[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
BB Backyard jest zamkniętym ogrodem.
[TVN/TVN7] Big Brother
To normalny dom i nie studio jak w innych krajach mnie ciekawi tylko jacy uczestnicy będą może jakieś gwiazdeczki z Internetu też mogą być
[TVN/TVN7] Big Brother
A o to wczorajszy materiał z "Faktów": https://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,6 ... 18785.html
[TVN/TVN7] Big Brother
To po co te głosowanie jak ta babka mówi że będzie w programie nie rozumiem
[TVN/TVN7] Big Brother
Jak zawsze TVN pompuje balonik aż pęknie i będzie klapa czuje że tego nie udzwigną bo teraz ciężko zaskoczyć widza czym nowego A to już było i było coraz gorzej z edycjami programu
[TVN/TVN7] Big Brother
Spodziewałem się nieco bardziej "niewidocznych" kamer, np. wtopionych w tło/ozdoby, obudowanych itp., tak, żeby nie rzucały się uczestnikom w oczy (wiadomo dlaczego). Wiem, że są obracane, ale naprawdę dałoby się to zrobić.
No i widać przykład fuszerki:

Tak ciężko było chociaż pociągnąć farbą od spodu? ;p
No i widać przykład fuszerki:

Tak ciężko było chociaż pociągnąć farbą od spodu? ;p
☆ ☆ ☆ ▌│█║▌║▌║ 𝒾𝒹𝓏 𝒹𝑜 𝓀𝑜𝓃𝒸𝒶 𝓈𝓌𝑜𝒿𝒶 𝒹𝓇𝑜𝑔𝒶 ║ ▌║▌║█│ ▌ ☆ ☆ ☆
[TVN/TVN7] Big Brother
Ktoś wie, jaka będzie w tej edycji główna nagroda?
W pierwszych trzech edycjach dawali 500 000 zł, ale po takim cięciu kosztów, nie wierzę, że tyle dają.
W pierwszych trzech edycjach dawali 500 000 zł, ale po takim cięciu kosztów, nie wierzę, że tyle dają.

[TVN/TVN7] Big Brother
Ja myślę, że dadzą z połowę tego. 

[TVN/TVN7] Big Brother
Kamery faktycznie mogłoby być zlane z tłem, w wielu edycjach na świecie z powodzeniem tak to przygotowywano, dzięki temu uczestnicy prawie ich nie zauważali.
11 lat na forum! 

[TVN/TVN7] Big Brother
100 tyś dadzą i będzie gitara
[TVN/TVN7] Big Brother
Albo uważajcie, jak nagroda główna (tak, jak w jednej z brytyjskich edycji) będzie zależna od wykonania zadania tygodniowego. Tzw. rollerover jackpot. 

[TVN/TVN7] Big Brother
Grubo to już było w piątej edycji, kiedy główna nagroda wynosiła ledwie pięćdziesiąt tysięcy i motor! 

11 lat na forum! 

[TVN/TVN7] Big Brother
Ale taki motor w tamtych latach też był wart sporo.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2389