[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Po tym tygodniu chętnie bym zobaczyła w finale - Martynę , Kamila i Wiktora. Malwina jak najszybciej do odejścia .
- PrzyczajonaSurykatka
- Użytkownik
- x 109
- x 393
[TVN/TVN7] Big Brother
@balarion
Ja też nie chcę się sprzeczać o głupoty - Big Brother to w końcu rozrywka, a nie kwestia życia i śmierci.
Co do imprezy - mam nadzieję, że Gosia O. nie wysilała się z takim make-upem i przebraniem na daremno.
Ja też nie chcę się sprzeczać o głupoty - Big Brother to w końcu rozrywka, a nie kwestia życia i śmierci.

Co do imprezy - mam nadzieję, że Gosia O. nie wysilała się z takim make-upem i przebraniem na daremno.

"Never put in writing something you wouldn't say out loud."
[TVN/TVN7] Big Brother
Chciałbym tylko nieśmiało wspomnieć, że Ewa w tych włosach co ma na imprezie wygląda zdecydowanie lepiej w wersji codziennej <3
-
- Obserwator
- x 84
- x 102
[TVN/TVN7] Big Brother
Teraz wykopkowicze przechodzą samych siebie w dowalaniu Wiktorowi, ewidentnie jest ich kolejnym celem do wypieprzenia z domu BB. Kiedyś wychwalali jego dzikie tańce, a dziś piszą, że jest atencjuszem i rzygają patrząc na niego, a wszystko tylko dlatego, że nie idzie ślepo za Kamilem. To nic, że jeszcze nigdy dotąd go nie nominował, wystarczy, że raz był przeciwko niemu. Przez to stał się ich wrogiem nr 1.
Ostatnio zmieniony 08 lis 2019, 23:04 przez magdalienkaaa, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN/TVN7] Big Brother
Zgadzam się w 100%. Sam byłem zaskoczony, że wreszcie jakiś ciekawy odcinek. Dobrze się to oglądało.
PLATFORMA CANAL+:
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
[TVN/TVN7] Big Brother
A tymczasem na LIVE
same jednorożce, żadnych kosmitów nie widać
same jednorożce, żadnych kosmitów nie widać

Ostatnio zmieniony 08 lis 2019, 23:06 przez mina2019, łącznie zmieniany 2 razy.
[TVN/TVN7] Big Brother
no wlasnie, przeciez nie ma BB Noca w studiu- wiec pod to napewno sie nie przebrala. Oby weszla...z GabiPrzyczajonaSurykatka pisze: ↑08 lis 2019, 23:00
Co do imprezy - mam nadzieję, że Gosia O. nie wysilała się z takim make-upem i przebraniem na daremno.![]()

[TVN/TVN7] Big Brother
No i mamy już 3000 stron wątku. 

PLATFORMA CANAL+:
- PrzyczajonaSurykatka
- Użytkownik
- x 109
- x 393
[TVN/TVN7] Big Brother
Nawet tam już nie zaglądam - szkoda zdrowia. Tak się tylko zastanawiam, bo wydajesz się lepiej zorientowana w temacie ode mnie - czy można już mówić o oficjalnym kulcie Kamila na Wykopie, czy jednak wstrzymać się jeszcze z ferowaniem wyroków, aż zaczną mu stawiać przydomowe kapliczki?magdalienkaaa pisze: ↑08 lis 2019, 23:03 Teraz wykopkowicze przechodzą samych siebie w dowalaniu Wiktorowi, ewidentnie jest ich kolejnym celem do wypieprzenia z domu BB. Kiedyś wychwalali jego dzikie tańce, a dziś piszą, że jest atencjuszem i rzygają patrząc na niego, a wszystko tylko dlatego, że nie idzie ślepo za Kamilem. To nic, że jeszcze nigdy dotąd go nie nominował, wystarczy, że raz był przeciwko niemu. Przez to stał się ich wrogiem nr 1.

"Never put in writing something you wouldn't say out loud."
-
- Obserwator
- x 84
- x 102
[TVN/TVN7] Big Brother
Śmiało można już mówić o sekcie lemieszewskiej, a kapliczki pewnie już niedługo zaczną powstawaćPrzyczajonaSurykatka pisze: ↑08 lis 2019, 23:10Nawet tam już nie zaglądam - szkoda zdrowia. Tak się tylko zastanawiam, bo wydajesz się lepiej zorientowana w temacie ode mnie - czy można już mówić o oficjalnym kulcie Kamila na Wykopie, czy jednak wstrzymać się jeszcze z ferowaniem wyroków, aż zaczną mu stawiać przydomowe kapliczki?magdalienkaaa pisze: ↑08 lis 2019, 23:03 Teraz wykopkowicze przechodzą samych siebie w dowalaniu Wiktorowi, ewidentnie jest ich kolejnym celem do wypieprzenia z domu BB. Kiedyś wychwalali jego dzikie tańce, a dziś piszą, że jest atencjuszem i rzygają patrząc na niego, a wszystko tylko dlatego, że nie idzie ślepo za Kamilem. To nic, że jeszcze nigdy dotąd go nie nominował, wystarczy, że raz był przeciwko niemu. Przez to stał się ich wrogiem nr 1.![]()

[TVN/TVN7] Big Brother
Tort dla Wiktora? 
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
[TVN/TVN7] Big Brother
Albo prezent od Mai Sablewskiej?
[TVN/TVN7] Big Brother
Wiktor w PM!
Ma prezent. Od Mai Sablewskiej.
Ma prezent. Od Mai Sablewskiej.
Ostatnio zmieniony 08 lis 2019, 23:16 przez Jordi, łącznie zmieniany 1 raz.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
[TVN/TVN7] Big Brother
Miałem rację 

[TVN/TVN7] Big Brother
Oj trochę nie fair..bardzo nie fair.