[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Tak Madzia już bez chusty ale w zamian skrócili im sznurek
Czy wy też macie wrażenie, że oni strasznie długo gotują te obiady?? Tydzień temu Iza chyba z 5h, dziś Radek już chyba ze 4h gotuje i końca nie widać.
Czy wy też macie wrażenie, że oni strasznie długo gotują te obiady?? Tydzień temu Iza chyba z 5h, dziś Radek już chyba ze 4h gotuje i końca nie widać.
-
- Użytkownik
- x 38
- x 8
[TVN/TVN7] Big Brother
Różnica jest taka, że człowiek bez mięsa i produktów zwierzęcych może żyć normalnie, a kota chyba nie będziesz karmić samą sałatą i ogórkami.tinsel pisze: ↑05 maja 2019, 17:42Czyli z jednej strony Justyna jako weganka nie zjadłaby kiełbasy sojowej leżącej koło zwykłej kiełbasy, a z drugiej może karmić swoje koty mięsem wspierając wytwórnie mięsne? To właśnie dlatego wegan nigdy nie zrozumiem.Dominika19 pisze: ↑05 maja 2019, 17:17Pewnie,że tak. Zresztą kot to jest mięsożerca, to jego podstawy pokarm. Justyna ma 2 koty więc trochę o potrzebach tych zwierząt wie.Raubspikot pisze: ↑05 maja 2019, 16:53 Ale wy wiecie, że to, że Justyna jest weganką, nie oznacza, że nie karmi swoich zwierząt mięsem? XD Więc nie jest to nic dziwnego.
Kot nadal na terenie domu WB, wczoraj chyba dostał imię Rysiek![]()

[TVN/TVN7] Big Brother
Iza robiła sama obiad i się z niej śmiano, dziś Radek robi tyle godzin i nikt nic nie mówi
[TVN/TVN7] Big Brother
Hehe, jest przytojny poza twarza?? Twarz go dyskwalifikuje!ejulia pisze: ↑05 maja 2019, 13:53No to właśnie pokazuje jak skoncentrowanym
na sobie jest człowiekiem...Czy on chociaż powiedział przepraszam bo nie słyszałam...taki słodziak..
Poza tym jeśli chodzi o jego aparycje to faktycznie uroda nie grzeszy, ale gdyby miał fajny charakter nie rozmawialibysmy o tym, przecież poza twarzą jest przystojny. Z resztą mieszkańcy parę dni temu rano rozmawiali że brzydki w ch. A za najładniejsza dziewczynę bez makijażu uznali Kasię...była taka rozmowa na pomoście...

- marta11654
- Użytkownik
- x 102
- x 100
[TVN/TVN7] Big Brother
O co chodzi z akcja z wisiorkiem? Może mi ktoś wytłumaczyć?
[TVN/TVN7] Big Brother
Oglądałem live, i jak lubię Justynę (Pawła nie), to nie mogę zdzierżyć ich masturbacji do wizerunku samych siebie tylko dlatego że są wege. Ile można?!
[TVN/TVN7] Big Brother
Pamiętacie o krótkim live z Areny przed Faktami w TVN? Ciekawe czy Agnieszka SBWS uchyli rąbka tajemnicy nt. dzisiejszych atrakcji?
[TVN/TVN7] Big Brother
Czy tylko ja mam wrażenie że już wiedzą kto odchodzi!
Sytuacja nr 1. Angelika mówiła w kuchni do innych, że jest ciekawa jak się jej teraz życie po wyjściu ułoży.
Sytuacja nr 2. Przy obiedzie Kasia do niej mówi weź sobie do domu.
Sytuacja nr. 3 Akcja z papierosami Iza powiedziała do Radka że dziewczyna się zdenerwowała więc sobie wypaliła!
A wiec Angelika wychodzi...
Sytuacja nr 1. Angelika mówiła w kuchni do innych, że jest ciekawa jak się jej teraz życie po wyjściu ułoży.
Sytuacja nr. 3 Akcja z papierosami Iza powiedziała do Radka że dziewczyna się zdenerwowała więc sobie wypaliła!
A wiec Angelika wychodzi...

[TVN/TVN7] Big Brother
Czy WS ogłosiła, że Paweł ma immunitet jako nowy? Bo jeżeli nie, to znowu będzie tak jak z Magdą Z., kiedy ci, którzy chcieli ją nominować musieli na szybko wymyślać drugą osobę i czasami odnosiło się wrażenie, że ten spontan pokomplikował mocno nominacje, bo z pośpiechu niektórzy głosowali nie do końca tak jak chcieli i potem mogli pluć sobie w brodę.
Ostatnio zmieniony 05 maja 2019, 18:57 przez Jagna, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- x 341
- x 32
[TVN/TVN7] Big Brother
A Justyna jest dziwnie spokojna... Dwa razy mówiła, że jest taka spokojna. - chciałabym, żeby to ona wyszła.karolkr pisze: ↑05 maja 2019, 18:42 Czy tylko ja mam wrażenie że już wiedzą kto odchodzi!
A wiec Angelika wychodzi...![]()
-
- Użytkownik
- x 341
- x 32
[TVN/TVN7] Big Brother
To akurat może być działanie z premedytacją, takie info w ostatniej chwili.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
[TVN/TVN7] Big Brother
Teraz chyba wyszło, że Paweł był zazdrosny o Kubę 

[TVN/TVN7] Big Brother
Angelika może się otwarcie martwić o siebie co prosto wyjaśnia 1 i 3, obie rzeczy pochodzą z tego co ona sobie wymyśli. 2 zapewne opiera się na tym, że wszyscy nominowani pakują się przed ujawnieniem, więc jak chcesz coś zabrać to musisz mieć już to spakowane (a może po prostu Kasia próbuje trochę przekierować jej myślenie w odpowiedzi na jej wypowiedzi o odpadnięciu).karolkr pisze: ↑05 maja 2019, 18:42 Czy tylko ja mam wrażenie że już wiedzą kto odchodzi!
A wiec Angelika wychodzi...![]()
-
- VIP Expert
- x 227
- x 797
[TVN/TVN7] Big Brother
O Igor zabłysnął właśnie na głownej antenie TVNu "s*ać mi sie chce"