Kod: Zaznacz cały
według holenderskiej wersji Hubert agent Antek wygrany Tamara przegrany
według holenderskiej wersji Hubert agent Antek wygrany Tamara przegrany
OK, przejrzałem playerka. Przynajmniej uczestnicy, którzy odpadli przed finałem siedzą gdzie chcą a nie według klucza, więc może i finałowa trójka też sobie usiadła jak chciała. Chociaż co do tego akurat mam wątpliwości. Kinga musi mieć "gwiazdy gwiazd" blisko siebie.Missmarylin pisze:To samo pomyślałam...pstrejajo pisze:Ciekawe czy przypadkiem rozsadzenie uczestników przy stole w ostatnim odcinku nie jest analogiczne do WIDM 2013?jeżeli tak to... szkoda.
Kiedys w wywiadzie Kinga mówiła ze miała swój typ agenta -i przezyła szok gdy on odpadł-czyli już wiemy ze chodziło o Monikę. Monika ewidentnie grała agenta/wiatriwoda pisze:W zapowiedzi spodobał mi się moment jak Kinga powiedziała , że myślała , że Monika jest agentem-to było bardzo naturalne i prawdziwe.
Antek agent Hubert wygrany Tamara przegrany
Nie no Wy, nie takKala79 pisze:Prostujewg holenderskiej wersjiKod: Zaznacz cały
Antek agent Hubert wygrany Tamara przegrany
wygrany siedział przy prowadzącym program obok przegranego natomiast agent sam z finałowej trójki po przeciwnej stronie
No tak, a Tamara nie siedzi naprzeciwko Antka?Kala79 pisze:Kod: Zaznacz cały
wygrany siedział przy prowadzącym program obok przegranego natomiast agent sam z finałowej trójki po przeciwnej stronie
Ah myślałam że Tamara koło Kingi. Moje niedopatrzenie. Będe bardzo rozczarowana ...Kala79 pisze:Hubert koło kingi czyli wygrany No chyba że u nas inaczej niż w holenderskiej wersji WIDM Afryka 2013 Tam agentem był facet który wybrany został skarbnikiem i tak samo jak Antek leciał po kopertę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości