Czy znacie telewizje nie posiadające koncesje
Czy znacie telewizje nie posiadające koncesje ?
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
Wydaję mi się, że nie znajdziesz w tv kanału, który nie posiada koncesji. Jakby taka stacja istniała to od razu taka organizacja jak Krajowo Rada Radiofonii i Telewizji by się do takiej telewizji dobrała.
Ja Znam :p
A-TEL. Amatorska Telewizja (internetowa:P)
A-TEL. Amatorska Telewizja (internetowa:P)
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
No w internecie to się na pewno znajdzie. Ale ja w mojej wcześniejszej wypowiedzi miałem na myśli stacje, które nadają drogą naziemną, satelitarną czy kablową.
Raczej takich nie ma w tym kraju, bo za bardzo się teraz tego pilnuje. W każdym razie jeszcxze 13 lat temu było tego kilkadziesiąt
umnie jest drogą kablową ale sieć jest wpisana do rejestru
- Leszek1979
- VIP Expert
Ale nadają coś poza planszówką ? Bo planszówka (nie zawierająca ujęć zrealizowanych kamerą) to nie program i nie wymaga koncesji.kiper pisze:umnie jest drogą kablową ale sieć jest wpisana do rejestru
nadaje półgodzinny program telewizji samorządowej ,która koncesji nie ma
Półgodzinny program nie może być traktowany jako pełnowymiarowa telewizja, podobnie było z Canal+ Sport 2. Swoją drogą ciekawi mnie skąd nadawane jest Discovery Historia, bo HD pewnie z Wielkiej Brytanii.
no jeśli to nie jest telewizja to co to jestKarol pisze:Półgodzinny program nie może być traktowany jako pełnowymiarowa telewizja, podobnie było z Canal+ Sport 2. Swoją drogą ciekawi mnie skąd nadawane jest Discovery Historia, bo HD pewnie z Wielkiej Brytanii.
Napewno nie jako jakaś poważna telewizja. A czy nadaje program w pętli, czy jest to dosłownie pół godziny programu dziennie?kiper pisze:no jeśli to nie jest telewizja to co to jest
Nadaje w piątki i wtorki po półgodziny o 18.30 program premierowy,poniedziałki i środy 11.00.Dodam ,że wcześnie nadawali swój program a teraz jest samorządowa w ,której mówią co robi prezydent mojego miasta.