Co ty człowieku wypisujesz? Przecież mówiła żeby nie przesadzał i na to nie pozwoli. Później zażartowała ,że jak wygra to będzie czekać na niego. Bajkopisarz z Ciebie3bit pisze: ↑15 cze 2019, 23:11A Marlenie nawet się to podobało. Powiedziała, że Igor będzie mógł pomacać jeżeli wygra programObserwator88 pisze: ↑15 cze 2019, 23:09 Igor przesadził łapiąc Izę za biust, myśli, że może sobie macać każdą kobietę i że to śmieszne. Widać, że Izka weszła do domu ze skwaszoną miną, bo już wiedziała kto ją nominował.
Madzia przesadza zaś z tymi nogami, nawet Igor wpadł na to, że z łatwością można to zamalować, a ona nie? Dziwne, bo przecież taka z niej fanka makijażu.![]()
[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
[TVN/TVN7] Big Brother
Ale oni z tym gongiem chyba się pomylili. Skoro kazali im otworzyc kopertę, a siedzieli zamrożeni. Poza tym najpierw siostrę było słychać, a zaraz brata.
Tego brata i to co powiedział "słyszą mnie czy nie?", bylo słychać na live?
Tego brata i to co powiedział "słyszą mnie czy nie?", bylo słychać na live?
-
- Użytkownik
- x 16
- x 130
[TVN/TVN7] Big Brother
Trochę mi było szkoda Magdy Z., bo znowu napalała się na Igora, tymczasem on przy powitaniu poświęcał więcej uwagi Izce.
Tak, tutaj przyznaje, że napisałam "ktoś" zamiast Wielki Brat, na szczęście aż kilka osób doprecyzowało, więc myślę, że ostatecznie nikogo w błąd nie wprowadziłam. Ciesz się, że masz na mnie tego jednego haka, brawo
Przynajmniej potrafię przyznać Ci rację, a nie jak Twoja koleżanka @krista wmawiać komuś, że bronił na forum Radka, gdy jeszcze tutaj konta nie miał i co? Chyba jednak ktoś tutaj pisze większe głupoty i to bez sprostowania. Jeśli już chcesz sobie tak coś wypominać, to bardzo ładnie zaklęłaś na poprzedniej stronie 
Tak, tutaj przyznaje, że napisałam "ktoś" zamiast Wielki Brat, na szczęście aż kilka osób doprecyzowało, więc myślę, że ostatecznie nikogo w błąd nie wprowadziłam. Ciesz się, że masz na mnie tego jednego haka, brawo

[TVN/TVN7] Big Brother
Radzio strasznie confused 

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2391
[TVN/TVN7] Big Brother
Zniósł to z honorem, szacun dla Radka, bo musiał się wkurzyć na bank.
[TVN/TVN7] Big Brother
Dlatego dodałem emotkę na końcu. Tak powiedziała ale na pół serio, stąd emotka. Niech się Pan lepiej zapozna z Netykietą i zasadami komunikacji w Internecie. Pozdrawiam serdecznieoitnb61 pisze: ↑15 cze 2019, 23:18Co ty człowieku wypisujesz? Przecież mówiła żeby nie przesadzał i na to nie pozwoli. Później zażartowała ,że jak wygra to będzie czekać na niego. Bajkopisarz z Ciebie3bit pisze: ↑15 cze 2019, 23:11A Marlenie nawet się to podobało. Powiedziała, że Igor będzie mógł pomacać jeżeli wygra programObserwator88 pisze: ↑15 cze 2019, 23:09 Igor przesadził łapiąc Izę za biust, myśli, że może sobie macać każdą kobietę i że to śmieszne. Widać, że Izka weszła do domu ze skwaszoną miną, bo już wiedziała kto ją nominował.
Madzia przesadza zaś z tymi nogami, nawet Igor wpadł na to, że z łatwością można to zamalować, a ona nie? Dziwne, bo przecież taka z niej fanka makijażu.![]()
[TVN/TVN7] Big Brother
Mogli na "Big Brother Nocą+" zostawić wyjście Karoliny z domu, a tak to wyszła bez słowa, a nocny program na żywo znowu zapowiada się na nude.
Ogólnie w dzisiejszym odcinku bardzo mało relacji z wczorajszej imprezy. Prawie nic ciekawego nie było. Myślałem, że poświęcone będzie na to znacznie większa część odcinka.
A jeszcze co do Macieja. Na "Arenie" się pojawił, a na wczorajszej imprezie już nie? Ciekawe. Wtedy nie miał problemu z przyjazdem, a teraz już tak?
Ciekawe czy wogole dostał zaproszenie.
Ogólnie w dzisiejszym odcinku bardzo mało relacji z wczorajszej imprezy. Prawie nic ciekawego nie było. Myślałem, że poświęcone będzie na to znacznie większa część odcinka.
A jeszcze co do Macieja. Na "Arenie" się pojawił, a na wczorajszej imprezie już nie? Ciekawe. Wtedy nie miał problemu z przyjazdem, a teraz już tak?
Ciekawe czy wogole dostał zaproszenie.
PLATFORMA CANAL+:
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
[TVN/TVN7] Big Brother
Radzio tylko na zrazach z kluchami chyba tylko się zna, jak mówi, że wszystki sushi smakują tak samo 
Z tego co niektórzy pisali, to jutro prócz wczorajszej ekipy dojdzie tylko Natalia z Andżelą.
Jezu co to za echo?

Z tego co niektórzy pisali, to jutro prócz wczorajszej ekipy dojdzie tylko Natalia z Andżelą.
Jezu co to za echo?

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2391
[TVN/TVN7] Big Brother
Znów problemy z głosem Anety, Madzia rozwala live.
[TVN/TVN7] Big Brother
Dlaczego oni jedli sushi widelcami, nieee 

[TVN/TVN7] Big Brother
@jas06 tez pomyslałem przez chwilę, że może zapowiedź głosu w kolejnej edycji. Żeńśki głos się nie sprawdził w TV. Wiadomo nie będzie jednego Wielkiego Brata bo nikt tam nie siedzi 24x7
Jak można jeść sushi widelcem
Sushi się je pałeczkami a jak ktoś nie potrafi to palcami ale nigdy widelcem
Jak można jeść sushi widelcem

- sebastiannn
- Activist
- x 419
- x 304
[TVN/TVN7] Big Brother
To oni w końcu wiedzą, która jest godzina, że Madzia powiedziała, że jest jedenasta?
3 lata na forum

[TVN/TVN7] Big Brother
Żadna zapowiedź, to jeden z kilku "wielkich braci". Jestem niemal pewny, że jesienią znów będzie Barjasz. I dobrze.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2391
[TVN/TVN7] Big Brother
No Lajf na bogato na koniec szał ciał 

-
- Obserwator
- x 383
- x 267
[TVN/TVN7] Big Brother
te kilka kawałków sushi to ten obiad, na który oni czekali od 16?