[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
@Karol Czyli widziałem inny komentarz
Coś mi nie pasowało, że Ty byś dał się zmylić samym podobieństwem w nazwie, ale wolałem dopytać

[TVN/TVN7] Big Brother
@Spiderman0409 tak hobbystycznie patrzysz na kursy, czy siedzisz glebiej w temacie?
[TVN/TVN7] Big Brother
Fajnie, że potrafią się śmiać sami z siebie 

- Spiderman0409
- Poster
- x 933
- x 470
[TVN/TVN7] Big Brother
Dzisiaj na końcu odcinka Kamil rozwalił system - w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Siedzi sobie na molo, na barierce, ogólnie klimatyczna scena i sam do siebie: "Nie ufaj nigdy kobiecie, dobrą radę ci dam". I po 2 sekundach "Aa ch*j z tym"
Normalnie puenta odcinka 

- Spiderman0409
- Poster
- x 933
- x 470
[TVN/TVN7] Big Brother
scenki świetne, Wiktor , jak zwykle najlepiej, choć Mateusz z Martyną tez dobrze zagrali
-
- VIP Expert
- x 227
- x 797
[TVN/TVN7] Big Brother
Dziś w BBn duet idealny najgorszy tabletowy i najsłabsza prowadząca 

[TVN/TVN7] Big Brother
Nowe wizytówki dodali.
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie jestem za takim skrzyżowaniem prowadzących i gości, kiedy jedna i druga strona reprezentuje ten sam zawód, bo wtedy mamy 22 minuty książkowego filozofowania, a nie dyskusji opartej na własnych odczuciach.
Ale cisza w social mediach wskazywała, że będzie słaby odcinek BBN, tym bardziej zestawiając go z wczorajszym starciem.
EDIT: po reklamach klapa totalna, już mi się odechciało oglądać.
Ale cisza w social mediach wskazywała, że będzie słaby odcinek BBN, tym bardziej zestawiając go z wczorajszym starciem.
EDIT: po reklamach klapa totalna, już mi się odechciało oglądać.
[TVN/TVN7] Big Brother
Niech wracają tabletowi z poprzedniej edycji. Bo teraz jest naprawdę słabo. Ten koleś nie ma nic więcej do powiedzenia niż to, że "internet jest podzielony". Takie "złote myśli" to może mieć każdy korzystający z internetu. 

PLATFORMA CANAL+:
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
Extra+ z CANAL+ (10) CANAL+VOD CANAL+4K Ultra HD HBO HBO GO Fox Play Nat Geo Play Paramount Play Mistrzowska Piłka Multiroom Standard Ultrabox+ 4K CANAL+ Telewizja przez internet / nc+GO 100h 84,99zł
PLAYER:Pakiet Start+ 6M 30zł
-
- Użytkownik
- x 73
- x 47
[TVN/TVN7] Big Brother
Warto zobaczyć insta story Ewy. Ogólnie mam neutralne stosunki do większości uczestników, ale ona wygląda dość mrocznie... Jest w niej coś niepokojącego...
- PrzyczajonaSurykatka
- Użytkownik
- x 109
- x 393
[TVN/TVN7] Big Brother
Niesamowite, jak ci wszyscy eksperci w studio potrafią ze śmiertelną powagą analizować tę tragifarsę, jaką był trójkąt Kamil-Ewa-Natan... Ale muszę przyznać, niczym wieczna optymistka Pollyanna, że ta opera mydlana miała jeden pozytyw - gdy się przewinęło wszystkie sceny z udziałem naszych "gołąbeczków", to zostawało tylko jakieś 25 minut z ponad 40-minutowego odcinka do nadrobienia. (Dzisiejszy zajął mi ledwie kwadrans.
) Obawiam się tylko, że teraz do końca programu będziemy skazani na przedstawianie Kamila jako zdradzonego romantycznego kochanka ze złamanym sercem, godnie cierpiącego w milczeniu... i skutecznie zjednującego sobie kolejnych poruszonych jego losem widzów. Poważnie zaczynam się obawiać, że on to faktycznie wygra, choć akurat takie rozwiązanie nie wydaje mi się być szczególnie korzystne z perspektywy samej stacji. Hm.
@balarion
Nie, nie miałam do ciebie pretensji z powodu tego, co sobie myślisz, tylko o to, co robisz - czyli zamieszczasz w necie szydercze memy szkalujące Ankę i jej faceta, w dodatku oparte jedynie na twoich własnych wyssanych z palca domysłach.

@balarion
Nie, nie miałam do ciebie pretensji z powodu tego, co sobie myślisz, tylko o to, co robisz - czyli zamieszczasz w necie szydercze memy szkalujące Ankę i jej faceta, w dodatku oparte jedynie na twoich własnych wyssanych z palca domysłach.
"Never put in writing something you wouldn't say out loud."
-
- VIP Expert
- x 227
- x 797
[TVN/TVN7] Big Brother
O blondyna od dziś będzie dziś antybohaterką na niektórych grupach czy forach 

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
[TVN/TVN7] Big Brother
Na Arenie ma być coś zaskakującego, czyżby powrót?