Tzn co mu na sercu leży?

A co mają decyzje życiowe do zespołowych zadań sprawnościowych?Imon pisze: ↑16 maja 2019, 14:31 oleh tylko jednego dnia:
1. w pokoju zwierzeń po zadaniu z wymiana koła powiedział, że super, bo byli drudzy i mogli nauczyć się na błędach drugiej drużyny,
2. wieczorem z rozmowie z Madzią powiedział, że on nie chce uczyć się na błędach innych, tylko na swoich ... nikt mu nie będzie mówił jak i co ma robić.
To pokazuje, że albo nie ma swojego jednego zdania, albo jest fałszywym manipulantem.
Ja ? To pytanie idealne dla was. Ile wy macie lat, że tak roztrząsacie najbardziej niedorzeczny wątek w Bigbrotherze, czyli "miłość" Oleha i Madzi. Forum nie można spokojnie czytać, bo całe jest zawalone wpisami co zrobił ten nudziarz i jak zareagowała Madzia. A co do kasy to nieraz czytałem tutaj wpisy "zagłosowałem za 30 zł", "zagłosowałem za 100 zł", więc wydaje mi się, że dużo znalazłoby się szaleńców gotowych przeznaczyć skromne 10 zł w szczytnym celu. Ja choć zwykle nie głosuję dorzuciłbym się wtedy
Od tego jest forum by pisać co jest nudne, ciekawe lub skandaliczne, a przede wszystkim bieżące.
Na temat wydawania takiej sumy na smsy już się wypowiadałem. Strata pieniędzy, ale to nie mój portfel. Co do szczytnych celów, to proponuję kilka fundacji.
I wracam do mojego pytania. Ile masz lat?
O tym samym dziś pomyślałamImon pisze: ↑16 maja 2019, 14:42 hehe -- bardzo dobry pomysł; stawiam, że Oleh dostanie wypieków i będziemy mogli znowu podziwiać jego "wściek" w oczach.
Swoją drogą bardzo żałuję, że Oleh nie poznał się na urodzie Zającówny i to nie za nią chodzi i nie wyznaje jej miłości.
Stawiam 100 pączków przeciwko 1 herbacie, że słupki oglądalności BB poszybowałyby ostro w górę![]()
Heh, rozmarzyłam się.
LIVE[ Spoiler ]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości