[TVN7] Big Brother (2019)
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
Re: [TVN/TVN7] Big Brother
Wypiła kieliszek i poszła spać.
Wysłane z mojego G3311 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G3311 przy użyciu Tapatalka
[TVN/TVN7] Big Brother
Bartek jakie sztuczki zapalniczką
[TVN/TVN7] Big Brother
Ciekawe, jak ona i Igor będą wyglądać po tej alkoholowej rozpuście 
Chyba się nie dowiemy, o co chodziło, że Iza się pod czymś nie podpisuje.

Chyba się nie dowiemy, o co chodziło, że Iza się pod czymś nie podpisuje.
[TVN/TVN7] Big Brother
myślisz, że poszła spać? przyszła zobaczyć czy przypadkiem reszta nie szykuje się na górę
już wie, że nikt jej póki co nie przeszkodzi w zabawie z jej maskotką Igorkiem

[TVN/TVN7] Big Brother
Gdzie tam, siedzi pali i pije.
[TVN/TVN7] Big Brother
oj, nie widzę jej nigdzie ... może ze złej kamery oglądam
[TVN/TVN7] Big Brother
A może u mnie jakieś opóżnienie, już jej nie ma.
[TVN/TVN7] Big Brother
masz rację, coraz większa cenzura na streamie
@krista
dlatego się zdziwiłam ... była i znikła
w zeszły piątek, zanim wskoczyła do Igora, obserwowała z tarasu, czy reszta nie zbiera się na górę.
Dzisiaj, zeszła na zwiady osobiście, przy okazji załapała kielicha i wypaliła fajkę
@krista
dlatego się zdziwiłam ... była i znikła

w zeszły piątek, zanim wskoczyła do Igora, obserwowała z tarasu, czy reszta nie zbiera się na górę.
Dzisiaj, zeszła na zwiady osobiście, przy okazji załapała kielicha i wypaliła fajkę
[TVN/TVN7] Big Brother
Dalej nie lubię Radka i w sumie sam się sobie dziwię, ale ogólnie po tym tygodniu stawiam go trochę wyżej niż Izę, Decybela i Igora. Chociaż pewnie jak jutro poda powody swoich nominajcji to zmienię zdanie 
A co do Łukasza tak naprawdę jedynym argumentem jego przeciwników może być to, że przywrócono go do programu (jeszcze pewnie orientacja dla niektórych...). Naprawdę w normalnych warunkach nie byłoby możliwości, żeby jutro odpadł, był bezkonkurencyjnie najlepszym uczestnikiem w tym tygodniu.

A co do Łukasza tak naprawdę jedynym argumentem jego przeciwników może być to, że przywrócono go do programu (jeszcze pewnie orientacja dla niektórych...). Naprawdę w normalnych warunkach nie byłoby możliwości, żeby jutro odpadł, był bezkonkurencyjnie najlepszym uczestnikiem w tym tygodniu.
[TVN/TVN7] Big Brother
Pokaz pirotechniczny Bartka zaliczony

[TVN/TVN7] Big Brother
Łukasz w pierwszym tygodniu też był ok, nie można było się przyczepić. W drugim rozwinął jeszcze bardziej skrzydła. Naprawdę, jestem pod dużym wrażeniem. Cieszę się, że powrócił, że produkcja dała mu szansę pokazania jego możliwości, zaangażowania. SUPER. Jeśli odpadnie, to i tak wyjdzie jako moralny zwycięzca .. tak to widzę.
Oczywiści, życzę wyjścia Decybelowi, ja jako matka nie mogę się pogodzić z tym, że można robić dziecku tyle czasu krzywdę. Zrozumiała bym, gdyby zdarzyło jej się raz, ale ona nie zna umiaru ... najchętniej upijałaby się codziennie, bez zażenowania figlowała z Igorem i to na oczach milionów widzów ... żal, wielki żal.
Oczywiści, życzę wyjścia Decybelowi, ja jako matka nie mogę się pogodzić z tym, że można robić dziecku tyle czasu krzywdę. Zrozumiała bym, gdyby zdarzyło jej się raz, ale ona nie zna umiaru ... najchętniej upijałaby się codziennie, bez zażenowania figlowała z Igorem i to na oczach milionów widzów ... żal, wielki żal.
-
- Użytkownik
- x 84
- x 259
[TVN/TVN7] Big Brother
O której mniej więcej i na której kamerze było widać jak Decybel fiknęła kozła?
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
[TVN/TVN7] Big Brother
Jeśli ktoś chce zobaczyć w jakim stanie nasza pato parka wróciła z sekretnego, to BB2 ok 20.34.
Re: [TVN/TVN7] Big Brother
Po obejrzeniu BBN+ z "puszki" muszę stwierdzić, że o ile za Łukaszem nie przepadam w dalszym ciągu w sensie całościowym, o tyle wczoraj (bo piszę to już po 1 w nocy) wyszedł fenomenalnie. Aż skojarzyło mi się to z quizami z podstawówki/gimnazjum z cukierkami jako główna nagroda - oczywiście w bardzo pozytywnym tego słowa znaczeniu. Chociaż trzeba tutaj "podziękować" dwóm najjaśniejszym umysłom Domu Wielkiego Brata - Magdzie i Igorowi oraz ich silnej woli. Nie wiem na ile to była celowa zagrywka ze strony realizacji, ale znowu coś nie wyszło. Może i lepiej, bo znowu musielibyśmy oglądać te same obrazki co od kilku tygodni wstecz.
Na tę chwilę mój ranking prezentuje się następująco:
Moi faworyci:
1. Bartek
2. Madzia
---
Jest dobrze, ale troszeczkę za mało na finał:
3. Iza
4. Radek
---
Czasem dobrze, czasem źle:
5. Olek
6. Łukasz