A moze czas Olgi to ten drugi- 11 minut, a 8 minut to ten z ktorym przegrala (remis)?Morgan94 pisze:Nie wiem, czy ktoś zwrócił na to uwagę. W materiale dodatkowym widać test Olgi z perspektywy KingiZapewne jeden z tych czasów to czas wypełnienia testu?
http://prnt.sc/er2faa
Wszystko już to było mówione, włącznie z tym, że Odeta może powrócić do Polski ze względu na Figurskiego, ale stwierdziliśmy, że z wywiadów raczej wynika, że tego nie zrobi.xPrcl4 pisze:Widziałam, że pisał juz ktoś o powrocie Olgi do programu. Na początku pomyślałam, że to niemożliwe i napewno takiego czegoś nie będzie. No bo jak może przez jeden odcinek nie być agenta. Jednak po głębszej analizie stwierdziłam, ze rzeczywiście może takie cos się zdrzaczyc (lecz dalej wątpię). Uznajmy ze agentem jest Odeta, z która miała by się zamienić Olga. Ktoś tam (chyba były mąż)od odety trafił do szpitala, a pod jego opieką został jej syn i może Odeta chciała wrócić do domu, więc musiała się z kimś zamienić bo jako agent odpaść nie mogła. W poście na IG Olgi jest #cdn a podziękowania do Odety są trochę inne niż do innych. I podobno Kinga mówiła o jakimś zaksoczeniu. Wątpię, że Olga powróci lecz tego nie wykluczam.
No ale nie wydaje mi się, że w wywiadzie powiedziałaby, że wróciła czy cos takiego.kromkachleba pisze:Wszystko już to było mówione, włącznie z tym, że Odeta może powrócić do Polski ze względu na Figurskiego, ale stwierdziliśmy, że z wywiadów raczej wynika, że tego nie zrobi.xPrcl4 pisze:Widziałam, że pisał juz ktoś o powrocie Olgi do programu. Na początku pomyślałam, że to niemożliwe i napewno takiego czegoś nie będzie. No bo jak może przez jeden odcinek nie być agenta. Jednak po głębszej analizie stwierdziłam, ze rzeczywiście może takie cos się zdrzaczyc (lecz dalej wątpię). Uznajmy ze agentem jest Odeta, z która miała by się zamienić Olga. Ktoś tam (chyba były mąż)od odety trafił do szpitala, a pod jego opieką został jej syn i może Odeta chciała wrócić do domu, więc musiała się z kimś zamienić bo jako agent odpaść nie mogła. W poście na IG Olgi jest #cdn a podziękowania do Odety są trochę inne niż do innych. I podobno Kinga mówiła o jakimś zaksoczeniu. Wątpię, że Olga powróci lecz tego nie wykluczam.
To jest jakiś darmowy odpowiednik PowerPointa (LibreOffice?). Przy prezentacji na dwa ekrany (np. na rzutnik, tu prawdopodobnie na przedni ekran przed laptopem Rusin) na drugim ekranie wyświetla się aktualny i następny slajd (jest nawet widoczny napis) oraz czas całej prezentacji i czas wyświetlania aktualnego slajdu. Po prostu to całe wyświetlanie czerwonych i zielonych odcisków to zwykła prezentacja komputerowaMorgan94 pisze:Nie wiem, czy ktoś zwrócił na to uwagę. W materiale dodatkowym widać test Olgi z perspektywy KingiZapewne jeden z tych czasów to czas wypełnienia testu?
http://prnt.sc/er2faa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości