[TVN] Agent - Gwiazdy (2016-2019)
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2393
[TVN] Agent-Gwiazdy
Ja zauważyłem, że bardzo mało pokazują Maję, albo odpadnie niedługo, albo będzie w finale.
- giornalista
- Użytkownik
[TVN] Agent-Gwiazdy
Mam wrażenie, że pokazanie Tomka wykładającego 2 jokery przy teście miało służyć wyłącznie temu, żeby widzom się wydawało, że one mu są faktycznie potrzebne. W dzisiejszym odcinku wyjątkowo dużo Maliny. Jeśli chodzi o zadanie z ogniskiem, to chyba jedyną opcją byłoby przyniesienie z lasu podmokłego drewna, żeby zadusiło ogień.
Was też zemdliło trochę na tej koszmarnej scenie z łapaniem się za ręce nad brzegiem jeziora? Brakowało tylko "my heart will go on" w tle
Was też zemdliło trochę na tej koszmarnej scenie z łapaniem się za ręce nad brzegiem jeziora? Brakowało tylko "my heart will go on" w tle

- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? -spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy? - Nic wielkiego -zapewnił go Puchatek. -Pamiętaj tylko, aby zginąć z mieczem w dłoni, inaczej nie dostaniesz się do Valhalli.
[TVN] Agent-Gwiazdy
Nie mogli tego lapka lepiej umieścić? Ledwo widać te wyniki.
Julka out
Julka out

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2393
[TVN] Agent-Gwiazdy
Ojjj Julka odpada.
[TVN] Agent-Gwiazdy
Ilona skarbnikiem.
[TVN] Agent-Gwiazdy
Ilona straciła sojuszniczką i stała się skarbnikiem. Julka odpadła mimo użycia jokera.
Jestem ciekaw,czy Ilona z Karoliną założą sojusz.
Jestem ciekaw,czy Ilona z Karoliną założą sojusz.
Ostatnio zmieniony 28 mar 2018, 22:30 przez Asjata, łącznie zmieniany 1 raz.
WIDM 21 FAVES: LAKSHMI | MARIJE
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2393
[TVN] Agent-Gwiazdy
Łzy Ilony bardzo podejrzane, ruszyły dwie ankiety, kto agentem, kto zwycięzcą?
http://forum.media2.pl/viewtopic.php?f=100&t=10435
http://forum.media2.pl/viewtopic.php?f=100&t=10436
http://forum.media2.pl/viewtopic.php?f=100&t=10435
http://forum.media2.pl/viewtopic.php?f=100&t=10436
[TVN] Agent-Gwiazdy
Teraz prosimy out Lucińskiej i Mikołajczaka 

[TVN] Agent-Gwiazdy
i kaliguli swierszczaJordi pisze:Teraz prosimy out Lucińskiej i Mikołajczaka
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 84
- x 2393
[TVN] Agent-Gwiazdy
Agentura Ilony co raz bardziej prawdopodobna, kto wie czy jej tym nie przekonano do udziału, biorąc dobrą aktorkę oczywiście.
[TVN] Agent-Gwiazdy
Mnie bardziej rozśmieszyłogiornalista pisze: Was też zemdliło trochę na tej koszmarnej scenie z łapaniem się za ręce nad brzegiem jeziora? Brakowało tylko "my heart will go on" w tle

Drugi raz nie zrobisz pierwszego wrażenia.
[TVN] Agent-Gwiazdy
Sportowcy na pewnym etapie tego typu programów gdzie nasza edycja bazuje na reżyserce i konfliktach są niemile widziani bo są nauczeni walczyć i mają w stosunku do pozostałych dobrą kondycję fizyczną.wiatriwoda pisze:Ja zauważyłem, że bardzo mało pokazują Maję, albo odpadnie niedługo, albo będzie w finale.
Więc jesteś bardzo blisko.
[TVN] Agent-Gwiazdy
a mi się podobało, tak samo jak krajobrazy w tleNina pisze:Mnie bardziej rozśmieszyłogiornalista pisze: Was też zemdliło trochę na tej koszmarnej scenie z łapaniem się za ręce nad brzegiem jeziora? Brakowało tylko "my heart will go on" w tle

[TVN] Agent-Gwiazdy
Podczas gdy większość uczestników stara się grać i ściągać na siebie uwagę grupy, Tomek działa w zupełnie odwrotny sposób i rzuca tekstami w stylu "jeśli uwalimy zadanie, to przez was". Mało wiarygodne.
[TVN] Agent-Gwiazdy
To jest sprawdzona informacja? Uczestnicy mają kontrakty gwarantujące im udział w kolejnych odcinkach, niezależnie od tego ja napiszą test? To się kłóci z główną ideą tego programu, wiadomo, że dużo rzeczy jest tam reżyserowanych, ale "Agent" traci sens, jeśli eliminacja konkretnych osób jest wpisana w scenariusz.Bo ma. Tzn.że ma 6 gwarantowanych