[TVN7] Big Brother (2019)
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2391
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie wiem czy Rzecznik Praw Obywatelskich nie powinien się zająć 

[TVN/TVN7] Big Brother
Wiecie co? Planowałem niespodziankę, ale chyba będę chciał mocno zmienić plany.
Miałem relacjonować Arenę w niecodzienny sposób, ale widząc co się dzieje mam inny pomysł.
21:30. Bezpośrednio po Arenie.
Miałem relacjonować Arenę w niecodzienny sposób, ale widząc co się dzieje mam inny pomysł.
21:30. Bezpośrednio po Arenie.
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie ogarniam właśnie czemu z nimi chociaż nie pogadają, już dawno powinni ich zaprosić do pokoju zwierzeń. Tylko my to oglądamy czy co? 

Re: [TVN/TVN7] Big Brother
No nieźle 
Jeśli się nic nie zmieni, to za jakiś czas obecna edycja BB będzie rozpamiętywana przez portale pokroju WP w nieszczęsnych rankingach pokroju "10 najgorszych wpadek w polskiej telewizji"

Jeśli się nic nie zmieni, to za jakiś czas obecna edycja BB będzie rozpamiętywana przez portale pokroju WP w nieszczęsnych rankingach pokroju "10 najgorszych wpadek w polskiej telewizji"

POZDRAWIAM | MANIEQ
[TVN/TVN7] Big Brother
Ohme dzisiaj była w studiu to czemu z nimi nie porozmawiała? Tylko głupie gadki z Chajzerem ma zapisane w kontrakcie?
- Spiderman0409
- Poster
- x 932
- x 470
[TVN/TVN7] Big Brother
ciekawe co by zrobili, jakby jeszcze kilka osób zdecydowałoby się opuścić program

[TVN/TVN7] Big Brother
Marlena ma dość.
Dokładnie Ohme jeśli tylko jest tam pół godziny dziennie z Chajzerem, to wielka pomyłka i wielki zawód, bo na razie spisywała się naprawdę dobrze...
[ Spoiler ]
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2391
[TVN/TVN7] Big Brother
Miały być luksusy, ostał się dom bez ciepłej wody 

[TVN/TVN7] Big Brother
LIVE:
[ Spoiler ]
[TVN/TVN7] Big Brother
Ja nawet myślę że w tej sytuacji jedynym wyjściem z twarzą dla TVN byłoby rozpuszczenie ich do domów i zapomnienie o tym programie.
[TVN/TVN7] Big Brother
Kamery poza domem. Chyba czas na dobranoc. To był czarny dzień dla produkcji polskiej wersji BB.
- Joker
- Użytkownik
- x 80
- x 19
[TVN/TVN7] Big Brother
Gdyby realizatorzy czytają forum to proponuję im aby wprowadzili wyzwania tworzone przez ludzi tak jak komentarze na fb
Ciekawe czy będą dołączać kolejne osoby do bb?
Ciekawe czy będą dołączać kolejne osoby do bb?
[TVN/TVN7] Big Brother
1:01 Murator Live, 1:02 ładujemy baterie....
Ten live to jedno wielkie nieporozumienie. Zostawić jedną stateczną kamerę na noc, ale no oczywiście - wtedy nie ma tak pełnej kontroli nad tym co jest pokazywane...
Zapewnienia, że wejdzie się na 100% do świata Big Brothera, śmiało powiem, że nawet w połowie nie są realizowane. Jak nie Murator Live, to na czterech kanałach mamy rozmowę dwóch osób - a co robi pozostałe 13 osób, to możemy się tylko zastanawiać
Ten live to jedno wielkie nieporozumienie. Zostawić jedną stateczną kamerę na noc, ale no oczywiście - wtedy nie ma tak pełnej kontroli nad tym co jest pokazywane...
Zapewnienia, że wejdzie się na 100% do świata Big Brothera, śmiało powiem, że nawet w połowie nie są realizowane. Jak nie Murator Live, to na czterech kanałach mamy rozmowę dwóch osób - a co robi pozostałe 13 osób, to możemy się tylko zastanawiać
Ostatnio zmieniony 24 mar 2019, 1:07 przez alojz, łącznie zmieniany 2 razy.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ufff... Bardzo wielka porażka Endemola i TVN.
Chcieliśmy emocji, ale nie takich chyba...
U uczestników
Chcieliśmy emocji, ale nie takich chyba...
U uczestników
[ Spoiler ]
- Joker
- Użytkownik
- x 80
- x 19
[TVN/TVN7] Big Brother
Myśle że jak jest to porażka. To będzie o wiele razy głośniejsza niż serial"Ślad" i ATN