A dziś jest Barbary, jest w końcu Baska nie

ale dlaczego stracił? Co takiego niby zrobił? Ester to w koncu jego dziewczyna, są już ze sobą pare lat... widziałaś jaka zazdrosna była, płakała... to Malwina powinna się wstydzić, do zajętego faceta tak się przytulać. Wiktor poprostu zrozumiał swój błąd i głupio mu było, za dużo Malwinie pozwolił a o tym fagasie Malwiiny nie wspomnę, tylko mu współczućmagdalienkaaa pisze: ↑04 gru 2019, 13:50Wiktor w ostatnich dniach bardzo u mnie stracił, przez chwilę nawet chciałam, żeby wygrała Martyna, ale teraz jednak chyba znowu jestem za nim, chociaż cała ta sytuacja z Esther i Malwiną niestety mu bardzo zaszkodziła i najpewniej wygra właśnie Martyna albo Kamil.sweetwhisky007 pisze: ↑04 gru 2019, 13:07 Jak dla mnie Wiktor jest zwycięzcą.
Martyna fajna ale nudna.
Kamil strasznie sztuczny.
Zastanawiam się co Wy macie w głowach, że takie rzeczy piszecie. Martyna wygra ??? Martyna fajna ??? Chciałbym przeczytac JEDEN argument za tym. Trudno jest pojąc, co obecnie ludzie mają w głowach, że coś takiego piszą. I serio smutne to jest i tragiczne, a nie śmieszne...sweetwhisky007 pisze: ↑04 gru 2019, 13:07 Jak dla mnie Wiktor jest zwycięzcą.
Martyna fajna ale nudna.
Kamil strasznie sztuczny.
Martyna jest fajna skromna dziewczyna, która nie udaje niczego. Ani swojego zachowania, ani swoich uczuć. Potrafi być zabawna. Proste i logiczne.semperadastra pisze: ↑04 gru 2019, 15:55Zastanawiam się co Wy macie w głowach, że takie rzeczy piszecie. Martyna wygra ??? Martyna fajna ??? Chciałbym przeczytac JEDEN argument za tym. Trudno jest pojąc, co obecnie ludzie mają w głowach, że coś takiego piszą. I serio smutne to jest i tragiczne, a nie śmieszne...sweetwhisky007 pisze: ↑04 gru 2019, 13:07 Jak dla mnie Wiktor jest zwycięzcą.
Martyna fajna ale nudna.
Kamil strasznie sztuczny.![]()
![]()
![]()
ciekawe co Ty masz w głowie pisząc takie tekstysemperadastra pisze: ↑04 gru 2019, 15:55Zastanawiam się co Wy macie w głowach, że takie rzeczy piszecie. Martyna wygra ??? Martyna fajna ??? Chciałbym przeczytac JEDEN argument za tym. Trudno jest pojąc, co obecnie ludzie mają w głowach, że coś takiego piszą. I serio smutne to jest i tragiczne, a nie śmieszne...sweetwhisky007 pisze: ↑04 gru 2019, 13:07 Jak dla mnie Wiktor jest zwycięzcą.
Martyna fajna ale nudna.
![]()
![]()
Nie napisałam że Martyna fajna, nawet nie była i nie jest moją faworytką. Czytasz wszystko czy tylko posty do których można się doczepićsemperadastra pisze: ↑04 gru 2019, 15:55Zastanawiam się co Wy macie w głowach, że takie rzeczy piszecie. Martyna wygra ??? Martyna fajna ??? Chciałbym przeczytac JEDEN argument za tym. Trudno jest pojąc, co obecnie ludzie mają w głowach, że coś takiego piszą. I serio smutne to jest i tragiczne, a nie śmieszne...sweetwhisky007 pisze: ↑04 gru 2019, 13:07 Jak dla mnie Wiktor jest zwycięzcą.
Martyna fajna ale nudna.
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: kamol i 4 gości