Oko na miasto
Oko na miasto
A ja polubiłem program "Oko na miasto". Szczególnie jak program prowadzą w duecie Jacek Kaczyński i Krzysztof Skiba, choć Tomasz Raczek też jest całkiem niezły w prowadzeniu tego programu. Ogólnie to program ma fajną rodzinną atmosferę i miło się go ogląda i oczywiście można się pośmiać z tego co pokazują.
Oko na miasto
A TVN bez inwestora zza granicy nie może być lepszy? W stacji Waltera już dawno skończyła się era teleturniejów, których - jeśli sobie dokładnie przestudiujesz historię TVN - było dużo więcej niż w Polsacie. TVN także ma multum bardzo lubianych seriali polskich (Niania, Na Wspólnej, Kryminalni, Hela w opałach) i zagranicznyc.Golbi pisze:Czemu tak uwazasz według mnie Polsat ma bardziej atrakcyjniejsza ramówke od TVNu są teleturniej, seriale polskie i zagraniczne, publicystyki nie mowiac juz ze ostatnio lepsze filmy Oko na miasto jest fajne.a od Stycznia wejdzie nowy inwestor i mozeby jeszcze lepszaKarol pisze:Polsat się pogrąża
Oko na miasto
wiecej chyba sniszKarol pisze:A TVN bez inwestora zza granicy nie może być lepszy? W stacji Waltera już dawno skończyła się era teleturniejów, których - jeśli sobie dokładnie przestudiujesz historię TVN - było dużo więcej niż w Polsacie. TVN także ma multum bardzo lubianych seriali polskich (Niania, Na Wspólnej, Kryminalni, Hela w opałach) i zagranicznyc.Golbi pisze:Czemu tak uwazasz według mnie Polsat ma bardziej atrakcyjniejsza ramówke od TVNu są teleturniej, seriale polskie i zagraniczne, publicystyki nie mowiac juz ze ostatnio lepsze filmy Oko na miasto jest fajne.a od Stycznia wejdzie nowy inwestor i mozeby jeszcze lepszaKarol pisze:Polsat się pogrąża
Oko na miasto
Zamiast nabijać posty mało konstruktywnymi wypowiedziami, może być poklikał trochę myszką i poszperał w internecie. Może znajdziesz liste teleturniejów w TVN i Polsacie. Zrób sobie tabelkę i policz.Golbi pisze:wiecej chyba snisz
Oko na miasto
Nie musze liczyc teleturniei miał wiecej Polsat nie mowie tu o teleturniejach interkatywnychKarol pisze:Zamiast nabijać posty mało konstruktywnymi wypowiedziami, może być poklikał trochę myszką i poszperał w internecie. Może znajdziesz liste teleturniejów w TVN i Polsacie. Zrób sobie tabelkę i policz.Golbi pisze:wiecej chyba snisz
Oko na miasto
Ja także nie mówię. Nie chce mi się w ogóle z Tobą wdawać w jakiekolwiek w dyskusje, bo Cię nie przegadam. Ja mam swoje zdanie na temat Polsatu, którego nie pozwolisz mi utrzymać. Poza tym - temat dotyczy "Oka na miasto", które wypada moim zdaniem (wspomniałem już o tym) słabo.Golbi pisze:Nie musze liczyc teleturniei miał wiecej Polsat nie mowie tu o teleturniejach interkatywnych
Oko na miasto
Lol, nie rozmieszaj mnie. Nawet nie licząc produkcji interaktywnych Polsat przegrywa. TVN jak startował już miał porównywalnie tyle samo teleturnieji niż słoneczko od początku istnienia stacji do 1997 roku. Nie będe już mówił, co było później.Golbi pisze:Nie musze liczyc teleturniei miał wiecej Polsat nie mowie tu o teleturniejach interkatywnych
HENSHIN!
Oko na miasto
Polskich może i tak ale zagraniczne to tylko zapychacz czasu. Tak samo w TVN jak i w Polsacie czy TVP niestety. A szkoda.Karol pisze:TVN także ma multum bardzo lubianych seriali polskich (Niania, Na Wspólnej, Kryminalni, Hela w opałach) i zagranicznyc.
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 301
- Kontakt:
Oko na miasto
Teraz Oko na miasto będzie 5 razy w tygodniu ( z wydaniem niedzielnym 6)
Poland - Aktywnie najlepszy!
Oko na miasto
Polsat sobie teraz poukładał to pasmo, bo widocznie nie planuje rozpoczynać produkcji "Super Expressu Live".
Oko na miasto
Nie byłbym taki pewien ten program moze rownie dobrze byc we wtorki o 20:20 od pazdziernika znika nterwencja Extra moze nawet tez poniedizałek o 20:20Karol pisze:Polsat sobie teraz poukładał to pasmo, bo widocznie nie planuje rozpoczynać produkcji "Super Expressu Live".
http://www.kombinatorzyramowek.fora.pl/ ... 79957a5f0e tu jest moja propozycja ramkowki Polsatu pisac co wy na to
Oko na miasto
Zapiera dech w piersiach.Golbi pisze:http://www.kombinatorzyramowek.fora.pl/ ... 79957a5f0e tu jest moja propozycja ramkowki Polsatu pisac co wy na to
Oko na miasto
Oko na miasto to kiepska podróba magla towarzyskiego z tvn style. Bravo panie zygmuncie!. Więcej takich hitów i oglądalność jeszcze spadnie.
- Poland
- VIP Expert
- x 25
- x 301
- Kontakt:
Oko na miasto
Fajnie by było jakby ten program wrócił na antenę Polsatu albo jakby role po nim przejął Happy Hour - bo od czasu zniknięcia Exclusive brakuje programu o ploteczkach z show-biznesu. Się Kręci to nic innego jak "Polsat od kuchni".
Poland - Aktywnie najlepszy!