[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
A co do Pawła, jego immunitetu i kolejnej nominacji Juszes:
https://youtube.com/watch?v=ITa3Z5CYn2s
tak wiem że trochę to nic nie ma ale pewnie was to też trochę nie śmieszy xd
https://youtube.com/watch?v=ITa3Z5CYn2s
tak wiem że trochę to nic nie ma ale pewnie was to też trochę nie śmieszy xd
Ostatnio zmieniony 05 maja 2019, 22:48 przez jas06, łącznie zmieniany 1 raz.
(on/jego)

[TVN/TVN7] Big Brother
Zadania z nominacją nadal nie rozumiem. To uczestnicy wchodzący w tygodniu nie mają przypadkiem immunitetu odgórnego ?
Uff dobrze, że odpadła Angelika ale w ten 1% różnicy ciężko mi uwierzyć. Wyczuwam tutaj niecną łapkę reżysera show
Widzieliście minę Angeliki jak pokazywali łóżkowe igraszki z Igorem ? Haha na ten moment warto było czekać.
Fajnie zobaczyć Klaudię, Łukasza i Marlenę na widowni - Łukasz jak zwykle potrafił się obficie wypowiedzieć. Angelika robiła miny podczas jego wypowiedzi, ale ją zgasił jak peta.
Ja bym chciał jednego: żeby odpadli wszyscy, którzy weszli do programu w trakcie jego trwania. Najbardziej przeszkadzają mi Magda Z i Paweł. Za tydzień wyskoczy Magda Z. za dwa tygodnie Paweł i w końcu będzie normalnie.
Uff dobrze, że odpadła Angelika ale w ten 1% różnicy ciężko mi uwierzyć. Wyczuwam tutaj niecną łapkę reżysera show

Fajnie zobaczyć Klaudię, Łukasza i Marlenę na widowni - Łukasz jak zwykle potrafił się obficie wypowiedzieć. Angelika robiła miny podczas jego wypowiedzi, ale ją zgasił jak peta.
Ja bym chciał jednego: żeby odpadli wszyscy, którzy weszli do programu w trakcie jego trwania. Najbardziej przeszkadzają mi Magda Z i Paweł. Za tydzień wyskoczy Magda Z. za dwa tygodnie Paweł i w końcu będzie normalnie.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
[TVN/TVN7] Big Brother
Teraz nazwał Pawła "Ogórem'', więc imię też nie zostało wykorzystane.Imon pisze: ↑05 maja 2019, 22:43 mnie bardzo się nie podoba sposób mówienia Igora o Justynie i Pawle; nie mówi o nich po imieniu, tylko używa zwrotu "z tymi osobami". Tak samo mówiła Angela, nawet na Arenie powiedziała "te osoby". Pokazuje, że nie mają za grosz szacunku do rywali i cały ten projekt nie traktują jako zabawę czy grę, ale bardzo ambicjonalnie i że nie potrafią przegrywać. Nie dziwię się fałszywej Angeli, ale dziwię się Igorowi, który jako sportowiec powinien nauczyć się przegrywać.
[TVN/TVN7] Big Brother
Słucham uważnie Pawła od kilku dni i uważam Pawła za bardzo dobrego obserwatora. I myślę, że jak wcześniej czy później odpadnie, zrobi to z podniesioną głową.
[TVN/TVN7] Big Brother
Czyli Kasia, przynajmniej teoretycznie może zostać do końca. To byłoby uczciwe wobec innych uczestników BB. Tylko w takim razie nie wiem czemu pojawił się ten temat jej wyjazdu i to było już kilka tygodni temu, w kontekście, że ona do końca nie zostanie, bo ma wyjazd.Spiderman0409 pisze: ↑05 maja 2019, 22:42 tylko piszę , to co słyszałem na własne uszy , a mówiła, że ma wyjazd pod koniec Czerwca
[ Spoiler ]
[TVN/TVN7] Big Brother
Kaśka nie ma załatwionej wizy. Dlatego się martwi. Ale jak wygra to ją będzie stać kupić bilet za miliony później 

- Spiderman0409
- Poster
- x 933
- x 470
- Spiderman0409
- Poster
- x 933
- x 470
[TVN/TVN7] Big Brother
LIVE
weganie potwierdzili, że jak Justyna za tydzien wyjdzie to Paweł razem z nią albo zaraz po niej sam wyjdzie.
weganie potwierdzili, że jak Justyna za tydzien wyjdzie to Paweł razem z nią albo zaraz po niej sam wyjdzie.
-
- Użytkownik
- x 7
- x 13
[TVN/TVN7] Big Brother
Łatwo być obserwatorem wchodząc z taką wiedzą i wspierać nie tylko grupe vege ale swoją dziewczyne. Zauważcie że to był jeden z głównych powodów eskalacji konfliktu. Producencie programu nie powinni tego zrobić albo zrobili to właśnie celowo. Tak czy owak vege odpadnie w najbliższych tygodniach. Szkoda tylko wątku Andżi - Igor bo byłby zapewne ciekawszy niż PARKA VEGE
Zwykłe tchórzostwo ale poniekąd rozumiem, oby tylko w tym tyg Igor czegoś nie nawywijał bo będzie zwrot akcjiSpiderman0409 pisze: ↑05 maja 2019, 22:52 LIVE
[TVN/TVN7] Big Brother
Igor zapomniał co oznacza na ringu "fair play"? To jest tylko gra o kasę, przyjaciół i panienek mógł szukać na zewnątrz.
@Spiderman0409
Możesz jeszcze raz wstawić link jak Oleh czyta list, wszystko mi się dzisiaj zawiesza i nie mogę za bardzo nic zrobić
@Spiderman0409
Możesz jeszcze raz wstawić link jak Oleh czyta list, wszystko mi się dzisiaj zawiesza i nie mogę za bardzo nic zrobić

- Spiderman0409
- Poster
- x 933
- x 470
[TVN/TVN7] Big Brother
a jesli Justyna zostanie za tydzień, to na 100% będą oboje nominowani i za 2 tygodnie i tak wychodzą oboje , no bo wtedy jedno z nich opuści dom głosami widzów , a drugie dobrowolnie.Spiderman0409 pisze: ↑05 maja 2019, 22:52 LIVE
i szczerze mówiąc dla mnie to IDEALNY scenariusz

[TVN/TVN7] Big Brother
Niestety Iza i Oleh z tygodnia na tydzień ślizgają się na wyrazistych postaciach, które są nominowane i odpadają. W ten sposób mogą dotrzeć aż do finału nie prezentując nic. Jedno jest pewne: w finale będzie ktoś z dwójki: Madzia, Bartek.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ja bym chciala dac szanse Pawlowi, tylko on sam sobie nie daje. On mowi do Justyny , ze sa osobno bo nic z tamta grupa ich nie laczy. Nie sa mieso zerni, nie pala, nie sa na poziomie Igora. No ale laczy ich alkohol, no i tutaj Pawel zamiast pogadac normalnie to albo daje im wyklady, albo ziewa, albo sie nudzi albo idzie spac. To Ja sie pytam po co on do tej grupy wszedl.
- Spiderman0409
- Poster
- x 933
- x 470
[TVN/TVN7] Big Brother
sorry, ale nie. Ten link wtedy wziąłem z wykopu, a teraz widzę , że w poście, w którym go umieściłem, już nie działa.
Ale na pewno ten moment jest w chyba piątkowym albo sobotnim odcinku z TVN7
[TVN/TVN7] Big Brother
Igor znowu łapie minusy swoim zachowaniem...
Na ten moment w finale chcę Madzię na pewno. Dalej mam 3 osoby do dwóch miejsc, Izę, Bartka i Kasię. Na pewno nie chcę w nim Igora, Radka, Oleha, Decybela, Pawła i Juszes.
Na ten moment w finale chcę Madzię na pewno. Dalej mam 3 osoby do dwóch miejsc, Izę, Bartka i Kasię. Na pewno nie chcę w nim Igora, Radka, Oleha, Decybela, Pawła i Juszes.