Czy byli mieszkańcy nie spoilerują nic na Insta?
[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
To jakiś twist dla widzów
Nie tylko Ohme w przebraniu, ale nie wiem o co chodzi 
[TVN/TVN7] Big Brother
Zapowiadają jedynie jutrzejszy wspólny Live Chat na facebooku i że będą siedzieć w Warszawie do poniedziałku, ale czy już dzisiaj w niej są? Trudno powiedzieć.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ciekawe, że dziewczyny już w zasadzie odszykowane do BB
Trochę wcześnie, więc albo będzie coś w odcinku o 20 albo na streamie. Bo nie wierzę, ze będą czekać do 23 na TVN7 
[TVN/TVN7] Big Brother
W piątki nie ma BB Nocą?
Kto jeszcze przebrany oprócz Gosi?
Kto jeszcze przebrany oprócz Gosi?
[TVN/TVN7] Big Brother
A taka blondynka...przynajmniej dziś
Mam nadzieję, że niedługo wszyscy się przekonamy.
[TVN/TVN7] Big Brother
Witam wszystkich. Jestem tu nowa , ale czytam to forum od dawna. Do napisania zachęcił mnie post Artemidy . Ja podpisuje się pod Twoim postem obiema rękoma. 
[TVN/TVN7] Big Brother
Ciekawy początek BB w TVN7... Uderzenie w Kamila? 
-
- VIP Expert
- x 227
- x 797
[TVN/TVN7] Big Brother
Co oni właściwie piją jako tą szczepionkę?
[TVN/TVN7] Big Brother
@Karol
Widzę, że Gabi musiała Cię naprawdę oczarować, bo mam wrażenie, że odkąd złożyłeś wizytę na Arenie śledzisz znacznie intensywniej losy tej edycji
Widzę, że Gabi musiała Cię naprawdę oczarować, bo mam wrażenie, że odkąd złożyłeś wizytę na Arenie śledzisz znacznie intensywniej losy tej edycji

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2464
[TVN/TVN7] Big Brother
Słony napój elektrolitowy.
[TVN/TVN7] Big Brother
@bustram mam po prostu tydzień urlopu i stąd czas na BB 
[TVN/TVN7] Big Brother
@Karol
Pracujesz na forum.media2.pl i w ramach urlopu spędzasz czas na forum.media2.pl ? To się nazywa wzorowy pracownik !
Pracujesz na forum.media2.pl i w ramach urlopu spędzasz czas na forum.media2.pl ? To się nazywa wzorowy pracownik !

[TVN/TVN7] Big Brother
Tak, pracuję na forum 

Tajemnicza akcja z przebraniami będzie miała miejsce w TVN7. Ale serio, nie wiem czy w trakcie odcinka czy po 23
Tajemnicza akcja z przebraniami będzie miała miejsce w TVN7. Ale serio, nie wiem czy w trakcie odcinka czy po 23
[TVN/TVN7] Big Brother
Oczywiście, że po 23. A tak pewnie będzie o 00:55 
-
- VIP Expert
- x 227
- x 797
[TVN/TVN7] Big Brother
I gdzie nasi krzykacze-to jakby ktoś inny to zrobił-to już by był jeden wielki krzyk żeby wyrzucić z programu
Kamil to aktor i gra cały czas gra-no własnie dokładnie tak jak to było pokazane , dziwię że niektórzy tego nie widzą i się nawet z nim identyfikują

Kamil to aktor i gra cały czas gra-no własnie dokładnie tak jak to było pokazane , dziwię że niektórzy tego nie widzą i się nawet z nim identyfikują