A ja też już awansowałem w Twoich oczach na "pracownika TVN"?Adrri pisze:A ja mam jakieś dziwne przeczucie, że gdzieś między postami piszą też tu ludzie z TVNU. Ktoś tu próbuje wprowadzić forumową dezorientację. Nie będę wskazywać palcami z grzeczności. Już na priv u mnie pewne osoby zaczynają próbować wprowadzić we mnie dezorientacje snując błędne tezy (...)a ja mimo to studiując ich sporadyczne wypowiedzi na tym forum wiem, że zawsze się myliły finalnie, przypadek ? Tu chyba nie wypowiadają się tylko i wyłącznie widzowie ? Robię screen na wypadek by post był o dziwo usunięty.

"Błędne tezy" - chyba się pospieszyłeś z takim komentarzem o jakieś 7 odcinków. Po finale będzie wiadomo, kto był bliżej prawdy a kto dalej.
Jeśli agentem, okaże się Ciachorowski, to spokojnie, stać mnie na to, żeby pogratulować tym, którzy dobrze typowali agenta.
Screen czego? Komentarza na forum? Naprawdę chce Ci się tworzyć folder i zbierać "niezbite dowody" w tak błahej sprawie jak opinie po programie rozrywkowym?

Akurat już po odcinkach z Hongkongu, ja i kilka innych osób napisałem o (celowym lub też nie) przeszkadzaniu Peji w wykonywaniu zadań. Ale jak widać, zaginęły wśród "właściwych tez" demaskujących Ciachorowskiego.chatterbox pisze:Jak słyszę, że Peja może być Agentem to mam ochotę się roześmiać.![]()
Jego naczelną akcją byłoby chyba zagadywanie Michała na balkonie i złamanie kijka w czasie poszukiwania roślin...
Śmiej się, bo wiadomo, to samo zdrowie!