[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Igor zyskuje po odejściu Kuby i Angeliki
[TVN/TVN7] Big Brother
Igor w TVN7: "Nie mam żadnego sześciana przy sobie". A pokój zwierzeń? XD
Skroił się, że pytanie jest podchwytliwe, ale to nie zmienia faktu, że jest noga z matematyki
Skroił się, że pytanie jest podchwytliwe, ale to nie zmienia faktu, że jest noga z matematyki
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2392
[TVN/TVN7] Big Brother
LIVE: Madzia trochę zawaliła i lecą minusy dla reszty, za prysznic.
[TVN/TVN7] Big Brother
"Nie bardzo rozumiem na podstawie jakich przesłanek wysnuwasz takie wnioski" - rozmowa zakochanej pary xD
[TVN/TVN7] Big Brother
Juszes znowu pokazywana tak, żeby odpaść w niedzielę.
[TVN/TVN7] Big Brother
Fatalny montaż tego dzisiejszego odcinka, kompletnie zaburzona chronologia, do tego wyglądało to trochę tak jakby 45min mieli tylko na to zadanie z liczeniem albo na 2 zadania z 3, a nie na wszystkie razem.
[TVN/TVN7] Big Brother
hmm, tak wczoraj opisaliście załamanie Justyny jako coś kompletnie od czapy i niezrozumiałego, podczas gdy ona wyraźnie tłumaczy Pawłowi, że dobija ją jego zachowanie i nie wie, o co chodzi, i to ją zjada od środka.
nie wiem, jak dla was, ale dla mnie to są realne, poważne powody do zniżki nastroju..
nie wiem, jak dla was, ale dla mnie to są realne, poważne powody do zniżki nastroju..
[TVN/TVN7] Big Brother
Już się sporo zmieniło.
LIVE
Najnowsza punktacja: (WT, ok. 20:30)
(różnica od ostatniego mojego wpisu <WT, 19:50>)
[różnica od początku dnia]
---
LIVE
Najnowsza punktacja: (WT, ok. 20:30)
(różnica od ostatniego mojego wpisu <WT, 19:50>)
[różnica od początku dnia]
---
[ Spoiler ]
[TVN/TVN7] Big Brother
Zmanipulowano wczorajsze rozgrywki przedstawiając Justynę jako jedyną , która odgadła zadanie z policzeniem liczb od 1 do 100. Widzieliście wczoraj , że to była wspólna praca.
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie pierwszy już raz montują odcinek niechronologicznie. Nie wiem czemu nie pokazali tego zgodnie z tym jak to miało miejsce. Na początku odcinka Kaśka gotuje obiad a potem pod koniec odcinka Wege chce iść gotować obiad i wychodzi jakby tamci jedli obiad na śniadanie a Wege na kolacje 

Whatever, i tak to nie jest w stanie już na tym etapie jej w niczym pomóc.
[TVN/TVN7] Big Brother
Bartek znowu w megapozytywnym świetle. Gotowanie rozwaliło xD
Decybel dzisiaj też w dobrym świetle pokazana.
I podstęp Juszes. Rozmowa Pawła z Igorem.
Decybel dzisiaj też w dobrym świetle pokazana.
I podstęp Juszes. Rozmowa Pawła z Igorem.
[TVN/TVN7] Big Brother
Zgadza sie wszystko inaczej pokazane!!!!
[TVN/TVN7] Big Brother
Analizując montaż nasuwa się tylko jeden wniosek: Justyna może odpaść w niedzielę, a Paweł zostanie jeszcze kilka tygodni. Może być tak, że zwyczajnie ją wygryzie jako osoba z grubsza niekonfliktowa.
Jemu filozofia i dystans pomoże, Juszes tymi samymi cechami się zaorała, bo wpadła w jakiś amok.
Angelikę już finalnie zrównano z ziemią. Pokazano, że Igor ma ją gdzieś
Także bardziej już się jej ośmieszyć nie da.
Jemu filozofia i dystans pomoże, Juszes tymi samymi cechami się zaorała, bo wpadła w jakiś amok.
Angelikę już finalnie zrównano z ziemią. Pokazano, że Igor ma ją gdzieś
[TVN/TVN7] Big Brother
Molo też mocno poobcinali i wyszło, że od razu złapali kontakt i się polubili, a wczoraj na streamie nie miałem takich odczuć. Igor momentami wyraźnie się "męczył" w ich rozmowie...
[TVN/TVN7] Big Brother
Szkoda mi Juszes , bo zupełnie się zatraciła w tym programie. Nie jestem jej fanem, ale jednak sporo wnosiła do życia grupy. Bywała męcząca , ale była. Teraz jest cieniem Pawła i to drażniącym.