[TVN] Agent - Gwiazdy (2016-2019)
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2389
[TVN] Agent-Gwiazdy
Mnie ciekawi czy korek od beczki celowo wpadł do wody i czy Ilona nie mogła go nie znaleźć 

[TVN] Agent-Gwiazdy
Wystraszyła się że jej działanie z wyrzuceniem pilnowanego przez siebie korka było zbyt oczywiste i szybko wyjęła go z wody 

[TVN] Agent-Gwiazdy
Najlepiej jakby za jednym razem odpadło trio: Ciachorowski-Świerczewski-Kraśko. Jedyne, co by pozostało to niezwykle emocjonujący finał z Iloną jako agentem (szok!) i Michałem jako wygranym (czego sobie bardzo życzę).
Ilona to generalnie słaby agent - na początku mogła być świetna, bo nadrabiała energią i szaleństwem. Po odpadnięciu Julki jest tylko odrobinę mniej irytująca od Kraśkowej, a i zadania psuje słabo, o ile w ogóle psuje.
Ilona to generalnie słaby agent - na początku mogła być świetna, bo nadrabiała energią i szaleństwem. Po odpadnięciu Julki jest tylko odrobinę mniej irytująca od Kraśkowej, a i zadania psuje słabo, o ile w ogóle psuje.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2018, 23:01 przez Osiula, łącznie zmieniany 1 raz.
[TVN] Agent-Gwiazdy
Ja jestem nadal!Havana pisze:
Im dalej w las, tym pewni agentury Tomka na tym forum zniknęli.

- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2389
[TVN] Agent-Gwiazdy
Też tak myślę, po za tym, jeśli go było wyraźnie widać, to za raz by wyszło.Crash pisze:Wystraszyła się że jej działanie z wyrzuceniem pilnowanego przez siebie korka było zbyt oczywiste i szybko wyjęła go z wody
[TVN] Agent-Gwiazdy
Ilona uprawia galop w miejscu
maksymalne zaangazowanie kosztem walorow kobiecosci w ubiorze, makijazu o ktore jednak reszta zenskiej ekipy dbala. Efekty jej pomocy grupie sa nie wieksze nie mniejsze niz reszty za to sprzedaje nam wizerunek jakby sobie tam zyly wypruwala.

[TVN] Agent-Gwiazdy
Szkoda Peji. W tej sytuacji życzę wygranej Michałowi. Trochę to wszystko mi przypomina sytuacji z 1 gwiazdorskiej edycji z sojuszem Antek-Tamara-Tomek ten ostatni odpadł na podobnym etapie co teraz Peja.
Świr to będzie jeszcze wielkie zaskoczenie i tak naprawdę przez swoją postawę sprawił, że inni uczestnicy nie brali go do końca serio a tym czasem jak na razie Piotruś kosi innych równo.
Świr to będzie jeszcze wielkie zaskoczenie i tak naprawdę przez swoją postawę sprawił, że inni uczestnicy nie brali go do końca serio a tym czasem jak na razie Piotruś kosi innych równo.
[TVN] Agent-Gwiazdy
Owszem tak ma wpływać jej wizerunek że nie ma czasu, że cały czas próbuje jak tu zarabiać że cały czas o tym myśli aż tak że nie myśli o włosach makijażu nawet na to czasu nie ma bo tak myśli o zadaniach i grupie i pełna w gotowości jest.
[TVN] Agent-Gwiazdy
Nie dziwi Was, że Tomek non stop zmienia typy na Agenta i.. wciąż jest w grze?;) Mogliby chociaż tego nie puszczać w tv, bo to go zdradza 

[TVN] Agent-Gwiazdy
Czy to typy, bardziej pokazane jako jego zastanowienie, że nie do końca pewny jest Michała i jego gry, gdyż nie o wszystkim im mówi jaki ma plan w danym zadaniu i to go zastanawia, niż jest to jego typ.
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 83
- x 2389
Re: [TVN] Agent-Gwiazdy
Nawet nie wiem czy określenie, że ktoś głosował jest wiarygodne, innych tekstów nawet nie biorę pod uwagę 

[TVN] Agent-Gwiazdy
Szkoda, ze Peja odpadl, bo byl "jakis", a zostalo mnostwo mdlych i irytujacych uczestnikow. Swir zostal dluzej niz sie spodziewalismy, wszystkie dziewczyny, a i bez nich dal rade i bez sojuszu. Ciekawe... A moze sojusz nie jest taki dobry? Szkoda mi i tak tej trojki kumplujacych sie facetow, Peja sprawial, ze byl bardziej autentyczny. Pamietacie jak czesc z was chciala, by Peja okazal sie agentem, bo byloby super zaskoczenie? W sumie szkoda!
[TVN] Agent-Gwiazdy
wiatriwoda pisze:Mnie ciekawi czy korek od beczki celowo wpadł do wody i czy Ilona nie mogła go nie znaleźć
Ten korek nie miał żadnego znaczenia, ponieważ i tak zadanie byłoby zaliczone o czym agent wiedział. Ilonka jedynie postawiła się w dobrym świetle znajdując ten korek. Świr wpadł na pomysł wylania wody co było strzałem w dziesiątkę tym samym wyeliminował się wg. mnie jako agent.
Jeżeli Karolina dojdzie do finału to nie w wyniku swojego bystrego umysłu ale pomocy z zewnątrz. Nie powinni dopuścić do tego żeby w grupie był ktoś znajomy z ekipy. Ok nie miała kontaktu bezpośredniego z prowadzącą, ale istnieje przecież jeszcze kontakt wzrokowy więc jaki problem umówić się przed emisją na jakiś znak wskazujący agenta?
[TVN] Agent-Gwiazdy
Wszyscy się śmiejecie ze Swira ale taka osoba moze dojść do finału. Zobaczcie 18 edycję agenta w Holandii tam zwycięzca tez jest nie ogarnięty i od razu odkrył agenta.
-
- Użytkownik
[TVN] Agent-Gwiazdy
zmartwie cie. Kinga nie wie kto jest Agentem. Dowiaduje sie tego po nakreceniu wszystkich odcinkow, przed odcinkiem w studio w TVN.ala pisze:wiatriwoda pisze:Mnie ciekawi czy korek od beczki celowo wpadł do wody i czy Ilona nie mogła go nie znaleźć
Ten korek nie miał żadnego znaczenia, ponieważ i tak zadanie byłoby zaliczone o czym agent wiedział. Ilonka jedynie postawiła się w dobrym świetle znajdując ten korek. Świr wpadł na pomysł wylania wody co było strzałem w dziesiątkę tym samym wyeliminował się wg. mnie jako agent.
Jeżeli Karolina dojdzie do finału to nie w wyniku swojego bystrego umysłu ale pomocy z zewnątrz. Nie powinni dopuścić do tego żeby w grupie był ktoś znajomy z ekipy. Ok nie miała kontaktu bezpośredniego z prowadzącą, ale istnieje przecież jeszcze kontakt wzrokowy więc jaki problem umówić się przed emisją na jakiś znak wskazujący agenta?