abc pisze: ↑12 cze 2019, 21:21W przemyśle muzycznym, chyba nie. Czy on się kiedyś słyszał?, ciężką gotówkę by mi musiał dać, abym kupił i słuchał jego płytę. Nie zmienia to faktu, że był kiedyś na równi z Madzią w mojej konfiguracji. Obecnie nr 2 coś mi podpadł ostatnio, jakieś cwaniactwo na twarzy, wytykanie Madzi przy każdej okazji, jakoś Radka, ani Igora nie tyka, tylko Madzię i to najlepiej w połączeniu z Łukaszem.![]()
Pewnie do latania.............do TVNBartekBBfan pisze: ↑12 cze 2019, 21:50 Z instagrama Angelikinapisała ze mogła wejść za Łukasza ale wróciła do swoich obowiązków.
Już po spekulacjach, że Łukasz to pupilek?![]()
Może niektórzy niewiedzą, ale Angelika miała wejść pierwotnie w miejsce Magdy Zając, ale wtedy też musiała odmówić z powodu spraw zawodowych. Ostatecznie weszła kilka tygodni później z Kubą. Mówiła o tym podczas poniedziałkowego wywiadu.BartekBBfan pisze: ↑12 cze 2019, 21:50 Z instagrama Angelikinapisała ze mogła wejść za Łukasza ale wróciła do swoich obowiązków.
Już po spekulacjach, że Łukasz to pupilek?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości