[TVN7] Big Brother (2019)
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2391
[TVN/TVN7] Big Brother
Iza ma wątpliwości hah.
[TVN/TVN7] Big Brother
Agata Christie lepiej by tej intrygi nie wymyśliła.
LIVE
zakupy w sklepiku PRL.
LIVE
zakupy w sklepiku PRL.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2019, 23:09 przez Imon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Obserwator
- x 383
- x 267
[TVN/TVN7] Big Brother
Kasia chyba rozgryzła Igora, ale na jej nieszczęście nie wzbudza żadnego autorytetu w grupie, nikt jej już nie słuchał i wszyscy sobie poszli.
[TVN/TVN7] Big Brother
W obecnie oglądanym odcinku Radek mi się podoba, w miejsca gra w tony jakie powinny być grane w zadaniu PRL-współpracownik. Więc moja preferencja nie jest raczej po tym kogo lubię (poza eliminacją z wylotem Marchewki), ale po tym kto najmniej rozrywki zapełni. IMHO jeszcze nie czas na Radka. Ale za to powinni złapać Kaśkę za słowo. Gdyby ona wyleciała to powinni jej zaproponować - przegrałaś, nie masz szans na wygraną, ale możesz zostać z grupą.
Takie grupy opanowały Polskę i jest ich nie mało.
Prymitywy nie zrozumieją (co zresztą widać poniżej po aktualizacji wyświetlanej zawartości).
Nic mnie to nie boli, bo wiem, że nic inteligentniejszego nie jesteś w stanie wymyślić. Im więcej rzucisz na mnie epitetów z własnego podwórka tym mnie bardziej rozśmieszysz a innym pokażesz co sobą reprezentujesz.Więc masz dwie strategie do wyboru - albo wznieść się na wyżyny i pokazać mi moje miejsce (zgaduję, że poza twoim zasięgiem) albo postawić na stary dobry konflikt klasowy typu "te, cztery-oczy, nie filozuj". Jak się postarasz to mnie autentycznie zaboli - że tyle czasu tracę na rozmowę z prymitywem.
[TVN/TVN7] Big Brother
odpadnie Radek na bank - wszyscy maja dosyc tego zaklamanego obywatela a jak nie odpadnie wiele osob przestanie ogladac BB
-
- Obserwator
- x 149
Re: [TVN/TVN7] Big Brother
Podczas finału będzie płacz, że oglądamy Bartka, Izę i Oleha 

[TVN/TVN7] Big Brother
Inteligencja danego człowieka nie zależy od tego jaką się ukończyło szkołę tylko co się ma w głowie. Radek jest zdecydowanie mądrzejszy od tego pseudo-aktorzyny z paradokumentów.ditt pisze: ↑14 maja 2019, 23:01Nie sadzę, by Radek na bank został, bo w tej chwili na niego jest 47% głosów, a na pozostała czwórkę razem wziętą - 53%.tomasz_walek pisze: ↑14 maja 2019, 22:57Radek na bank zostaje. Nie ma szans żeby najbardziej inteligenty uczestnik wyleciał kiedy zostaje taki ktoś jak Łukasz chociażby.
Poza tym Radek nie jest najbardziej inteligentnym uczestnikiem, choćby właśnie Łukasz bije go pod tym względem na głowę. Łukasz w końcu skończył psychologię na Uniwersytecie Jagiellońskim, a Radek chyba nie skończył żadnych studiów.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ale co my możemy poradzić, jak Izy i Oleha nie chcą nominować? 

[TVN/TVN7] Big Brother
Nie czytałem tego wątku przez kilka godzin, a tu już wyzywanie uczestników od "pedałów", "głupich", a użytkowników forum od "pustaków".
Naprawdę, niektórych tylko na tyle stać?
Naprawdę, niektórych tylko na tyle stać?
[TVN/TVN7] Big Brother

[TVN/TVN7] Big Brother
@MB89
piszesz o inteligencji czy o mądrości Radka?
Bo wiesz, istnieje różnica między inteligencją a mądrością, i wcale nie subtelna.
piszesz o inteligencji czy o mądrości Radka?
Bo wiesz, istnieje różnica między inteligencją a mądrością, i wcale nie subtelna.
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie sądzę. Łukasz potrafi bardzo celnie punktować innych i robi to w inteligentny sposób. A Radek? To zwykły fałszywiec, poza tym to, że on dobrze dogadywał się z patologią (Maciej, Kuba), a atakował Łukasza i Justynę, i że teraz namawia Oleha do ciągnięcia "romansu" z Madzią, też przekreśla go u mnie.
[TVN/TVN7] Big Brother
Z drugiej strony, patrząc obiektywnie, kto w dziedzinie "zostawanie" ma lepsze osiągi? Łukasz powrócił zza grobu. Niestety Radek raczej wyleci, mimo, że ulubieńcem moim nie jest, ale dla kolorytu jest dość potrzebny, a w najnowszym zadaniu się pięknie odnalazł. Zdecydowanie wolę taką "inteligencję adaptatywną" niż inteligencję w stylu "ty jesteś moim trenerem, ale ja też wiem co dla mnie dobre" Łukasza. Mimo, że w życiu codziennym to raczej pasuje do mnie bardziej.ditt pisze: ↑14 maja 2019, 23:01Nie sadzę, by Radek na bank został, bo w tej chwili na niego jest 47% głosów, a na pozostała czwórkę razem wziętą - 53%.tomasz_walek pisze: ↑14 maja 2019, 22:57Radek na bank zostaje. Nie ma szans żeby najbardziej inteligenty uczestnik wyleciał kiedy zostaje taki ktoś jak Łukasz chociażby.
Poza tym Radek nie jest najbardziej inteligentnym uczestnikiem, choćby właśnie Łukasz bije go pod tym względem na głowę. Łukasz w końcu skończył psychologię na Uniwersytecie Jagiellońskim, a Radek chyba nie skończył żadnych studiów.
Co się ma w głowie to raczej wiedza. Inteligencja to jak głowa pracuje, przynajmniej w warunkach wysokich obrotów.
Może jest mądrzejszy, może jest bardziej doświadczony, może ma większą wiedzę, spryt czy empatię, ale wypowiedź była o inteligencji. Już dostatecznie dużo mamy problemów z definicją inteligencji, żeby wplatać pozostałe słowa wyliczanki. Możemy przyjąć, że jest multum rodzajów inteligencji, ale najłatwiej jest przyjąć, że chodzi o tą klasyczną. Którą dodatkowo tradycyjnie wiążemy, że szerokością światopoglądu, oczytaniem, słownictwem itd.
[TVN/TVN7] Big Brother
Patryczon a co to w ogóle znaczy? 
Uuu przyjaciele Madzi są przeciwko Olehowi. A Gocha go broni jezu...

Uuu przyjaciele Madzi są przeciwko Olehowi. A Gocha go broni jezu...
Ostatnio zmieniony 14 maja 2019, 23:32 przez Jordi, łącznie zmieniany 1 raz.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2391
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie zdziwię się jak znajomi Madzi, którzy są w TV, do niej dziś ''dzwonili''.