[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Tak na marginesie - jakiś czas temu na See Bloggers ustawiono mobilny pokój zwierzeń, rolę WB odgrywała dziennikarka TVN24 Marta Kuligowska.
[TVN/TVN7] Big Brother
Co do Oleha to zapomnieliście napisać o łysieniu. Koleś ma na głowie lotnisko jak facet po 50tce.
Razem z Izą był największą pomyłką tego programu. Ludzie słodko pierdzący bez osobowości. Poza kamerą jeden wielki fałsz i głupota.
Razem z Izą był największą pomyłką tego programu. Ludzie słodko pierdzący bez osobowości. Poza kamerą jeden wielki fałsz i głupota.
[TVN/TVN7] Big Brother
Kiedy skończy się ta szopka z tym rzekomym związkiem? Przecież Kaśka powiedziała wprost,że to ściema.
Moje ulubione stacje tv: Eurosport,Polsat Sport,Polsat News,Polsat,kanały TVP.
Moje ulubione stacje radiowe: PR1 i RMF FM
Moje ulubione stacje radiowe: PR1 i RMF FM
[TVN/TVN7] Big Brother
Z Kaśki taki autorytet, że na swoim IS pyta się kto ją może przekimać w USA
A o tym wyjeździe gadała od początku programu.
[TVN/TVN7] Big Brother
Obleh z każdym kolejnym dniem tylko udowadnia, że jemu na Madzi nie zależy za bardzo. On chce być sławny, podziwiany i w ogóle.
Tylko nie wiem za co... Nic nie potrafi (prócz wygibasów rodem z klubów gogo), za krzty charakteru, aktor z niego gorzej niż mierny... Luki go leje nawet pod tym względem.
Im szybciej zniknie, tym lepiej dla niego samego też tak naprawdę.
Tylko nie wiem za co... Nic nie potrafi (prócz wygibasów rodem z klubów gogo), za krzty charakteru, aktor z niego gorzej niż mierny... Luki go leje nawet pod tym względem.
Im szybciej zniknie, tym lepiej dla niego samego też tak naprawdę.
-
- Obserwator
- x 149
Re: [TVN/TVN7] Big Brother
Aktor jak widać niezły, skoro zyskał tylu fanów i zbajerował Madzię i jej przyjaciół. 

[TVN/TVN7] Big Brother
No w programie też ich zbałamucił, ale podczas zadań wychodziło drewno kompletne nienadające się nawet do paradoku Polsatu 

[TVN/TVN7] Big Brother
Z tym drugim tyle to bym nie przesadzał. Ten samochód to można już za niecałe 40tys. zł kupić.
Bez przesady z tymi 3 milionami. Start czwartej edycji był podzielony na części i ich średnia wyniosła ok. 1,2 mln. Czyli nawet mniej niż start szóstej edycji w Siódemce:
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/d ... al-czworki
A tutaj szczegółowe dane "Big Brother 4.1." już po finale (obejmujące całe wyniki):
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/b ... -37-mln-zl
PLATFORMA CANAL+:
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
[TVN/TVN7] Big Brother
To chyba żart, bo zaczynam się gubić
)) Witkowski teraz wylewa na insta żal pod adresem Łukasza, że udawał miłość....
))) Czy ten Witkowski ma jakiegoś lolka od obsługi portali społecznościowych, bo nie chce mi się wierzyć, że on sam takie rzeczy pisze? I jeszcze - podobno - usuwa komentarze (na fb), jak społecznościowy dzieciak. O pewnych rzeczach rozmawia się prywatnie, w gronie najbardziej zainteresowanych (przynajmniej teoretycznie), a nie terapię upublicznioną uskuteczniać. A feee, Witkowski, a feee - poczuł kopniaka, ale to wypisywanie po kontach... Robi się z tego coraz większy hardcore, a Łukasz wyląduje na terapii.

Ostatnio zmieniony 21 cze 2019, 17:18 przez temereme, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Użytkownik
- x 2
[TVN/TVN7] Big Brother
A kiedy jest ten odcinek specjalny ?
[TVN/TVN7] Big Brother
W niedzielę o 20:00.
Madzia ponownie w domu Wielkiego Brata. Milex udostępnił filmik i zdjęcie na swoim IS.
Madzia ponownie w domu Wielkiego Brata. Milex udostępnił filmik i zdjęcie na swoim IS.
[TVN/TVN7] Big Brother
nie wiem po co ten dodatkowym odcinek programu, trochę na siłę podstawianie odgrzewanych kotletów. ok, to mówi mój przesyt, chwilowo mam już po dziurki w nosie bb fejmu
[TVN/TVN7] Big Brother
Rekord TV4, jeśli chodzi o oglądalność, to mecz Lech - Juventus, którego obejrzało 2,97 mln widzów. "BB" w Czwórce zawsze był daleko od granicy 3 mln widzów. Nie wiem, skąd Karolowi wzięły się takie wyniki. Po za tym, nie ma co się dziwić nieoszałamiającą widownią tego programu w tej stacji, bowiem jej dostępność była ograniczona. Wiele osób w 2007 roku nie odbierało TV4. Siodemkę mają już wszyscy.
-
- Użytkownik
- x 2
[TVN/TVN7] Big Brother
A ta Aldona to jest ich wszystkich managerem... umawia im wywiady itd
[TVN/TVN7] Big Brother
http://mmp24.pl/artykuly/34765,pierwszy ... 4-mln-osobPatryk M pisze: ↑21 cze 2019, 16:34 Rekord TV4, jeśli chodzi o oglądalność, to mecz Lech - Juventus, którego obejrzało 2,97 mln widzów. "BB" w Czwórce zawsze był daleko od granicy 3 mln widzów. Nie wiem, skąd Karolowi wzięły się takie wyniki. Po za tym, nie ma co się dziwić nieoszałamiającą widownią tego programu w tej stacji, bowiem jej dostępność była ograniczona. Wiele osób w 2007 roku nie odbierało TV4. Siodemkę mają już wszyscy.
Możemy się przekrzykiwać odnośnie zasięgu TV4 i TVN7 teraz i 10 lat temu. Prawda jest taka, że wtedy jednocześnie można było odebrać max 4, góra 5 kanałów naziemnych. Teraz jest ich prawie 30
Tak więc jakikolwiek lepszy wynik teraz niż ten z edycji 4.1 czy V jest dla nadawcy sukcesem. Teraz nikt nie oczekuje 5 mln widzów, bo poza paroma wyjątkami i tradycjami typu "M jak miłość", jest to wynik nierealny nawet dla największego nadawcy, chyba że to sport