[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Teraz Madzia i Łukasz rozmawiali o świecie zewnętrznym nic nie mówiąc, na zasadzie czy Ty coś wiesz o czym nie możesz mówić 

[TVN/TVN7] Big Brother
Ale Ja nie rozmumiem co wy widzicie zlego w tym co Olek tlumaczyl Madzi. Przeciez wiekszac facetow zeby nie powiedziec ze kazdy zachowuje sie inaczej wychodzac z kumplami na piwo, przeklinaja, popisuja sie opowiadaja jakies swinskie durne kawaly, a tym bardziej w wieku 21 lat. Dziewczyny tez tak maja, jak wychodzimy na kawke czy shoping to rozmawiamy o takich pierdolach, natomiast juz z facetem jest inaczej.
- marta11654
- Użytkownik
- x 102
- x 100
[TVN/TVN7] Big Brother
Biedny Łuki, już nie wie jak tłumaczyć Madzi.
[TVN/TVN7] Big Brother
Madzia powiedziała Łukaszowi, że niektórzy mówią jej, że ona i Oleh do siebie pasują. Łukasz zapytał kto i wyszło, że Magda Z. i Radek 

[TVN/TVN7] Big Brother
Działo się co w ogóle dzisiaj oprócz oblehowych nudów ? Dziś w zasadzie streama nie oglądałem, bo zadanie tygodniowe dla mnie niejasne - teraz dopiero włączyłem i widzę Łukania na pralce. Hmm oblehowy romans mnie nie interesuje, bo ci ludzie zwyczajnie do siebie nie pasują, a naciągactwa nie cierpię. Mam nadzieje, że jutro coś produkcja ciekawego wymyśli w końcu.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2019, 0:55 przez bustram, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- x 341
- x 32
[TVN/TVN7] Big Brother
Śmiem twierdzić, że tak jest w każdym wiekukara pisze: ↑16 maja 2019, 0:42 Ale Ja nie rozmumiem co wy widzicie zlego w tym co Olek tlumaczyl Madzi. Przeciez wiekszac facetow zeby nie powiedziec ze kazdy zachowuje sie inaczej wychodzac z kumplami na piwo, przeklinaja, popisuja sie opowiadaja jakies swinskie durne kawaly, a tym bardziej w wieku 21 lat. Dziewczyny tez tak maja, jak wychodzimy na kawke czy shoping to rozmawiamy o takich pierdolach, natomiast juz z facetem jest inaczej.

PS. Oczywiście wszyscy obcy faceci, bo MÓJ mąż/chłopak/partner/kochanek jest inny

-
- Użytkownik
- x 4
- x 39
[TVN/TVN7] Big Brother
Madzia...ogarnij się!!! Mój Boże, 12latki są bardziej życiowe niż Ona. Nudne i męczące stają się te rozterki o Oblehu!!! Niech ja tam ktoś potrząśnie...może się wtedy naprawia jej zwoje mózgowe
[TVN/TVN7] Big Brother
Jak ma się otrząsnąć, jak z jednej strony słyszy, żeby dała Olehowi szansę, a z drugiej, że nie powinna z nim być. Im szybciej opuści dom WB, tym lepiej dla jej zdrowia psychicznego.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2019, 1:13 przez Zolcior, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ironicznie odpowiem, żałuj że nie widziałeś "nenufarowej" sceny z Nocy i Dni w wykonaniu Olehabustram pisze: ↑16 maja 2019, 0:54 Działo się co w ogóle dzisiaj oprócz oblehowych nudów ? Dziś w zasadzie streama nie oglądałem, bo zadanie tygodniowe dla mnie niejasne - teraz dopiero włączyłem i widzę Łukania na pralce. Hmm oblehowy romans mnie nie interesuje, bo ci ludzie zwyczajnie do siebie nie pasują, a naciągactwa nie cierpię. Mam nadzieje, że jutro coś produkcja ciekawego wymyśli w końcu.
[TVN/TVN7] Big Brother
Uwielbiam ją i chciałabym żeby wygrała ten program, ale może masz rację. To co tam oni wszyscy z nią odwalają, to przechodzi ludzkie pojęcie. Wiecznie wyśmiewanie jej, przerywanie i dogadywanie. Zaraz mówią że pasują do siebie, a później że jednak ona jest za głupia.
-
- Obserwator
- x 383
- x 267
[TVN/TVN7] Big Brother
Wczoraj obejrzałam odcinek o 20.00 i byłam zniesmaczona. Relacja Magdy i Oleha rodem z Romea i Julii, gdzie ona bogata i sceptyczna, a on biedny, zakochany, z burzliwą przeszłością, mówiący, że miłość może znieść wszystko, nawet sprzeciw rodziców. Wszystko okruszone właściwym podkładem muzycznym.
Myślę, że komentarz, który Olek usłyszał kilka tygodni temu "Olek wbija nóż w plecy najbliższym" przekonało go do zmiany strategii, zaprzestania nominacji Magdy i udawanie zakochanego. A produkcja jeszcze temu przyklaskuje, manipulując widzami, Magdą (telefony od widzów, randki, list od Stefanii, wyławianie kwiatów). W końcu romansy się sprzedają, a jak widać manipulacja się udaje.
Z zupełnie niewidzialnej postaci, bez własnego zdania, Olek stał się żałowanym przez widzów, zakochanym młodym człowiekiem.
Swoją drogą niesamowite, jak gawiedź daje się wodzić za nos.
Myślę, że komentarz, który Olek usłyszał kilka tygodni temu "Olek wbija nóż w plecy najbliższym" przekonało go do zmiany strategii, zaprzestania nominacji Magdy i udawanie zakochanego. A produkcja jeszcze temu przyklaskuje, manipulując widzami, Magdą (telefony od widzów, randki, list od Stefanii, wyławianie kwiatów). W końcu romansy się sprzedają, a jak widać manipulacja się udaje.
Z zupełnie niewidzialnej postaci, bez własnego zdania, Olek stał się żałowanym przez widzów, zakochanym młodym człowiekiem.
Swoją drogą niesamowite, jak gawiedź daje się wodzić za nos.
-
- Użytkownik
- x 84
- x 259
[TVN/TVN7] Big Brother
Warto spojrzeć tutaj:
Bardzo dużo osób głosuje i to głównie Ci, którzy oglądają tylko odcinki w TVN7. Wyglada nieciekawie
[TVN/TVN7] Big Brother
Większa żenada może być dziś jak zmontują te "nenufary" i dadzą podkład muzyczny
[TVN/TVN7] Big Brother
Tez mnie nudzi ten tydzien PRL
Radzio jest taki sztuczny, ze patrzec ciezko na niego. Iza tez strasznie marudna sie zrobila. Magda Z dziwnie cicha. A im wiecej czasu mija to widze, ze coraz wiecej osob nas wkurza. Gdyby program trwal jeszcze 3 miesiace to chyba nikogo bysmy nie lubili
Ja coraz częściej sie nad Madzia zastanawiam. Mysle, ze taka jest
Jest fajna, ale w prawdziwym zyciu z taka niezaradna osoba ciezko by bylo wytrzymac na co dzien. Coraz wyrazniej widze jej infantylność Gdzies spotkałam sie z opinia ze ona jest opozniona umyslowo
Chyba nie co? Skonczyla dobre studia. No ale jednak pracuje w sklepie z butami?? Nie zrozumcie zle,bo uwazam, ze kazda praca jest ok. Tylko moze po prostu lubi iść na łatwiznę??

[TVN/TVN7] Big Brother
Każdy kto pracuje w sklepie z butami lubi iść na łatwiznę? Robi to co kocha i to jest najważniejsze.Kati33 pisze: ↑16 maja 2019, 9:39 Tez mnie nudzi ten tydzien PRLRadzio jest taki sztuczny, ze patrzec ciezko na niego. Iza tez strasznie marudna sie zrobila. Magda Z dziwnie cicha. A im wiecej czasu mija to widze, ze coraz wiecej osob nas wkurza. Gdyby program trwal jeszcze 3 miesiace to chyba nikogo bysmy nie lubili
Ja coraz częściej sie nad Madzia zastanawiam. Mysle, ze taka jest
Jest fajna, ale w prawdziwym zyciu z taka niezaradna osoba ciezko by bylo wytrzymac na co dzien. Coraz wyrazniej widze jej infantylność Gdzies spotkałam sie z opinia ze ona jest opozniona umyslowo
Chyba nie co? Skonczyla dobre studia. No ale jednak pracuje w sklepie z butami?? Nie zrozumcie zle,bo uwazam, ze kazda praca jest ok. Tylko moze po prostu lubi iść na łatwiznę??