Po części się zgadzam, no ale jednak jak ktoś mówi, że będzie musiał się powstrzymywać, żeby nie uderzyć moich znajomych (których wgl jeszcze nie poznał) i że na miejscu Maćka pobił by Łukasza, to jak dla mnie mówi to wystarczająco dużo, żeby nie chcieć mieć z tym kimś jakiś bliższych relacji.bobaas pisze: ↑14 maja 2019, 15:13 Ale czemu? Przecież ona nie wie tego co my wiemy. Tam są inne warunki kompletnie, Tak jak Oleh nie zwróciłby na nią uwagi poza BB, tak i ona nie zwrócilaby uwagi na niego. To są dwa różne światy i te różnice jeszcze bardziej się uwypuklą po wyjściu z domu. Nie widzę dużych szans na coś więcej poza domem aniżeli krótkotrwały romans. Pocałunek to jest nic wielkiego, zwłaszcza po prawie 2 miesiącach czasu. To i tak trwalo bardzo długo i doszło w momencie, gdy Madzia już poza Olkiem nie za bardzo miała towarzystwo z którym się czuła swobodnie, więc sie naturalnie do niego zbliżyła bardziej.
Pamietasz mniej więcej czas i kamerę tej rozmowy?
Może jest zazdrosny o młodego...ziomek321 pisze: ↑14 maja 2019, 16:50 Też macie takie wrażenie, że w tym zadaniu tygodniowym Radek co chwila czepia się Madzi Wójcik? Co chwila ma do niej jakieś pretensje, donosy. Kurde.. Igor, Olek, Bartek, Magda Z są całkiem inaczej traktowani. Wydaje mi się, że Radek nie jest w tym zadaniu obiektywny.
Spodziewałem się po Tobie większej kultury wypowiedzi...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości