[TVN] Mamy Cię! (2004-2005, 2015)
[TVN] Mamy Cię!
Aj tam głupich. Akurat dla mnie wyglądają one takie fajne, czyli z dystansem.
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
- wiatriwoda
- VIP Expert
- x 87
- x 2469
[TVN] Mamy Cię!
Program zyskał także nowe logo. Starsze chyba lepsze.
[TVN] Mamy Cię!
Można zobaczyć te nowe logo?
A to zwiastun nowej edycji programu: http://www.tvn.pl/showbiz/mamy-cie-nowy ... 7,0,0.html
A to zwiastun nowej edycji programu: http://www.tvn.pl/showbiz/mamy-cie-nowy ... 7,0,0.html
Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
[TVN] Mamy Cię!
Marzyło mi się, aby Prokop wziął do siebie Hołownię! Obejrzę na pewno 

[TVN] Mamy Cię!
W zwiastunie wyłapałem wkręconych Omenę Mensah, Tomasza Niecika, Marcina Mellera, Grażynę Wolszczak i Dorotę Gardias.
[TVN] Mamy Cię!
Nieźle.Morgan94 pisze:W zwiastunie wyłapałem wkręconych Omenę Mensah, Tomasza Niecika, Marcina Mellera, Grażynę Wolszczak i Dorotę Gardias.

#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

[TVN] Mamy Cię!
Dzisiaj w DDTVN Agnieszka Szulim przyznała się, że próbowano ją wkręcić, ale się im nie udało - zadzwoniono do jej chłopaka, gdy ona była obok, a on włączył tryb głośnomówiący.
[TVN] Mamy Cię!
Gdzieś czytałam, że wkręcani mają być również ludzie z konkurencyjnych stacji, ale w zwiastunie ich jakoś nie widać.N-O-R-O-N pisze:Nieźle.Morgan94 pisze:W zwiastunie wyłapałem wkręconych Omenę Mensah, Tomasza Niecika, Marcina Mellera, Grażynę Wolszczak i Dorotę Gardias.Chociaż lepiej brać "nowe twarze" - ci co nie byli wkręceni jeszcze - nie tacy jak Wolszczak.
Drugi raz nie zrobisz pierwszego wrażenia.
[TVN] Mamy Cię!
Ciekawe czy Durczoka wkręcili.
[TVN] Mamy Cię!
Też byłoby dobrze, zobaczyć jak robią psikusy konkurencji. Tym bardziej dobrze że nie ma ich w zwiastunie...Nina pisze:Gdzieś czytałam, że wkręcani mają być również ludzie z konkurencyjnych stacji, ale w zwiastunie ich jakoś nie widać.N-O-R-O-N pisze:Nieźle.Morgan94 pisze:W zwiastunie wyłapałem wkręconych Omenę Mensah, Tomasza Niecika, Marcina Mellera, Grażynę Wolszczak i Dorotę Gardias.Chociaż lepiej brać "nowe twarze" - ci co nie byli wkręceni jeszcze - nie tacy jak Wolszczak.

#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G

[TVN] Mamy Cię!
Majewskiemu w 2012 roku udało się wkręcić Dowbora sobowtórem Radwańskiej. 

Pozdrawiam, Trzeciak
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
>>MEDIA BEZ WYBORU<<
[TVN] Mamy Cię!
Dla mnie starsze logo jest lepsze. 

[TVN] Mamy Cię!
Logo dość przyzwoite, ale nic nie pobije starego loga, które było i tak znakomite.
#MEDIABEZWYBORU
#TVPZaMurem
----> #TępaPropaganda
#R8G
#TVPZaMurem

#R8G