[TVN7] Big Brother (2019)
[TVN/TVN7] Big Brother
Szkoda Ani. Ciężko jej, a Kamilek dzięki Ewie już wie, że ma ogromne poparcie i triumfuje
[TVN/TVN7] Big Brother
Taki program. Im więcej knucia i gry tym atrakcyjniej
„Czemu to widzisz drzazgę w oku brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku?”
[TVN/TVN7] Big Brother
No przecież wykop wszystko napisze, żeby dowalić Ance. Albo teksty, że Ania w szoku, bo ludzie jej nie lubią, a przecież wie o tym już od miesiąca.Spiderman0409 pisze: ↑24 lis 2019, 21:41 ta mina Anki była na widok Kamila jedzącego surowe mięso , a nie na ilosć głosów
[TVN/TVN7] Big Brother
Jeśli ktoś chce obronić Anię pozostaje głos na Sandre
[TVN/TVN7] Big Brother
Martyna kiedy zostanie sama?
Anka prawie na bank leci i zostają dwa tygodnie. Nominy dla Martyny i Sandry (chyba że produkcja coś wymyśli) i Sandra leci tydzień przed... Potem już tydzień finałowy.
Poza tym biedna Martyna. Ona świadomie poszła do Mateusza i Anki wiedziała co robi. Już nie róbmy z niej słodkiej idiotki jak Madzia, bo nią nie jest. Wie, że finał jej odjeżdża...
Teraz jest gra. Prawdziwa gra jaka jest w każdym BB.
Anka prawie na bank leci i zostają dwa tygodnie. Nominy dla Martyny i Sandry (chyba że produkcja coś wymyśli) i Sandra leci tydzień przed... Potem już tydzień finałowy.
Poza tym biedna Martyna. Ona świadomie poszła do Mateusza i Anki wiedziała co robi. Już nie róbmy z niej słodkiej idiotki jak Madzia, bo nią nie jest. Wie, że finał jej odjeżdża...
Teraz jest gra. Prawdziwa gra jaka jest w każdym BB.
Ostatnio zmieniony 24 lis 2019, 22:03 przez Jordi, łącznie zmieniany 1 raz.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2389
[TVN/TVN7] Big Brother
Drugi hit, to jest niektórzy obrońcy Kamila przeciw hejtowi kiedyś, są takimi lub mocniejszymi hejterami Anki.
[TVN/TVN7] Big Brother
Ja akurat nie przepadam i za Kamilem, i za Anką 

[TVN/TVN7] Big Brother
Tak, Wiktor szczęśliwy, wszystko układa się pod niego, strategie, rozgrywki... żeby się przeliczył jeszcze... gracz...
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2389
[TVN/TVN7] Big Brother
@Jordi Ty nie jesteś hejterem przede wszystkim 

