Gdyby Marek po dzisiejszym dniu pomyślał tak: skoro mnie wydymali, ja wydymam ich. Stawiam na jedną z dwójki Odeta/Daria, a jak się pomylę, dam tej drugiej cały hajs, niech przewali. W ten sposób agent dostał wszystko, co do tej pory zarobili, doskonała sytuacja
- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? -spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy? - Nic wielkiego -zapewnił go Puchatek. -Pamiętaj tylko, aby zginąć z mieczem w dłoni, inaczej nie dostaniesz się do Valhalli.
Gdyby Marek po dzisiejszym dniu pomyślał tak: skoro mnie wydymali, ja wydymam ich. Stawiam na jedną z dwójki Odeta/Daria, a jak się pomylę, dam tej drugiej cały hajs, niech przewali. W ten sposób agent dostał wszystko, co do tej pory zarobili, doskonała sytuacja
Marek dał pieniądze agentowi (obstawiał ją ciągle przecież) tylko po to, żeby wygrany dostał mniej pieniędzy to dopiero jest zagranie wyeliminowanej osoby.
Po tygodniach stawiania na Odetę, pierwszy raz mam jakieś wątpliwości. Ale może po prostu wiedzą kto jest agentem i eliminują dwóch najmocniejszych graczy. W sumie test jest jeden, ale pewnie jokery zagrały, bo czarny chyba nie był w grze.
no to w finale trzymam kciuki za Jarka...a co do agenta to zastanawiam sie nad powrotem do typowania na Darię. cos mi sie zdaje ze Kret typuje jednak ja na The Mole...
Daria nie użyła Jokera.
Cwaniara jest taka dobra, że wiedziała, że Marek typuje najgorzej bo ostatnio miał czerwony kciuk więc go nie użyła.
W następnym odcinku go użyje eliminując kogoś, kto ma jokery (tak mi sie wydaje)
Ktoś mi powie czysto teoretycznie, jeśli Marek obstawiał Odetę (która wg większości jest tym agentem) to jakim cudem odpadł? Daria użyła tego czarnego jokera?
A dla mnie ta przemowa była bardzo odpychajaca, pokazał że ciężko mu przegrać. Rozumiem słabo się zachowali, ale o to w tym programie chodzi. A jeszcze stanął nad nimi jak dyrektor nad uczniami podczas nagany. Jakby nie mógł stanąć normalnie obok
malamamba pisze:Ktoś mi powie czysto teoretycznie, jeśli Marek obstawiał Odetę (która wg większości jest tym agentem) to jakim cudem odpadł? Daria użyła tego czarnego jokera?
teraz wszyscy juz chyba obstawiaja Odete
wszyscy inni mieli jokery bo Daria na bank nie uzyla czarnego(wiedziala ze przez to poleci Marek albo Jarek) i pewnie przez to polecial, A jarek wie to samo co Marek a pewnie i wiecej bo cos dla siebie zatrzymal i to zadecydowalo
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2017, 22:40 przez Fillion, łącznie zmieniany 1 raz.