[TVN] Agent - Gwiazdy (2016-2019)
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
[TVN] Agent-Gwiazdy
Ooooo Ben, i niby typował Ilonę.
[TVN] Agent-Gwiazdy
Benek dal jokera Swirowi
-
- Activist
- x 511
- x 67
[TVN] Agent-Gwiazdy
A on, przyjaciółce Rusin i żonie Kraśko 

-
- Obserwator
- x 1
- x 2
[TVN] Agent-Gwiazdy
Tomek od 3 odcinków typuje Lucińską. Hehe, dobre. Szkoda, że tydzień temu informował. że głosuje na Karolinę po raz drugi.
Ostatnio zmieniony 21 mar 2018, 22:33 przez krejzolekk, łącznie zmieniany 1 raz.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
[TVN] Agent-Gwiazdy
Ankieta wystartowała, myślę, że wyniki w tym tygodniu się zmienią 
http://forum.media2.pl/viewtopic.php?f=100&t=10419

http://forum.media2.pl/viewtopic.php?f=100&t=10419
[TVN] Agent-Gwiazdy
Jesli Ciachorowski sie okaze agentem jak niektorzy typuje to znowu sredni wybor
[TVN] Agent-Gwiazdy
Podobno Beniamin głosował na Ilonę - wygląda to na zmyłkę produkcji żeby widzowie nie typowali jej na agenta, w przeciwnym razie nie pokazaliby fragmentu kiedy Ben mówi kogo obstawia.
[TVN] Agent-Gwiazdy
Ja od poprzedniego odcinka podejrzewam Maje, dzisiaj tak jak wiekszość źle odpowiedziała na pytanie, zaś póżniej mogła narobić za dużo zdjęć po drodze, gdy nawet jechało się prosto co spowalniało grupę gdyż musieli się co chwile zatrzymywać
[TVN] Agent-Gwiazdy
Brawo Adrri
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
[TVN] Agent-Gwiazdy
Możecie sobie darować to obstawianie, jeden gość już tu bez spoilera pytał kto odpadnie. Na priv sobie piszcie do woli.
[TVN] Agent-Gwiazdy
A ja myślę że jak zawsze duża ilość postów po odcinku to ta mniejsza niż zawsze pokazuje niesmak jaki dzisiaj mieliśmy oglądając odcinek i nagonkę na Bena oraz "kradzież" pieniędzy notabene idealnie udokumentowaną przez kamery jak na polecenie...
-
- Obserwator
- x 1
- x 2
[TVN] Agent-Gwiazdy
Najsłabszy odcinek dzisiaj z całej edycji. Adrii czekam na zapowiadaną analizę zeszłych edycji.
Mam nadzieję, że utwierdzisz mnie w przekonaniu co do Tomka. 

[TVN] Agent-Gwiazdy
Miałem przez dwa dni dziurę w analizach z powodu wytężonej pracy u siebie, ale już mi niewiele brakuje do zamknięcia tematu i przedstawienia wyników tych analiz. Sporo materiału miałem do przerobienia i jedną mogę potwierdzić na ten moment, co wiele osób podejrzewa....montaż nas robi TOTALNIE jak chcekrejzolekk pisze:Najsłabszy odcinek dzisiaj z całej edycji. Adrii czekam na zapowiadaną analizę zeszłych edycji.Mam nadzieję, że utwierdzisz mnie w przekonaniu co do Tomka.

Postaram się do piątku wieczór wkleić tą treść.
[TVN] Agent-Gwiazdy
Mam pytanie czy zadania w naszej edycji są identycznie kopiowane z holenderskich? Chodzi mi o to zadanie z rowerami czy tam też coś takiego było bo interesuje mnie jak to zadanie sabotował tamtejszy agent i w której był grupie jadących czy nawigujących?
[TVN] Agent-Gwiazdy
Montaż swoje robi, ale przypadkiem Beniamin nie zostanie przywrócony?
W zapowiedzi w pierwszym odcinku był fragment, jakoby uczestnicy znajdują list, w którym Beniamin pisze, żeby przywrócić jakiegoś uczestnika za niego. Po jego odpadnięciu ten fragment zapowiedzi mi się przypomniał, nie wiem czy coś przegapiłam w trakcie ostatnich odcinków czy tak montażyści zmontowali wszystko, że źle zrozumiałam tamtą sytuację, którą nam przedstawili
W zapowiedzi w pierwszym odcinku był fragment, jakoby uczestnicy znajdują list, w którym Beniamin pisze, żeby przywrócić jakiegoś uczestnika za niego. Po jego odpadnięciu ten fragment zapowiedzi mi się przypomniał, nie wiem czy coś przegapiłam w trakcie ostatnich odcinków czy tak montażyści zmontowali wszystko, że źle zrozumiałam tamtą sytuację, którą nam przedstawili