MEDIA BEZ WYBORU
Bardziej wczorajszy odcinek oglądało się jak kolonie dla dorosłych, jak to swego czasu nazwała "Agentka" z drugiej edycji w 2017 - Odeta Moro.Jordi pisze: ↑28 lut 2019, 10:12 Mnie ten 1ep oglądało się dobrze, ale chyba tylko dlatego, że nie miałem kompletnie żadnych oczekiwań i bardziej miałem "polewkę" z dram Edzi, czy nieogaru Gołoty, niż z tego kto tam kręci i jest Agentem![]()
[...]
A Kinia jak zwykle pojechała na wakacje myląc "Pamiętniki z wakacji" z ciekawym reality-szoł![]()
Byłby gdyby ten program był na poważnie
Wiadomo, że gwiazdorskie edycje są w dużej mierze pod scenariusz. Prawdziwy Agent był za czasów Mellera jak brali udział zwykli uczestnicy. Teraz po tym jak bardzo popularny jest dany uczestnik można się domyślić do jakiego etapu dotrze albo, że jest Agentem. Przecież wiadomo, że jak w poprzedniej edycji byli Peja, Maja albo Ilona, która może przyciągnąć widownie z Rancza to nie polecą w pierwszych odcinkach. Z Gołotami chodzi mi raczej o sam fakt, że dali parę. Prędzej do Ameryka Express by się nadawali gdzie każdy ma swojego towarzysza. W tym wypadku każdy z pozostałych uczestników Agenta mógłby chcieć zabrać swoją drugą połowę. Z resztą chyba nawet coś podobnego powiedział Koterski w 1 odcinku.gruzożer pisze: ↑01 mar 2019, 9:20Byłby gdyby ten program był na poważnie
A przecież jest oczywiste że mamy do czynienia z programem reżyserowanym gdzie uczestnicy odgrywają swoje role wg scenariusza.Jak jest napisane w scenariuszu że pani Czubówna wchodzi do toalety to wchodzi a za nią kamerzysta.
Jak zwykle największe gwiazdy zaczną odpadać w polowie programu-głowę dam że Górniak, Sadowska, Czubówna, Koterski nie odpadną w pierwszych pięciu odcinkach.
A gdyby tu była normalna , uczciwa rywalizacja to dlaczego nie?
Bardzo lubię ten program, oglądam wszystkie edycje ale autentycznie rozczulają mnie ludzie którzy myślą że te gwiazdorskie edycje są na poważnie.
Ona już w Żonach Hollywood była z lekka "zdesperowana" na punkcie znalezienia faceta i założenia rodziny. No ma już blisko 46 lat, więc nawet nie ma się co dziwić.waldemarsson pisze: ↑28 lut 2019, 22:45Trochę dziwne za to było te wyznanie Katarzyny, że skoczyła, bo dzięki temu znajdzie miłość i założy rodzinę...
Reżyseria to coś naturalnego jeśli chodzi o takie programy, natomiast podejrzenia o ustawionym scenariuszu są na razie bezpodstawne.gruzożer pisze: ↑01 mar 2019, 9:20
Byłby gdyby ten program był na poważnie
A przecież jest oczywiste że mamy do czynienia z programem reżyserowanym gdzie uczestnicy odgrywają swoje role wg scenariusza.Jak jest napisane w scenariuszu że pani Czubówna wchodzi do toalety to wchodzi a za nią kamerzysta.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości