[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Kamil chyba podbija do Martyny. Na przykład co chwilę ją obejmuje.
[TVN/TVN7] Big Brother
Martyna
Olka
[ Spoiler ]
[ Spoiler ]
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2019, 1:20 przez Oxygen, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Wiktor też do Łukasza, że go nie lubił, ale ostatnio zmienia o nim zdanie 
Natalia i jej pitolenie jaka to ona alfa i omega w podrywach to naprawdę dobija już... Karolę teraz bajeruje...
Natalia z Sarą... Jestem przerażony
Gocha z Kachą zaraz zgon zaliczą.

Natalia i jej pitolenie jaka to ona alfa i omega w podrywach to naprawdę dobija już... Karolę teraz bajeruje...
Natalia z Sarą... Jestem przerażony

Gocha z Kachą zaraz zgon zaliczą.
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2019, 1:19 przez Jordi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- x 84
- x 259
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie. Nadal nie zgodzę się ze Natalia fascynuje wszystkie laski. @Oxygen cytujesz bliźniaczkę jako jedną z dwóch lasek (na 8 albo 9 w domu) które są nią ‚ewentualnie’ zainteresowane.
[TVN/TVN7] Big Brother
Natalia jest tragiczna. Ona pobija zachowania Łukasza z początku w tej chwili...
Natalia jakie teksty do Sary
Jezu ja bym uciekał gdzie pieprz rośnie!
Natalia jakie teksty do Sary

[TVN/TVN7] Big Brother
Po tym pieprzeniu miłosnym i nauce tańca Natalii.. wysiadam.. aż zal, że odpadnie Karolina ( mimo, że nie jest moją ulubienicą).. wolałabym, żeby odszedł ktoś nijaki ( taka jest dla mnie np. Malwina). Straszna popelina.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ilość alkoholu pochłonięta przez towarzystwo kierownicze, a zwłaszcza bliźniaczki, przeraża mnie kompletnie. A Sara jakoś nie przegania Natalii. Po prostu też ją lubi.
[TVN/TVN7] Big Brother
Jezu mnie dreszcze przechodzą coraz większe. Natalia jest creepy teraz... Ona jest po prostu totalnie psychicznie nawiedzona.
Sara ją lubi, ale nie chce jej skrzywdzić, bo Natalia zero szans ma u niej.
Anka przyszła i ją ocaliła uff.
Sara ją lubi, ale nie chce jej skrzywdzić, bo Natalia zero szans ma u niej.
Anka przyszła i ją ocaliła uff.
[TVN/TVN7] Big Brother
Co ta Natalia o.O
[ Spoiler ]
[TVN/TVN7] Big Brother
Aż żałuję, że w tym tygodniu mam mało czasu na streama, bo w końcu zaczęło się coś dziać, brakowało takich konspir i spin jak nie wiem co!
To co Natalia teraz mówi... wow.
To co Natalia teraz mówi... wow.
[TVN/TVN7] Big Brother
Kot łazi po ogrodzie 

[TVN/TVN7] Big Brother
Może produkcja by tak codziennie przedłużyła stream? Oni ewidentnie odpalają się po 1 w nocy, gdy mają alko. Myślę, że producenci czytają nasze dywagacje. Niekoniecznie je uwzględniają, ale czytają.
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie wiem jak Wy, ale dla mnie to niektóre relacje tam międzyludzkie jak na 1,5 tygodnia to są BARDZO głębokie...
[TVN/TVN7] Big Brother
Stream ogólnie powinien być od 10 do 2. Oni w większości śpią do 11... Dwie godziny oglądamy pojedyncze osoby i jak reszta śpi...
- semperadastra
- VIP Expert
- x 145
- x 334
[TVN/TVN7] Big Brother
Jako widzowie mamy prawo domagać się streamu 24h. W koncu za to widownia płaci i na tym ten program polega.
ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO
CITIUS ALTIUS FORTIUS
CITIUS ALTIUS FORTIUS