[TVN] My Way (2019)
[TVN] My Way
Od początku zamysł był taki, żeby Allan wystąpił w "My Way". Miał zdawać egzamin na motorower, ale Edyta nie wyraziła zgody. Uznała, że to byłoby zbyt niebezpieczne i nie wybaczyłaby sobie, gdyby jej ukochanemu synowi coś się stało - dodał.
Yyy... że co ? Czy Edytka w ogóle jeszcze kontaktuje ze światem rzeczywistym ?
Yyy... że co ? Czy Edytka w ogóle jeszcze kontaktuje ze światem rzeczywistym ?
[TVN] My Way
Wyczytałem, że Edytka się pieści podczas nauki i jest humorzasta. Potrzeba jej chyba prawdziwego instruktora: https://tiny.pl/tp8jw 

[TVN] My Way
Ciekawe, czy ten wytwór zbierze chociaż milion widzów. Pomyśleć, że główna bohaterka jest posiadaczką jednego z najpiękniejszych głosów w Europie...
[TVN] My Way
Zobaczymy. Z jednej strony wydawałoby się, że taki projekt mógłby ograniczać się co najwyżej do jakiegoś odcinka specjalnego "Nauki jazdy", z drugiej natomiast reality show z uczącą się jeździć gwiazdą już raz się sprzedało - w 2007 roku mieliśmy "Jazdę z Dodą", która mnożyła wyniki TVN Turbo. 
Archiwalny wątek:
viewtopic.php?t=1382#p23934
Archiwalny wątek:
viewtopic.php?t=1382#p23934
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2479
[TVN] My Way
Choć byłem miarę pozytywnie nastawiony do projektu, pod względem humoru, że będzie to śmieszne, to tak zwiastun mnie rozczarował 

[TVN] My Way
Zgodnie z przewidywaniami średnio to wygląda, do tego ten instruktor zapowiada się na takie ciepłe kluchy, liczyłem, że wybiorą kogoś z pazurem, ale też z drugiej strony rozumiem, że nikt nie może skraść show diwie.
POZDRAWIAM, Medyk24
[TVN] My Way
Jak Doda wypaliła, bo tam jej charakter wszystko ciągnął, tak po tej zapowiedzi Edzia to jednak zupełnie inny typ człowieka...
Niespecjalnie zachęcające póki co.
Niespecjalnie zachęcające póki co.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2479
[TVN] My Way
Chyba, że ten instruktor wybrany dla romansu 

[TVN] My Way
A może dla picu? Tak się cały ten programik zapowiada. Zapowiedź fatalna, nijaka. Już ,,Starsza pani" za Amerykę Express miała większy sens, serio 

#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

[TVN] My Way
Mam nadzieję, że najlepsze momenty zostawili w ramach niespodzianki dla widzów, bo to co widać w zapowiedzi jest do bólu sztuczne. Na razie nie będę wyrokować, czy będzie to klapa bądź hit, żeby nie było że marudzę 

POZDRAWIAM | MANIEQ
#WolneMedia
#WolneMedia
- Kryterium0
- VIP Expert
- x 25
- x 288
[TVN] My Way
Hitem to by było wiele lat temu, kiedy Doda robiła prawko - gdyby obie diwy zdawały w jednym czasie, rywalizowały ze sobą... Team Edzi kontra team Dody. Byłyby uszczypliwości, wzajemne nakręcanie się, element współzawodnictwa.
Teraz to sztuczny twór, zwyczajny product placement Skody, którego twarzą będzie rozkapryszona gwiazda - zresztą już opatrzona do bólu, w wielu programach telewizyjnych w ostatnich latach.
Teraz to sztuczny twór, zwyczajny product placement Skody, którego twarzą będzie rozkapryszona gwiazda - zresztą już opatrzona do bólu, w wielu programach telewizyjnych w ostatnich latach.
- Christianus
- Junior
- x 413
- x 524
[TVN] My Way
Nazwa programu nie odnosi się ani do piosenki Sinatry, ani do piosenki Harrisa. W produkcji usłyszymy premierowy utwór Edzi, właśnie o tym tytule.
[TVN] My Way
Czołówka programu:
https://www.tvn.pl/programy/my-way,67,p ... 8YBCd8Pm-Y
https://www.tvn.pl/programy/my-way,67,p ... 8YBCd8Pm-Y
[TVN] My Way
Cringe jakich mało, Górniak zachowuje się osoba niezrównoważona, pseudokokieteryjna. Po co, po co, po co.