każdym razie mamy prawie pewniaka do największej siary wiosny. Chyba BB z pseudocelebrytami tego nie pobije xD
[POLSAT] The Gong Show
Uruchomiono profil programu na Facebooku: https://www.facebook.com/thegongshowpolska
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
[POLSAT] The Gong Show
Wg WM premierę przełożono na jesień.
[POLSAT] The Gong Show
Widocznie format musi być na tyle tandetny i nieudolny, że mało kto chce w nim wystąpić.
Program nie ruszył, a i tak już osiągnął kuriozum. 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
[POLSAT] The Gong Show
Miałem pisać, że chyba casting nie wyszedł
Jak z tymi ślubami bida z nędzą...

[POLSAT] The Gong Show
Tylko w przypadku "Czterech Wesel" pierwsze odcinki są już nagrane. 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<