Jak to przegapiła telefon od mamy? Przecież to są nagrania widzów.wiatriwoda pisze: ↑14 maja 2019, 20:28 Madzia prawdopodobnie przegapiła drugi telefon tym razem od Mamy.
[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
[TVN/TVN7] Big Brother
Mają być od widzów, ale produkcja może wpleść inne, Magda odebrała telefon i powiedziała, że na koniec było prawdopodobniej "pozdrawiam mama".
[TVN/TVN7] Big Brother
Bardzo wątpliwe, że był to telefon od mamy
[TVN/TVN7] Big Brother
Łukasz nadal myśli, że jest w paradokumencie. Gdyby tak bezpieczeństwo Magdy było zagrożone, to by pierdzielił zasady i regulamin. Prawdziwy przyjaciel mówi prawdę nie zwracając uwagi na konsekwencje. Gra i jeszcze gra.
Co do oburzenia w stosunku do Radka - taka była komuna. Wystarczy trochę poczytać, obejrzeć stare polskie seriale i filmy Barei. Nie było żadnego chamstwa.
Co do oburzenia w stosunku do Radka - taka była komuna. Wystarczy trochę poczytać, obejrzeć stare polskie seriale i filmy Barei. Nie było żadnego chamstwa.
[TVN/TVN7] Big Brother
O której godzinie była scenka z zarekwirowaniem Madzi kosmetyków? Bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć..
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
[TVN/TVN7] Big Brother
AKTULANIE 47% NA RADKA!
-
- VIP Expert
- x 227
- x 797
[TVN/TVN7] Big Brother
Radek 47 prowadzi, oby tak było do niedzieli
Ja zagłosuje ale w niedziele
Kasia na drugim miejscu chyba 27, potem Magda Z 19
Ja zagłosuje ale w niedziele

Kasia na drugim miejscu chyba 27, potem Magda Z 19
[TVN/TVN7] Big Brother
Wyniki na dziś: Broda - 47%
Kaśka - 27%
Zając - 18%
Bartek - 5%
Madzia - 3%
Oby do niedzieli.
Kaśka - 27%
Zając - 18%
Bartek - 5%
Madzia - 3%
Oby do niedzieli.
Re: [TVN/TVN7] Big Brother
Miażdżąca przewaga Radka. Wow!
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
[TVN/TVN7] Big Brother
Na Kasię też dużo, ma Magdę mało nawet.
[TVN/TVN7] Big Brother
Drugi raz podali cząstkowe wyniki.Ciekawe czy wejdzie im to w krew? No chyba trochę podkręca samo głosowanie.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ale jaja. Znowu podali wyniki. Dość mocno prowadzi... Chcę zobaczyć jego mine w niedzielę to będzie szok! Myślę, że on przy tylu nominowanych jest spokojny
-
- VIP Expert
- x 227
- x 797
[TVN/TVN7] Big Brother
Szkoda że Kasia 2, jakby była na 3 to jakos bardziej bezpieczna by sie wydawała.
[TVN/TVN7] Big Brother
Widzę że w głosowaniu rządzi gimbaza która nie dostrzega wad u innych uczestników. Cóż w tym kraju już mnie nic nie zdziwi. Głupota rządzi!!!!!!!!!!!!!!
[TVN/TVN7] Big Brother
Czyli jednak głosy ludzi na fb i tu u nas się pokrywają.