[TVN7] Big Brother (2019)
- Spiderman0409
- Poster
- x 932
- x 470
[TVN/TVN7] Big Brother
No meeeeegaaa gruba akcja w odcinku
[TVN/TVN7] Big Brother
Oglądam akcję Ania-Łukasz w TVN7. Nie rozumiem czemu grupa stanęła w obronie płaczka i naskoczyła na nią. Teraz wyszło, że to ona jest złym dyktatorem 
Łukasz od miesiąca pieprzy o rodzinie, o tym jak kocha była żonę, a gdy ktoś mu zarzuci mu żenujące zachowanie to porywa się na groźby.
Wspaniały tatuś, który walczy o prawa rodzicielskie z ex. Więc czemu poszedł do reality show i od jego początku odstawia cyrk? Wiem, nie moja sprawa. Ale o tym słucham od 13 września. Łukasz, wyciągnij wobec mnie konsekwencje.

Łukasz od miesiąca pieprzy o rodzinie, o tym jak kocha była żonę, a gdy ktoś mu zarzuci mu żenujące zachowanie to porywa się na groźby.
Wspaniały tatuś, który walczy o prawa rodzicielskie z ex. Więc czemu poszedł do reality show i od jego początku odstawia cyrk? Wiem, nie moja sprawa. Ale o tym słucham od 13 września. Łukasz, wyciągnij wobec mnie konsekwencje.
[TVN/TVN7] Big Brother
Jaki przykład dał ojciec Ani i czy ma to wpływ na jej zachowanie dziś? Czekam na live czat z Anią.
Ostatnio zmieniony 10 paź 2019, 20:39 przez BB view, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Puścili w odcinku te wszystkie groźby Łukasza, powinny być jakieś konsekwencje jego zachowania.
[TVN/TVN7] Big Brother
To że Łukaszowi odwaliło to jedno...
Ale Natalka jest jakaś dziwna. Ona się tak nakręca, jakby oni mieszkali w kołchozie i grali o życie. Z niej to naprawdę z tygodnia na tydzień będzie wychodził niezły diabełek. Odcinek w lepszym świetle stawia Anne jako tako bardzo racjonalną na spokojnie tłumacząca wszystkim, o co jej chodziło. Ona umie grać w tą grę i chociaż za nią nie przepadałem do tej pory, bo nie lubię takich sztywnych, zasadniczych osób, to szanuję osoby, które potrafią grać w grę BB
Ale Natalka jest jakaś dziwna. Ona się tak nakręca, jakby oni mieszkali w kołchozie i grali o życie. Z niej to naprawdę z tygodnia na tydzień będzie wychodził niezły diabełek. Odcinek w lepszym świetle stawia Anne jako tako bardzo racjonalną na spokojnie tłumacząca wszystkim, o co jej chodziło. Ona umie grać w tą grę i chociaż za nią nie przepadałem do tej pory, bo nie lubię takich sztywnych, zasadniczych osób, to szanuję osoby, które potrafią grać w grę BB
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2391
[TVN/TVN7] Big Brother
Podejrzewam, że gdyby Ania i inni interweniowali w BB byłą by reakcja, ale machnęli ręką, bo nikt się Łukasza nie boi, realnie.
[TVN/TVN7] Big Brother
Po tym co Łukasz pokazał Sąd mu zabierze wszelkie prawa rodzicielskie z pozwoleniem na spotkania z synem przy matce kilka godzin raz na kwartał 
Ance jednak moim zdaniem ta sytuacja nie pomoże... Jej wyniosły ton naprawdę jest irytujący.

Ance jednak moim zdaniem ta sytuacja nie pomoże... Jej wyniosły ton naprawdę jest irytujący.
[TVN/TVN7] Big Brother
@Jordi dlatego ja bym odpadł z BB już w pierwszym tygodniu
Ale za to dwa razy przeszedłbym przez "Arenę" w krótkim odstępie czasu 

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2391
[TVN/TVN7] Big Brother
Kaśka live zaorana w kuchni, bo nie będzie tak jak chciała. Wiktor inaczej zdecydował 

[TVN/TVN7] Big Brother
Ale Łukasz tak samo się nakręca, trzydziestoparoletni chłop płacze w telewizji bo nie wyszła mu zabawa w dyktatora. Jakby miał kogoś wepchnąć do jeziora bo tego wymaga zabawa w dyktatora to by to zrobił.
[TVN/TVN7] Big Brother
Łukasz nie zastosował gróźb karalnych, konsekwencje po programie równie dobrze mogły świadczyć o wystosowaniu wniosku do sądu wobec Ani, ja tak to odczytałem a to przecież nic złego.
[TVN/TVN7] Big Brother
Swoja drogą ciekawe to jest jaki duży wpływ na ocenę danej osoby mają takie elementy jak np. wrażenie, ze ktoś jest wyniosły, jak np. Ania.
Ciekawe co wyjdzie ostatecznie z tej sondy.
Ciekawe co wyjdzie ostatecznie z tej sondy.
[TVN/TVN7] Big Brother
@Karol dla mnie to jedyny plus. Dwa razy spotkać się z Gabi 
A na serio to ja bym tam chyba 3 dni nie wytrzymał xP Jestem zbyt "internetowy".
A na serio to ja bym tam chyba 3 dni nie wytrzymał xP Jestem zbyt "internetowy".
Ostatnio zmieniony 10 paź 2019, 20:52 przez Jordi, łącznie zmieniany 1 raz.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2391
[TVN/TVN7] Big Brother
Kamil dość, że pewnie ma mało głosów na odpadnięcie, to w tym tygodniu świetnie wypada.
[TVN/TVN7] Big Brother
Vasilis całkiem niezły w roli sędziego "Coś ty zrobił! Wylądujesz w pace!" "Do paki z nim"
Łukasz strzela miny męczennika jak Jezus na krzyżu
Łukasz strzela miny męczennika jak Jezus na krzyżu