[TVN/TVN7] Big Brother
Ania jedna z najszczerszych osób w domu. Nie zawadza nikomu, mówi każdemu to co myśli prosto w twarz. Oberwało jej się, bo się zakumplowala z Mateuszem i nie lubi Kamila (to przede wszystkim).
Martyna też bardzo szczera, no i fest wrażliwa. Czasem głupiutka, ale to ze względu na wiek. Została nie lubiana przez widzów, boooo? NIE LUBI KAMILA
ktoś tu nawet napisał, że od bohatera do zera bo boga kamilka nie lubi.
Malwina na początku mega fałszywa, później wyszła z tego w momencie jak się zaczęła trzymać z dziewczynami, szczególnie z Anią. Nagle zobaczyła(tak po 1,5 miesiąca), że trzeba trzymać z Kamilem, to nominuję Martynę (a mogła Bartka przecież
) ,no i zaczęła być anty Martyna, Sandra i Ania. I to w przeciągu dwóch dni.
Wiktor to totalna szuja. Z gościa, który był mega spoko, stał się plotkarzem i zakłamanym typkiem, który jest tam gdzie wiatr zawieje. Tutaj gada komu co innego, zaraz do innej osoby mówi, co mówiła osoba X. No i te nominacje.
A o pupilku TVNu czyli Kamilu nie chce mi się pisać, bo chyba kazdy wie co można napisać o tym prowokatorze.
No i zasada wyszła taka, że jeżeli ktoś z mieszkańców nie lubi Kamila, to jest fałszywym zakłamanym wafelkiem. No i jest na przegranej pozycji (przykład Anki).
Martyna też bardzo szczera, no i fest wrażliwa. Czasem głupiutka, ale to ze względu na wiek. Została nie lubiana przez widzów, boooo? NIE LUBI KAMILA
Malwina na początku mega fałszywa, później wyszła z tego w momencie jak się zaczęła trzymać z dziewczynami, szczególnie z Anią. Nagle zobaczyła(tak po 1,5 miesiąca), że trzeba trzymać z Kamilem, to nominuję Martynę (a mogła Bartka przecież
Wiktor to totalna szuja. Z gościa, który był mega spoko, stał się plotkarzem i zakłamanym typkiem, który jest tam gdzie wiatr zawieje. Tutaj gada komu co innego, zaraz do innej osoby mówi, co mówiła osoba X. No i te nominacje.
A o pupilku TVNu czyli Kamilu nie chce mi się pisać, bo chyba kazdy wie co można napisać o tym prowokatorze.
No i zasada wyszła taka, że jeżeli ktoś z mieszkańców nie lubi Kamila, to jest fałszywym zakłamanym wafelkiem. No i jest na przegranej pozycji (przykład Anki).
Ostatnio zmieniony 24 lis 2019, 22:08 przez oitnb61, łącznie zmieniany 2 razy.
[TVN/TVN7] Big Brother
Nie nadrobiłem poprzednich postów, więc jeśli mam komuś dać bana, zrobię to z opóźnieniem 
Po pierwsze.
Gotowa jest już nowa ankieta: viewtopic.php?f=100&t=12118
Ja swój głos oddałem na Anię.
Po drugie.
De Mono: Warto było czekać 18 lat na tą świetną piosenkę. Choć wiadomo, że to utwór "formatowy", to jest to jeden z tych przebojów przełomu wieków, który utkwił mi w pamięci. Słucham go odkąd mam dostęp do internetu
Gabi: Wyglądała prześlicznie, jak co tydzień. Ciężko się uczepić.
Ohme: Wyglądała świetnie
Gorzej z jej obroną Mateusza. Tutaj nie mam zamiaru jej tłumaczyć, ale ma prawo do swojej opinii - jako ekspert programu. Nie sprawdziły się dziwne teorie niektórych, jakoby Mateusz miał zostać w programie i dlatego Gośka stawała po jego stronie...
Piotrek:
Wynik głosowania: zgodnie z przewidywaniami
Nominacje: Mogą być. Wszyscy wiemy kto odpadnie
Z minusów: zawiodła technika. Brak synchronizacji dźwięku "przejść" z materiału filmowego do studia, podsuwanie Gabi na prompter tekstu z nominacjami i numerami SMS na kilka sekund przed zakończeniem głosowania, który bez sensu musiała odczytać - warto dodać, że realizacja nie przygotowała belek na wizję ani nic... Poza tym jakieś dziwne migotania kamery na dworze w momencie wejścia Ewy do programu. Ogólnie ktoś powinien dostać po dupie za to, co się działo - taki techniczny chaos.

Po pierwsze.
Gotowa jest już nowa ankieta: viewtopic.php?f=100&t=12118
Ja swój głos oddałem na Anię.
[ Spoiler ]
De Mono: Warto było czekać 18 lat na tą świetną piosenkę. Choć wiadomo, że to utwór "formatowy", to jest to jeden z tych przebojów przełomu wieków, który utkwił mi w pamięci. Słucham go odkąd mam dostęp do internetu

Gabi: Wyglądała prześlicznie, jak co tydzień. Ciężko się uczepić.
Ohme: Wyglądała świetnie

Piotrek:

Wynik głosowania: zgodnie z przewidywaniami

Nominacje: Mogą być. Wszyscy wiemy kto odpadnie

Z minusów: zawiodła technika. Brak synchronizacji dźwięku "przejść" z materiału filmowego do studia, podsuwanie Gabi na prompter tekstu z nominacjami i numerami SMS na kilka sekund przed zakończeniem głosowania, który bez sensu musiała odczytać - warto dodać, że realizacja nie przygotowała belek na wizję ani nic... Poza tym jakieś dziwne migotania kamery na dworze w momencie wejścia Ewy do programu. Ogólnie ktoś powinien dostać po dupie za to, co się działo - taki techniczny chaos.
[TVN/TVN7] Big Brother
Co do jedzenia surowego mięsa przez Kamila to mega błąd. Nie bez powodu tatar robi się tylko z wołowiny. W surowej wieprzowinie, bardzo często, żyje sobie włosień lub tasiemiec uzbrojony. Giną przy obróbce cieplnej. Także tu wykazał się totalną niewiedzą i głupotą...
„Czemu to widzisz drzazgę w oku brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku?”
[TVN/TVN7] Big Brother
A ja jestem ciekawy w co gra Wiktor? Jest nastawiony na grę, więc tworzy przymierze z Kamilem żeby przetrwać, ale co potem? Czy pod koniec spróbuje wyeliminować Kamila? A może wie, że nie wygra ale chce po prostu dojść jak najdalej?
[TVN/TVN7] Big Brother
Martyna powiedziała w łazience, że jest jej przykro, bo wie kto na nią głosował. Zdała sobie sprawę, że poza Ania i Sandrą zagłosowali na nią wszyscy. Chociaż w sumie powinna się wcześniej domyślić, że tak będzie. Pewnie też domyśla się, że za tydzień leci Anka i będzie prawie sama. Takie brutalne zderzenie z rzeczywistością.
[TVN/TVN7] Big Brother
Wiktor z Malwina nie powinni być nominowani za rozmowy teraz o nominacjach??? Było by fajnie ich zobaczyć na tablicy nominowanych...