[TVN7] Big Brother (2019)
-
- Użytkownik
- x 5
- x 41
[TVN/TVN7] Big Brother
Jestem tego samego zdania. Program docelowo jest dla dorosłych ale teraz bez Maćka to mogliby go puszczać TVP ABC

[TVN/TVN7] Big Brother
Poogladalam sobie z ciekawosci filmiki Juszes- niestety jej sposob mowienia mnie dobija
ale jedzenie, ktore przyrzadza jest bardzo zdrowe.
Chuda jest i figure ma ok. Na instagramie widac, ze ma wysokie mniemanie o sobie

Chuda jest i figure ma ok. Na instagramie widac, ze ma wysokie mniemanie o sobie

[TVN/TVN7] Big Brother
Wypróżniają się przy sobie przy tym rozmawiają a pod prysznic wchodzą ubrani to są jaja nudni nie potrafią się bawić ludzie bez wyobraźni mało ciekawi a zwłaszcza dziewczyny żenada
[TVN/TVN7] Big Brother
Na FB reklamują nowego uczestnika o 20.00
-
- VIP Expert
- x 224
- x 775
[TVN/TVN7] Big Brother
Wejscie na żywo ktoś
[ Spoiler ]
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2389
[TVN/TVN7] Big Brother
I będzie to 1 osoba.
[TVN/TVN7] Big Brother
kąpią się w ciuchach bo to lenistwo jest bo wtedy nie musza prania robić bo kąpiąc się jednocześnie ciuchy się piorą hehe
A tak poważnie to jest amartoszczyzna zasłaniać ręcznikami jeszcze prysznic gdy myje się w stroju kapielowym a jak idzie na plaże to przecież ludzie też ja oglądają w bikini.
Kolejny absurd to rozebrać się nago wcześniej przed BB dla róznych firm a w BB udawać wstydliwą. Zenada do potęgi
[TVN/TVN7] Big Brother
LIVE:
Także niech wreszcie ktoś tam nowy przyjdzie 
[ Spoiler ]
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2389
[TVN/TVN7] Big Brother
Co do wczorajszego talk show Juszes, taki mały smaczek. Będąc w Hiszpanii była w związku z innym facetem. Z tego co kojarzę całkiem długo byli razem. (Kiedyś często oglądałam jej filmiki na YT.) Ciekawe jak on się czuje teraz, że jak byli razem ona wciąż myślała o innym facecie. I dla niego wróciła do Polski. Ogólnie będąc we wcześniejszym związku była o wiele skromniejsza.
Powrót dla widzów tłumaczyła tym, iż musi dokończyć studia.
Powrót dla widzów tłumaczyła tym, iż musi dokończyć studia.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2389
[TVN/TVN7] Big Brother
Po tym komunikacie o nowym mieszkańcu, wydaje mi się, że nie będzie to koniecznie live, tylko pokażą po 20.
-
- VIP Expert
- x 224
- x 775
[TVN/TVN7] Big Brother
@wiatriwoda na FB komus odpisali ze bedzie transmisja live z wejscia
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2389
[TVN/TVN7] Big Brother
Na kanale 3 słychać było dźwiękowców programu rozmawiających między sobą o nadajnikach uczestników.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ale nikt nie powiedział, że to będzie live w TVN7