[TVN7] Big Brother (2019)
-
- Użytkownik
- x 84
- x 259
[TVN/TVN7] Big Brother
Narzekaliscie na brak twistów a tu BANG! Mi się bardzo podoba, szczególnie ze naprawde Karolina powinna zostać.
[TVN/TVN7] Big Brother
Przesada z tym kombinowaniem, ja rozumiem, że coś musi się dziać, ale oni tę Karolinę już drugi raz na siłę chcą wyciągnąć. Najpierw przez cały tydzień pokazują, że ona ma gigantyczną przewagę, a potem takie coś.
I też wolałam, żeby Karola została, ale nie w taki sposób.
I też wolałam, żeby Karola została, ale nie w taki sposób.
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie fair wobec widzow i Lukasza. Zal mi sie go zrobilo. Dlaczego ma odejsc by Karolina zostala??
Przeciez on przyszedl po wygrana!
Poza tym Karolina jest falszywa. Nawet jej maz mowi ze jest taka wredna w domu. Dlatego ze miala ciezkie dziecinstwo to jej wszystko wolno?
Na cholere glosowac w takim razie

Poza tym Karolina jest falszywa. Nawet jej maz mowi ze jest taka wredna w domu. Dlatego ze miala ciezkie dziecinstwo to jej wszystko wolno?
Na cholere glosowac w takim razie

[TVN/TVN7] Big Brother
Powinien powiedzieć, że odchodzi osoba na którą widzowie głosowali, i tyle
[TVN/TVN7] Big Brother
Myśle że zostanie, widać że ma parcie i brak mu honoru. Poza tym jakie znów szanowanie kobiet, dziewczyny wprost mu powiedziały że za bardzo się do nich dostawia, Anka mu zrobiła awanti o pokazywanie ptaka w łazience.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2391
[TVN/TVN7] Big Brother
A jakby powiedział, ze nie wybiera nikogo, to by go wywalili?
[TVN/TVN7] Big Brother
teraz cokolwiek nie zadecyduje, to będzie źle.
jak powie, że Karolina ma odejść, to reszta domowników zagłosuje na niego, bo widzieli wszystko z pokoju zwierzeń.
jak zdecyduje na siebie, to widzowie się wkurzą, bo 50% różnicy to duzo.
jak powie, że Karolina ma odejść, to reszta domowników zagłosuje na niego, bo widzieli wszystko z pokoju zwierzeń.
jak zdecyduje na siebie, to widzowie się wkurzą, bo 50% różnicy to duzo.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ludzie też postanowili w najmniejszym stopniu zagłosować na ***, które kobietom bluzki zdejmuje "dla żartów", więc nimi raczej bym się nie podpierała.
[TVN/TVN7] Big Brother
Bylo mi absolutnie obojętnie kto z tej 4 odpadnie, ale to jest jakaś kompletna żenada, najpierw immunitet z dupy, teraz taki twist, produkcja weszła na kompletnie inny poziom manipulacji, tragedia.
Ogólnie twisty są dobre i potrzebne, ale takie coś doprowadzi tylko do odpływu widzów i upadku programu.
Ogólnie twisty są dobre i potrzebne, ale takie coś doprowadzi tylko do odpływu widzów i upadku programu.
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie przesadzaj, co On takiego zrobił???widziałaś?, ja widziałem!, przypadek, puścił materiał na ramiączkach, On był b. zakłopotany, reszta robiła sobie bekę, nie tragizuj tam, gdzie nie trzeba!!!.
[TVN/TVN7] Big Brother
No fajny, a to że ileśtam osób wybuliło 4 zeta to kij...
Niesprawiedliwe to jest i to doszczętnie. Mogli nie robić głosowania, a tu szok, bo płacze Karoli tylko o 2% jej wynik zmniejszyły.
Ludzie jej nie chcą i tyle!
Na necie jest totalna wrzuta na produkcję jakiej nie było od powrotu formatu
Niesprawiedliwe to jest i to doszczętnie. Mogli nie robić głosowania, a tu szok, bo płacze Karoli tylko o 2% jej wynik zmniejszyły.
Ludzie jej nie chcą i tyle!
Na necie jest totalna wrzuta na produkcję jakiej nie było od powrotu formatu

Ostatnio zmieniony 29 wrz 2019, 20:30 przez Jordi, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ale postawili go w koszmarnej sytuacji, bo co nie zrobi to źle.
[TVN/TVN7] Big Brother
przecież po akcji z takim zignorowanie głosów widzów to nikt im nie będzie więcej głosował..
[TVN/TVN7] Big Brother
Może powiedziec ze nie odpowie na to pytanie i poleca we dwóch albo tylko jedna osoba zdecyduje brat, będzie mail mało czasu na zastanowienie i będzie mega, Łuki rozkmiń to 

Ostatnio zmieniony 29 wrz 2019, 20:31 przez BB view, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
PRZYPADEK XDDDD
PRZYPADEK, SERIO?! Ty masz oczy? Zdjąłeś kiedyś komuś bluzkę "przez przypadek"? Bo ja nie.